Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlar kızlar nasılsınız offf ben çok hastayım bütün gece ateşim vardı gripmiyim neyim anlayamadım ilaçta vermedi nasıl geçicek bu hastalık...:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
geçmiş olsun canım
günaydın kızlar nurcancım geçmiş olsun dışarıdaki havalar mahvetti herkesi dikkatli olmak lazım tez zamanda iyileşirsin inşalalh
buarda sidelya konusunda yanlış anlaşılma var heralde kendisi adanadan ankaraya taşındı orda yepyeni bir hayat kuruyor inşalalh onun içinde hayırlsıı olur bu
buarda ayşe yani dilem doğum yapmış maviş bi oğlu olmuş ne güzel

ceylincim evet eltimin 3üzleri var çok tatlılar tam sevilmelik valla rabbim bizlerede nasip etsin inşalalh

canı9m hoış geldin
dün burada sidelya hamiş yzsını okuyunca telefon ettim dedimki kız hamişmişsin ama her gün konuşuyoruz haberim yok
çok güldük

evet yeni işi yeni hayatı yenilikler getirisn inşşşş

Herkşe günaydın kızlarrr :21:
benim şafak 2, cumartesi kan testimde herey ortaya çıkacak inşallah...
ya garip bi durum var; hergün tersimden kalkıyorum gün içinde toparlıyorum kendimi :KK52:
hergün kalkmak benim için öyle zorki, bi karamsarlık bi mendeburluk sormayın :KK47: allahtan toparlıyorum akşama kuzu gibi oluyorum :KK69:

herkşe günaydın kızlarrr :21:
Benim şafak 2, cumartesi kan testimde herey ortaya çıkacak inşallah...
Ya garip bi durum var; hergün tersimden kalkıyorum gün içinde toparlıyorum kendimi :KK52:
Hergün kalkmak benim için öyle zorki, bi karamsarlık bi mendeburluk sormayın :KK47: Allahtan toparlıyorum akşama kuzu gibi oluyorum :KK69:

canım inşşşşş cmrt güzel hebrlerle dön canım
rabbim emekleriyin karşılığını versin inşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
inşallah canımmm

ewet ağlamak istiyorum eşim görüp üzülür diye yapamıyorumm.

sağol canım iyiki varsınız

amin inşallahhhh

geçti canım napıyım etkilenmiştimmm

amin canım.öylemi gerçektenmiii nerden duydunnn

yukarıda biri sidelya gelsin hikayesini yazsın demişti ondan sordum bende:44:

ya garip bi durum var; hergün tersimden kalkıyorum gün içinde toparlıyorum kendimi :KK52:
hergün kalkmak benim için öyle zorki, bi karamsarlık bi mendeburluk sormayın :KK47: allahtan toparlıyorum akşama kuzu gibi oluyorum :KK69:

rabbim beklediğin haberi almayı nasip etsin işallah.sabırsızlıkla bekliyoruz :emir_bebek:

herkese merhaba :79:

5 aydır yumurtlama takibi yaptırıyorum klomen kullanıyorum ama olmuyor işte...
sıkma canını daha çok yenisiniz streste yapma problemeniz yoksa
biraz sabret canım hayırlısıyla sende alırsın kucağına bebişini :emir_bebek:

gunaydın kızlar nasılsınız herkesi cok ama cok özledim bılgem ınşallah bugun duyacaksın bebegının sesını belgıncıgım canım arkadşım üzme tatlı canını sen uzulerek bır çözüm bulabılecekmısın yetercıgım topıgıgmızın annesi nasılsın,fadık sen nasılsın
Bu arada kızlar rahım fılmı cektırdım salı gunu yok ya okadar korkulacak gıbı degılmış benım yarın rapor cıkıyor daha sonrada tedaviye başlıyacagız hayırlısı ınsallah hepınızı öpüyorum :KK52::KK52::KK52:
tedavin hayırlı olsun su'cum
inşallah sonunda yüzün gülenlerden olursun :KK49:

ceylin ne haber canım
iyiyim yeterim sen ne yapıyosun yeğenine bakmaya devammı
öperim onu ben:KK16:

günaydınlar kızlar nasılsınız offf ben çok hastayım bütün gece ateşim vardı gripmiyim neyim anlayamadım ilaçta vermedi nasıl geçicek bu hastalık...:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
geçmiş olsun canım ilaçsızda zor geçer grip bol c vitamini al bari :KK70:

hoşgeldin çidocum uzun zamandır yoktun bu arada ben seni hatırladım
sen beni hatırladınmı bilemem eskilerden az kişi kaldık yavrusunu kucaklamayan
inşallah sende hayırlısıyla meleğine kavuşacaksın canım
idrar testi filan yaptınmı?

