canlar hoşçakalın rabbime emanet olun hepiniz inşşşş...
canım ilk seferde sen istesende yapmazlardı herhaldeYeterim sende olmasan topik çok sessiz zaten ..
Hiç yalnız bırakmıyorsun hem bizi hem topiği ..Sağolsın..
Bebiş dağınık kafalı bir anne istiyorsa ben hemen dağıtırım :)
İnşş bırakmamıştır Ceylin sağolasın .. Küçükte olsa bir umudum var.. Umutsuz yaşanmıyor nede olsa..
Ama olumlu yada olumsuz kürlere devam edeceğiz.. Çünkü bu eşim ve ileri dönemlerde yaşayacağımzı şeyler için önemli..Doğal yoldan gebe kalma ihtimalim varsa bunu bu kürlerle desteklemek istiyorum.. Özellikle keçiboynuzundan fayda gören çok kişi var ..
evet umutsuz yaşanmaz canım
özellikle bizler için inşallah sen o umuda çok yakınsındır
Bu Pgt yi tüp bebek tedavimde yaptırmadığıma pişman olmadım değil..
Çünkü gebelik oluşup beben 7-8 gibi erken haftalarda ölmesi genetik bir problemi olduğundan olabilir..
Dr'um bize ailede kalıtsal bir rahatsızlık var mı dedi?
Bizde her iki taraftada yokd edik.. Genetik teste gerek yok o zaman dedi..
Aslında hiç alakası yokmuş ailede olmayan şey eşlerde olabiliyormuş..
Bir daha tüp bebek denersem kesinlikle embriyolarımı genetik teste yollacağım .. Hangisi testi geçerse onun transfer edilmesi daha mantıklı..
evet canım bende o bekleyenlerdenim eskilerden bi biz kaldık herhaldeoyle bir gecer zamankii.......
KIMLER GELDI KIMLER GECTIIIIIIII
benim gibi hala bekleyenler ve belkide olesiye bekleyenler de var
hayirlisi
amin canım rabbim en yakın zamanda kavuştursun hayırlısıylaBenim çok aklıma gelir bu düşünce canım...
Hep bekleyenlerden olur muyum diye...
Rabbim daha fazla bekletmesin kimseyi...
amin canım ne güzel ve doğru şeyler yazmışsınKızlar farkında mısınız, umutlarınız bitiyor ve ben buna izin vermeyeceğimm, topik derin bir hüzün içinde kaldı. Bu aralar hamişimiz yok size örnek olarak gösterebileceğim ama yıllarca bekleyip de hamiş olanlar hiç mi olmadı aranızda. Rabbim'den hepimiz için sabır diliyorum ve her zaman dualarımda sizleri de hiç unutmamakla beraber ne zaman dua etsem kendimden önce sizler için dua ediyorum. Bu sitedeki bir mucizeler grubuyuz biz... Mucizeler de Rabbim'den geliyor. Allah "ol" dese oluveriyor her şey... Hepimiz mucizelerimizi bekliyoruz, hayatımızın mucizeleri... Bir hücreden oluşan ve çoğalarak bebişler haline gelen hayırlı evlatlarımızı bekleyenleriz... Bu yüzden birbirimizin acısını da sevincini de herkesten çok anlayan bizleriz... Sizler belki simdi herkesten çok bekleyenlersiniz, ama bilemezsiniz belki de en hayırlı evlat sizlerinki olur... Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
bilgemmm şuraya girip bebeğim benimleymiş demeni senin kadar heyecanla bekliyorum ve hep dua ediyorum
yeterrrcim sen neden böyle hüzünlere girdin yine sabrın sonu selamettir o selametler hep sizi bulsun inşallahhhhhhh...
bu arada salı günü benimkinin cinsiyetini öğrencez aslında hiç merak etmiyorum ama azcık merak başladı galiba...
amin canım ne güzel ve doğru şeyler yazmışsın
bazen umutlar tükeniyor derken yine kendimize geliyoruz
inşallah o mucizelerimize çok yakınızdır
Yaaaa Sidelya , Yeter ben geldim kaçmışsınız((
Bi akşam toplanıp muhabbet edemedik(
Yeterim eşim bugün çok neşeli çok şükür, işten gelince hoşgeldin merasimi yapıyorum hoşuna gidiyor..
