Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pgt yöntemi ne demek canım

PGT nedir?

Preimplantasyon Genetik Tanı, Tüp bebek uygulaması

sırasında, embriyoların genetik testi yapılarak, sadece

sağlıklı olanların seçilip anneye transfer edilmesi işlemidir.

Preimplantasyon genetik tanı neden yapılır?

Preimplantasyon genetik tanı (PGT) gebelik öncesi dönemde embriyolarda bilinen bir DNA hastalığını ya da kromozomal bozuklukları tespit edip risk taşıyan eşleri gebeliğin sonlanması gibi travmatik bir işlemden kurtarmak amacını taşımaktadır.
bilgiler netten alıntı canım:KK34:

PGT nedir?

Preimplantasyon genetik tanı (PGT) gebelik öncesi dönemde embriyolarda bilinen bir DNA hastalığını ya da kromozomal bozuklukları tespit edip risk taşıyan eşleri gebeliğin sonlanması gibi travmatik bir işlemden kurtarmak amacını taşımaktadır.

sağol canım allah razı olsun

TOPİĞİN BEKÇİSİ BURDAEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
CANIM ÇOK GÜZEL KARARLAR ALMIŞINIZ
SEN OKULUNU TAMAMLA KAFANI DAĞIT
BELKİDE UFAKLIK:emir_bebek: DAĞNIK DÜŞÜNCELİ ANNE İSTİYORDUR :KK34::KK34:EŞİNEDE YAPTIĞI KÜRLER ŞİFA OLSUN İNŞŞŞ BEBİŞİN YOLUNU AÇSIN :KK49::KK49::KK49::KK49:RABBİM EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI VERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Yeterim sende olmasan topik çok sessiz zaten ..
Hiç yalnız bırakmıyorsun hem bizi hem topiği ..Sağolsın..
Bebiş dağınık kafalı bir anne istiyorsa ben hemen dağıtırım :)
elfidacım rabim hakkında hayırlısını versin:KK49:
hayırlısı inşallah 9 ay sonunda sağlıkla kucağına alacağın bebişin olur :emir_bebek:

geçmiş olsun belgincim bu hastalıkla ilgili benimde bir bilgim yok tek bildiğim eğerki bu hastalık varsa (dilerim yoktur)tüpbebeği pgt yöntemiyle yapılması
inşallah böyle birşey yoktur canım :KK70:

hayırlısı olsun yetercim
öncelikle hemen moralini bozma
inşallah sonuçlar güzel çıkacak
rabbim nasip etsin yeterki neler olmazki :KK34:

hoşgeldin melony hayırdır ruhsal durumun niye iyi değil
canım kızını düşün yeter rabbim iç ferahlığı versin inşallah :KK70:

bilgecim derse başlaman iyi olmuş kafan dağılır hiç olmazsa cumartesiye kadar
gönül bebişinin seni bırakmamıştır demek istiyor ama seninde değin gibi hayırlısı ne ise o olsun canım
ayrıca eşine uygulamaya başladığın kürler çok iyi inşallah sonuçlarınızıda olumlu yönde etkiler :KK61:
İnşş bırakmamıştır Ceylin sağolasın .. Küçükte olsa bir umudum var.. Umutsuz yaşanmıyor nede olsa..
Ama olumlu yada olumsuz kürlere devam edeceğiz.. Çünkü bu eşim ve ileri dönemlerde yaşayacağımzı şeyler için önemli..Doğal yoldan gebe kalma ihtimalim varsa bunu bu kürlerle desteklemek istiyorum.. Özellikle keçiboynuzundan fayda gören çok kişi var ..

PGT nedir?

Bu Pgt yi tüp bebek tedavimde yaptırmadığıma pişman olmadım değil..
Çünkü gebelik oluşup beben 7-8 gibi erken haftalarda ölmesi genetik bir problemi olduğundan olabilir..
Dr'um bize ailede kalıtsal bir rahatsızlık var mı dedi?
Bizde her iki taraftada yokd edik.. Genetik teste gerek yok o zaman dedi..
Aslında hiç alakası yokmuş ailede olmayan şey eşlerde olabiliyormuş..
Bir daha tüp bebek denersem kesinlikle embriyolarımı genetik teste yollacağım .. Hangisi testi geçerse onun transfer edilmesi daha mantıklı..

oyle bir gecer zamankii.......
KIMLER GELDI KIMLER GECTIIIIIIII
benim gibi hala bekleyenler ve belkide olesiye bekleyenler de var
hayirlisi:KK43::KK43:

cok icten bir sekilde insallahhhhhhhhhhhhhh
bebegin iyidir insallah hersey yolundadir insallah allahim mucizeni sana yollar
amin

oyle bir gecer zamankii.......
KIMLER GELDI KIMLER GECTIIIIIIII
benim gibi hala bekleyenler ve belkide olesiye bekleyenler de var
hayirlisi:KK43::KK43:
Benim çok aklıma gelir bu düşünce canım...
Hep bekleyenlerden olur muyum diye...
Rabbim daha fazla bekletmesin kimseyi...

yeterim sende olmasan topik çok sessiz zaten ..
Hiç yalnız bırakmıyorsun hem bizi hem topiği ..sağolsın..
Bebiş dağınık kafalı bir anne istiyorsa ben hemen dağıtırım :)

inşş bırakmamıştır ceylin sağolasın .. Küçükte olsa bir umudum var.. Umutsuz yaşanmıyor nede olsa..
Ama olumlu yada olumsuz kürlere devam edeceğiz.. çünkü bu eşim ve ileri dönemlerde yaşayacağımzı şeyler için önemli..doğal yoldan gebe kalma ihtimalim varsa bunu bu kürlerle desteklemek istiyorum.. özellikle keçiboynuzundan fayda gören çok kişi var ..