sıkma canını daha çok yenisiniz streste yapma problemeniz yoksa
biraz sabret canım hayırlısıyla sende alırsın kucağına bebişini :emir_bebek:

tedavin hayırlı olsun su'cum
inşallah sonunda yüzün gülenlerden olursun :KK49:

iyiyim yeterim sen ne yapıyosun yeğenine bakmaya devammı
öperim onu ben:KK16:

geçmiş olsun canım ilaçsızda zor geçer grip bol c vitamini al bari :KK70:

evet kuzum sabahtan oğlana gitim yatakta beni bekliyor
gek uyuyalım dedi bana öperim canım

Hatırladım tabiiki ama epeydir girmediğim için kimler hamile kaldı kimler kalmadı tam kestiremedim. eskilerden nevroskynin aymesin balsuratın özlemin bebekleri oldu bildiğim kadarıyla! allahım bize de versin. Ya nevsosky e ulaşamıyorum iyimi bileiniz var mı? o buraların demirbaşıydı bi yere gitmez dediydim şaşırdım bayaa :KK53:
idrar testi yapmadım bu arada, aslında evde bi tane var ama korkuyorum yapmaya :KK59: hem belli olurmu 29 unda yapılmıştı transfer!

ne hediyesi ayol? teprik ederim öyle bi uygulama mı var burda :KK52:

KUZUM KK 10. YAŞ KUTLamalrı kapsamında sanırın pro üyler katabiliyorlar yanlış değilsem

ama geçen yılarda KK DE TÜP BEBK ÇEKLİŞİ BİLE YAPILMIŞTI BİR ARKADAŞIMIZ ÜCRETSİZ TÜP BEBK KAZANMIŞTI

5 buçuk senedir çocuğum olmuyor,benden sonra evlenenlerin hep çocukları oldu,bir tek ben kaldım,önceleri insanlara çocuk düşünmüyorum diyerek geçiştiriyordum,artık söylemenin bir anlamıda olmuyor,çocuk yapmıyorum diye kızanlarmı dersin,altındaki sebebi araştıranmı dersin,fesatlık yaratanlarmı(hımm,çocuğu olmuyor),şunu ye bunu ye,şu hocaya git yok göbeğine şunu sar,biri hamile kalır saklanır,doğan bebek gösterilmek istenmez çok yıprandım çook beni tükettiler artık,mutsuz, her lafın arkasında bir ard niyet arayan bir insan oldum çıktım,bir kez tüp bebek danedim tutmadı,ikinciyi deniyecektim engeller çıktı,en kısa zamanda tekrar deniyeceğim ve çocuğum olunca onu hepsinin gözüne sokacağım:2: Allaha yalvarıyorum yeter artık ne günah işlediysem afet cezamı bitir artık,sen kendi katından tüm çocuğu olmayanlara ve bana hayırlı çocuk ver diye dua ediyorum:2:her ay İnşallah mucize olmuştur bu ay hamile kalmışımdır diyorum tabi sonu hüsranla bitiyor nasip kısmet diyorum ama insanlar beni üzmekten beni yaralamaktan vazgeçmiyor...Kaç senelik evlisin?çocuğun yokmu? neden? dr. gitmiyomusun?sorun kimde? benim bilmem kiminde çocuğu olmadı şöyle böyle yaptılar diye takır takır sıralıyorlar,artık ezberledim soruları...
inşallah allahım bizede yavrularımızı gönderecek ve bizde güleceğizzz
sidelyammmm CANIM YENİ İŞİN YENİ YAYATIN SANA YENİLİKLER GÜZELİKLER GETİRSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
KARİYER YAP AMA BEBİŞİDE UNUTMAA SANA YAPTIĞIM İLK ZİYARETTE
KAPIYI BEBĞİNLE AÇARSIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
inşallahhhhhhhhh
gunaydın kızlar nasılsınız herkesi cok ama cok özledim bılgem ınşallah bugun duyacaksın bebegının sesını belgıncıgım canım arkadşım üzme tatlı canını sen uzulerek bır çözüm bulabılecekmısın yetercıgım topıgıgmızın annesi nasılsın,fadık sen nasılsın
Bu arada kızlar rahım fılmı cektırdım salı gunu yok ya okadar korkulacak gıbı degılmış benım yarın rapor cıkıyor daha sonrada tedaviye başlıyacagız hayırlısı ınsallah hepınızı öpüyorum :KK52::KK52::KK52:
iyi olmana sevindim canımm
inşallah ctesi burası bayram yeri gibi olurr
KUZUM KK 10. YAŞ KUTLamalrı kapsamında sanırın pro üyler katabiliyorlar yanlış değilsem

ama geçen yılarda KK DE TÜP BEBK ÇEKLİŞİ BİLE YAPILMIŞTI BİR ARKADAŞIMIZ ÜCRETSİZ TÜP BEBK KAZANMIŞTI

nasılsın canımmm

inşallah allahım bizede yavrularımızı gönderecek ve bizde güleceğizzz

inşallahhhhhhhhh

iyi olmana sevindim canımm

inşallah ctesi burası bayram yeri gibi olurr

nasılsın canımmm

canım iyiym sağol canım
başım ağrıyor biraz uzandım ama uyuyamadım

X