Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ilk seferde sen istesende yapmazlardı herhalde
ama eğerki cumartesi günü alacağın olumsuz bir sonuç olursa yaptıracapın bazı testler var
bunlar pıhtılaşma testleri ve eşinle ikinize yapılacak olan kromozon testi
inşallah hiçbirine gerek kalmaz
oyle bir gecer zamankii.......
KIMLER GELDI KIMLER GECTIIIIIIII
benim gibi hala bekleyenler ve belkide olesiye bekleyenler de var
hayirlisi
evet canım bende o bekleyenlerdenim eskilerden bi biz kaldık herhalde

Benim çok aklıma gelir bu düşünce canım...
Hep bekleyenlerden olur muyum diye...
Rabbim daha fazla bekletmesin kimseyi...
amin canım rabbim en yakın zamanda kavuştursun hayırlısıyla
amin canım ne güzel ve doğru şeyler yazmışsın
bazen umutlar tükeniyor derken yine kendimize geliyoruz
inşallah o mucizelerimize çok yakınızdır

ne güzel cinsiyetini öğreneceksiniz demek
rabbim öncelikle hayırlısını ve gönlündekini nasip eder inşallah

günaydın kızlar dün yoktum izinliydim eşim iki gün izin verdi dinlendim geldim
bilgem allahım hayırlısı artık sadece bekliyecegiz millete kalmışsa en yakınların neler düşünüyor
valla ben bıktım artık dert anlatmaktan yok eşinden yok senden acaba birlikte olamıyorlarda ondan mı düşünün ya neler neler en yakınlarım kulagıma getiriyor bu lafları
eşimde bende ilaçlarımızı kullanıyoruz genetik test yaptırmıştm şimdi kromozon testi kaldı onuda yaptıracagım
elfidam dan yok ya haber
yeterim sıkılmak yok üzüntüyse beraber sevinçse yine beraber paylaşacagız
birde bilgecigim recai pabupçuyu duymuşsundur bir arkadaş aracı oldu ücretsiz muayene için bakalım belki giderim zaten sitede dr lar var onlara da yazıyorum
birde kızlar ben bu ay 17 sinde kanamam oldu ama ne agrı ne sızı başka zaman olsa kopardıbelim hele gögüslerim tüp bebekten sonra aynı gün bu şekilde hastalanan varmı

burdayım Giz cim..
evdeyim ya.. canım sıkılıyo internet acık sürekli...
Ama okuyorum da yazcak bişey bulamıyorum..
Bİlgeme dua ediyroum aklıma geldikçe...
Topiğin heyecanı Bİlgemcim şu anda.. az kaldı cumartesi ye...

Öyle işte..
sen napıyorsun?

Giz hoşgeldin canım .. Recai beyi duymadım ama Kaan Aydos aklımda biraz zaman geçsin ona gitmeyi düşüyoruz eşim için..
Bu arada ben cmt günü kürtaj olursam özelde olacağım .. Bu koromozom ve kan pıhtılaşma testini nerede yaptıracağım .. Devlet hastanesine gitsem nereye başvuracağım .. Ceylin seninde fikrin varsa yazar mısın ?

Elfidam canımmm Allah razı olsun .. Bende senin için dua ediyorum inşş bebeğin seninledir ve 9 ay boyunca seninle kalır..
Cmt gününü iple çekmiyorum hatta hafta o kadar çabuk geçti ki, çünkü korkmuyorum sonuç ya kötü çıkarsa diye , sadece hayırlısını diliyorum..

canlar nasılsınız bilgem hep dediğim gibi rabbim yardımcınız olsun inş.dencek başka bişeyde bulamıyorum

kızlar nasılsınız altta Sidelya ve Bilgemmm görüyorum ne var ne yok kızlar

Son düzenleme:
Yeter Sidelya akşam iyi kaynatmışsınız ewet ben HÜREMİ izledim canım

mrhb kılzar nasılsnız n
ya topiğimiz bayağı kalabalık olmuş

canım sakın böyle düşünme ne demek bu aşamaları görecekmiyiz sen ilk denemende hamile kalabilmiş birisin hemen umutsuzluğa kapılma allah sabır versinde sağlık yerinde oldukça o günlerin hepsini sizlerde yaşıcaksınız bu günlerini hatırlamıcaksın bile hiç birzaman karamsar olma...

amin canım allah hayırlı evlat nasip etsin....

nasılsın canım kan tahlilin ne zaman...

canım ben özele gittigimde istemişti gnetik testini elime reçete verdi onunla zekai tahire gittim orda genetik test bölümü var elimdeki kagıdı gözterdim ve testi orda yaptırdım altına not düştüle dızardan dr un istedigine göre kapının girişinde genetik test diye yazıyor sonuç 20 gün diyorlar ama 2 haftada çıkıyor
ben kromozon testi yaptıracagım dr verdi reçeteye yazdı bu 2 ayda çıkıyor bende şubatta yaptıracagım işte şimdilik pek dünmek istemiyorum sadece ilaçlarımı kullanmak istiyorum
cumartesi günü inşallah hayırlı haberle gelirsin canım
ben aynı dr da yaptıracagım çünk
ü çok memnum kaldım yinede araştırıyorum doktor sitesi var oraya üyeyim ordaki dr larla görüşüyorum sende bak istersen

Giz şimdi ben kürtaj olursam dr'uma bana bir reçete yazın ben genetik test ve kromozom testi yaptırmak istiyorum diyeceğim.. Bana bir kağıt verecek onunla zekai tahire gideceğim..
Doğru anlamışım değil mi?
Ben hemen yaptırırım testleri sorun değil..
Bu bayana yapılan testler değil mi?

Son düzenleme:

inşallah olmazsın hayırlısı deyim . canım zaten dr gerek görürse yaptırır ama sen dr danış genetik test evet bizler için vücut bebegi taşırmı taşımazmı bende kan pıhtılaşması çıkmıştı dr tüp bebek yaptırı yaptırmaz ilk gün igne verdi eger tutsaydı gebelik sonuna kadar kullancaktım bebegin tutunması için kromozon ise hem benim hem de eşim için onu yaptırmadım bekliyorum biraz daha evet o reçeteyle gideceksin elinde reçeteyi göstereceksin onlar yönlendiriyor sıra olmazsa erken gidersen 15 dk da çıkarsın benim beklememin sebebi birde sperm testi ve hormon testi yaptırmak istiyorum gitmişken hepsi bir arada olsun şimdi ilaç kullanıyoruz bakalım etkisi olacakmı

herkese hayırlı akşamlar canlar...

bilgemcim hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım...
allah yardımcınız olsun...

elfida canım inş bebişin seninledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…