[ı]bu pgt yi tüp bebek tedavimde yaptırmadığıma pişman olmadım değil..
çünkü gebelik oluşup beben 7-8 gibi erken haftalarda ölmesi genetik bir problemi olduğundan olabilir..
Dr'um bize ailede kalıtsal bir rahatsızlık var mı dedi?
Bizde her iki taraftada yokd edik.. Genetik teste gerek yok o zaman dedi..
Aslında hiç alakası yokmuş ailede olmayan şey eşlerde olabiliyormuş..
Bir daha tüp bebek denersem kesinlikle embriyolarımı genetik teste yollacağım .. Hangisi testi geçerse onun transfer edilmesi daha mantıklı..
[/ı]

dağıt canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:belki işe yarar :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Kızlar farkında mısınız, umutlarınız bitiyor ve ben buna izin vermeyeceğimm, topik derin bir hüzün içinde kaldı. Bu aralar hamişimiz yok size örnek olarak gösterebileceğim ama yıllarca bekleyip de hamiş olanlar hiç mi olmadı aranızda. Rabbim'den hepimiz için sabır diliyorum ve her zaman dualarımda sizleri de hiç unutmamakla beraber ne zaman dua etsem kendimden önce sizler için dua ediyorum. Bu sitedeki bir mucizeler grubuyuz biz... Mucizeler de Rabbim'den geliyor. Allah "ol" dese oluveriyor her şey... Hepimiz mucizelerimizi bekliyoruz, hayatımızın mucizeleri... Bir hücreden oluşan ve çoğalarak bebişler haline gelen hayırlı evlatlarımızı bekleyenleriz... Bu yüzden birbirimizin acısını da sevincini de herkesten çok anlayan bizleriz... Sizler belki simdi herkesten çok bekleyenlersiniz, ama bilemezsiniz belki de en hayırlı evlat sizlerinki olur... Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...:KK71:

kızlar farkında mısınız, umutlarınız bitiyor ve ben buna izin vermeyeceğimm, topik derin bir hüzün içinde kaldı. Bu aralar hamişimiz yok size örnek olarak gösterebileceğim ama yıllarca bekleyip de hamiş olanlar hiç mi olmadı aranızda. Rabbim'den hepimiz için sabır diliyorum ve her zaman dualarımda sizleri de hiç unutmamakla beraber ne zaman dua etsem kendimden önce sizler için dua ediyorum. Bu sitedeki bir mucizeler grubuyuz biz... Mucizeler de rabbim'den geliyor. Allah "ol" dese oluveriyor her şey... Hepimiz mucizelerimizi bekliyoruz, hayatımızın mucizeleri... Bir hücreden oluşan ve çoğalarak bebişler haline gelen hayırlı evlatlarımızı bekleyenleriz... Bu yüzden birbirimizin acısını da sevincini de herkesten çok anlayan bizleriz... Sizler belki simdi herkesten çok bekleyenlersiniz, ama bilemezsiniz belki de en hayırlı evlat sizlerinki olur... Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...:KK71:

canımsın yaaaaaa:KK19::KK19::KK19:

bilgemmm şuraya girip bebeğim benimleymiş demeni senin kadar heyecanla bekliyorum ve hep dua ediyorum
yeterrrcim sen neden böyle hüzünlere girdin yine sabrın sonu selamettir o selametler hep sizi bulsun inşallahhhhhhh...
bu arada salı günü benimkinin cinsiyetini öğrencez aslında hiç merak etmiyorum ama azcık merak başladı galiba...

bilgemmm şuraya girip bebeğim benimleymiş demeni senin kadar heyecanla bekliyorum ve hep dua ediyorum
yeterrrcim sen neden böyle hüzünlere girdin yine sabrın sonu selamettir o selametler hep sizi bulsun inşallahhhhhhh...
Bu arada salı günü benimkinin cinsiyetini öğrencez aslında hiç merak etmiyorum ama azcık merak başladı galiba...

canım yaa ne bileyim geldiler gene bana :KK47::KK47:giderler inşşş bir kaç güne kadar
kuzum inşş sağlıcakla gör kızını (bu kızını kısmı birde bire oldu neden kız yazdım bilmiyorum içimemi doğdu ki:KK53::KK53:)

yeterrr imzanda candan erçetin sözleri yazmışsın okuduğum günden beri hergün o şarkıyı dinliyorum ne kadar huzur verici bi şarkıymış öyle...
evet candan erçetin çok güzel şarkıları var bende dinliyorum :KK9::KK9:

canım yaa ne bileyim geldiler gene bana :KK47::KK47:giderler inşşş bir kaç güne kadar
kuzum inşş sağlıcakla gör kızını (bu kızını kısmı birde bire oldu neden kız yazdım bilmiyorum içimemi doğdu ki:KK53::KK53:)

gitsinler canım olmuyo seni böyle üzgün görmek ...
kalbin temiz senin olabilir amann kız oğlan hiç farketmiyo benim için allah bana bu günleri göstermiş cinsiyet ayrımı yaparmıyım hiç...

gitsinler canım olmuyo seni böyle üzgün görmek ...
Kalbin temiz senin olabilir amann kız oğlan hiç farketmiyo benim için allah bana bu günleri göstermiş cinsiyet ayrımı yaparmıyım hiç...

eee yapma zaten yaparsan :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Sağlıklı hayılı bir evlat olsun kız erkek ne fark ederki :KK66::KK66::KK66::KK66:

X