Çocuk meselesi için üzüldüğümü bilmesin .. Çünkü o daha çok kahroluyor..
Zaten bu mesele gerek benim ailem gerek onun ailesi tarafından o kadar çok yorumlanıp konuşuldu ki, bizden başka herkes bu konunun içine dahil oldu, biz dışında kaldık konunun sanki bizim çocuğumzu değilmiş gibi..
O yzüden 2-3 gün önce bir karar aldık .. bundan sonra yaşadıklarımız evimizin içinde kalacak her iki taraftan da kimseye hiçbişeyden bahsetmeyeceğiz.
Ağlasakda evimzide sevinsekte.. Başladığımız kürlerden de kimsnin haberi yok olmasında..
Yok bebeği bu ölüdrdü , şü öldürdü, ,iki şişe serum aldın canlanır bişey olmaz..
O kadar yoruldum ki bu laflardan ...
Saçmalıktan başka bişey değil.. Allah'tan eşim önce benim fikirmi dinler benim dediğime göre hareket eder.. O konuda allahım yüzüme baktı..
Giz hoşgeldin canım .. Recai beyi duymadım ama Kaan Aydos aklımda biraz zaman geçsin ona gitmeyi düşüyoruz eşim için..günaydın kızlar dün yoktum izinliydim eşim iki gün izin verdi dinlendim geldim
bilgem allahım hayırlısı artık sadece bekliyecegiz millete kalmışsa en yakınların neler düşünüyor
valla ben bıktım artık dert anlatmaktan yok eşinden yok senden acaba birlikte olamıyorlarda ondan mı düşünün ya neler neler en yakınlarım kulagıma getiriyor bu lafları
eşimde bende ilaçlarımızı kullanıyoruz genetik test yaptırmıştm şimdi kromozon testi kaldı onuda yaptıracagım
elfidam dan yok ya haber
yeterim sıkılmak yok üzüntüyse beraber sevinçse yine beraber paylaşacagız
birde bilgecigim recai pabupçuyu duymuşsundur bir arkadaş aracı oldu ücretsiz muayene için bakalım belki giderim zaten sitede dr lar var onlara da yazıyorum
birde kızlar ben bu ay 17 sinde kanamam oldu ama ne agrı ne sızı başka zaman olsa kopardıbelim hele gögüslerim tüp bebekten sonra aynı gün bu şekilde hastalanan varmı
burdayım Giz cim..
evdeyim ya.. canım sıkılıyo internet acık sürekli...
Ama okuyorum da yazcak bişey bulamıyorum..
Bİlgeme dua ediyroum aklıma geldikçe...
Topiğin heyecanı Bİlgemcim şu anda.. az kaldı cumartesi ye...
Öyle işte..
sen napıyorsun?
sağol canım sen nasılsın
İnşş rabbim herkese bir mucize yollasın .. Onun için o kadar basit ki bu.. Fakat imtihanımızın süresi dolmadıysa ne yapsak nafile.. Herşeyin bir zamanı var .. Zamanın gelmesini bekliyoruz.
O kadar çok korkuyorum ki, bende dün eşime ilk defa biz hiç anne baba olamayacak mıyız dedim .. Ama bunu çok masumane söyledim .. Bizim problem erkek infetilitesi olduğunu unuttum bir an eşimin gözleri doldu..Daha zamanı var demeki dedi.. O kadar üzüldüm ki onun bakışlarındaki buğuyu gördüğüme .. Sonra Allah'ım senin varlığını eksik etmesin dedim .. Eşim cmt günü için umutlanmamak için kürtaja gidiyoruz diye düşünüyor , hayal kırıklığından korkuyor.. Aslında umudu var onunda ama içinde yaşatıyor umudunu..Artık karnımı sevmiyor , telefonda bebeğimiz nasıl iyimi diye sormuyor.. Sormasın zaten yıkılırım üzülürüm .. Ben herşey normal akışında gitsin kimse ümitlenmesin istiyorum.. Bir mucize gerçekleşirse seviniriz ama ümit oluğunda hayal kırıklığı daha fazla oluyor..
Yarabbim sen büyüksün .. Sen olmayanı olduransın.. Sana yakarıyoruz , duy nolur sesimizi ..
İnşallah nurcan toipğe girip güzel haberler vermek en çok istediğim şey..
Ama önce hayırlısını diliyorum .. Sende yavrunun cinsiyetini öğreneceksin en güzel..
Aman nazar değmesin..
Ne güzel bir duygu, ne güzel bir şey.. Biz bütün bu aşamaları görecek miyiz..
Rabbim yardımcımız olsun..
canım ilk seferde sen istesende yapmazlardı herhalde
ama eğerki cumartesi günü alacağın olumsuz bir sonuç olursa yaptıracapın bazı testler var
bunlar pıhtılaşma testleri ve eşinle ikinize yapılacak olan kromozon testi
inşallah hiçbirine gerek kalmaz
evet canım bende o bekleyenlerdenim eskilerden bi biz kaldık herhalde
amin canım rabbim en yakın zamanda kavuştursun hayırlısıyla
amin canım ne güzel ve doğru şeyler yazmışsın
bazen umutlar tükeniyor derken yine kendimize geliyoruz
inşallah o mucizelerimize çok yakınızdır
ne güzel cinsiyetini öğreneceksiniz demek
rabbim öncelikle hayırlısını ve gönlündekini nasip eder inşallah
nasılsın canım kan tahlilin ne zaman...burdayım Giz cim..
evdeyim ya.. canım sıkılıyo internet acık sürekli...
Ama okuyorum da yazcak bişey bulamıyorum..
Bİlgeme dua ediyroum aklıma geldikçe...
Topiğin heyecanı Bİlgemcim şu anda.. az kaldı cumartesi ye...
Öyle işte..
sen napıyorsun?
canım ben özele gittigimde istemişti gnetik testini elime reçete verdi onunla zekai tahire gittim orda genetik test bölümü var elimdeki kagıdı gözterdim ve testi orda yaptırdım altına not düştüle dızardan dr un istedigine göre kapının girişinde genetik test diye yazıyor sonuç 20 gün diyorlar ama 2 haftada çıkıyorGiz hoşgeldin canım .. Recai beyi duymadım ama Kaan Aydos aklımda biraz zaman geçsin ona gitmeyi düşüyoruz eşim için..
Bu arada ben cmt günü kürtaj olursam özelde olacağım .. Bu koromozom ve kan pıhtılaşma testini nerede yaptıracağım .. Devlet hastanesine gitsem nereye başvuracağım .. Ceylin seninde fikrin varsa yazar mısın ?
Elfidam canımmm Allah razı olsun .. Bende senin için dua ediyorum inşş bebeğin seninledir ve 9 ay boyunca seninle kalır..
Cmt gününü iple çekmiyorum hatta hafta o kadar çabuk geçti ki, çünkü korkmuyorum sonuç ya kötü çıkarsa diye , sadece hayırlısını diliyorum..
canım ben özele gittigimde istemişti gnetik testini elime reçete verdi onunla zekai tahire gittim orda genetik test bölümü var elimdeki kagıdı gözterdim ve testi orda yaptırdım altına not düştüle dızardan dr un istedigine göre kapının girişinde genetik test diye yazıyor sonuç 20 gün diyorlar ama 2 haftada çıkıyor
ben kromozon testi yaptıracagım dr verdi reçeteye yazdı bu 2 ayda çıkıyor bende şubatta yaptıracagım işte şimdilik pek dünmek istemiyorum sadece ilaçlarımı kullanmak istiyorum
cumartesi günü inşallah hayırlı haberle gelirsin canım
ben aynı dr da yaptıracagım çünk
ü çok memnum kaldım yinede araştırıyorum doktor sitesi var oraya üyeyim ordaki dr larla görüşüyorum sende bak istersen
Giz şimdi ben kürtaj olursam dr'uma bana bir reçete yazın ben genetik test ve kromozom testi yaptırmak istiyorum diyeceğim.. Bana bir kağıt verecek onunla zekai tahire gideceğim..
Doğru anlamışım değil mi?
Ben hemen yaptırırım testleri sorun değil..
Bu bayana yapılan testler değil mi?