Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
5 buçuk senedir çocuğum olmuyor,benden sonra evlenenlerin hep çocukları oldu,bir tek ben kaldım,önceleri insanlara çocuk düşünmüyorum diyerek geçiştiriyordum,artık söylemenin bir anlamıda olmuyor,çocuk yapmıyorum diye kızanlarmı dersin,altındaki sebebi araştıranmı dersin,fesatlık yaratanlarmı(hımm,çocuğu olmuyor),şunu ye bunu ye,şu hocaya git yok göbeğine şunu sar,biri hamile kalır saklanır,doğan bebek gösterilmek istenmez çok yıprandım çook beni tükettiler artık,mutsuz, her lafın arkasında bir ard niyet arayan bir insan oldum çıktım,bir kez tüp bebek danedim tutmadı,ikinciyi deniyecektim engeller çıktı,en kısa zamanda tekrar deniyeceğim ve çocuğum olunca onu hepsinin gözüne sokacağım:2: Allaha yalvarıyorum yeter artık ne günah işlediysem afet cezamı bitir artık,sen kendi katından tüm çocuğu olmayanlara ve bana hayırlı çocuk ver diye dua ediyorum:2:her ay İnşallah mucize olmuştur bu ay hamile kalmışımdır diyorum tabi sonu hüsranla bitiyor nasip kısmet diyorum ama insanlar beni üzmekten beni yaralamaktan vazgeçmiyor...Kaç senelik evlisin?çocuğun yokmu? neden? dr. gitmiyomusun?sorun kimde? benim bilmem kiminde çocuğu olmadı şöyle böyle yaptılar diye takır takır sıralıyorlar,artık ezberledim soruları...

canım yaşadığın şeylr hepimizin yaşadığı şeyler
inanaki hepimizn çevresinde böyle kendini bilmezler var
ama bunularla yaşamıyı öğrenmek zorundayız
brini uyarsak düzeltsek başka biri çıkıyor
hiç üzülme hiç takma o insanları

ve asla benim suçum ne neden bben bunları yaşıyorum dedme herkesin br sınavı var bizimkide bu ne yapalım sağlık olsun
ayrıca çunuda unutmamak gerekiyor BEN HER ŞU AN SENİN OLDUĞUN PSKOLOJİYE DÜŞTÜĞÜMDE KANSER GİBİ ÇARESİ OLMAYAN HASTALRI DÜŞÜNÜYORUM
İNŞŞ BİZLERİN DERDİMİZİN DERMANI VAR ALLAHIM DERMENSİZ DERT VERMESİN
İNŞŞ BİR GÜN BİZİM KUZULARIMIZDA GELİRLER İNŞŞŞŞŞ

merhaba kızlar bende şimdi doktordan geldim tuhaf kanamam için dr. gitmiştim.uzun zaman sonra dr.gidince heycanlandım biras .çok şükürki korktuğum kist yada yumurtalıkla ilgili herhangi bi sorun yok dedi dr.ama kanama var rahimde dedi neden olduğunu oda anlayamadı kanamayı kesicek hormon ilacı verdi pazartesi tekrar çağırdı bakalım inşallah ozamana kadar geçer bende rahat bi nefes alırım

dilemcim doğurdu heralde diğer topiğede baktım yoktu 3-4 gündür iinşallah sağlıkla almıştır yavrusunu kucağına kızlar hepimize bu duyguları yaşatır inşallah rabbim dün akşam uzun bi aradan sonra eltimin
3üz bebeklerini sevmeye gtitik doyamadık zaten ne tatllılar rabbim hepimize sağlıklısından versin
buarrda sidelya arkadaşımız ankara taşınacaktı sanırım o yüsden yok netde uzun zaman oldu gelemyeli gelince dinleriz hikayesini inşalalh benden bukdadar işe devam şimdlik
aşkmeleğim
canım geçmiş olsun iyi kistin falan yokmuş sevindim canım

??????????????

Kızlar bugün tv de bir bitkisel ilaç gördüm cymplus adında ve 30 gün içinde hemen etki gösteriyormuş. Bu konuda bilgisi olan ya da bu ilacı kullanan biri var mı, varsa bana bi cevap verebilir misiniz faydalı mı?
canım hiç bir fikrim :KK19::KK19:yok ama bu tür ilaçların yan etkilerindende sö<ediliyor
meraba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?bilgem sen nasılsın işallah herşey yolundadır,sağlıkla alırsın bebişini kucağına.belgincim seni en iyi biz anlarız kolay değil biliyorum ama sabret,sabrının karşılığını alacaksın mutlaka.demek hayırlı zaman değilmişki olmuyor,vakti saati gelince kavuşacaksın bebişine işallah.
sidelya hamilemiymiş?

yabaanım şimdi okudum sidelya hamişmi diye yazmışsın hemen aradım (sabahta konuşmuştuk)kız sen hamişmisin gözünü oyacağım benim neden haberim yok dedim :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

CANŞAR SİDELYA İŞ DEĞİŞTİRDİ O YÜZDEN UZUN SÜREDİR TOPĞE GELEMİYORDU
İNŞŞŞŞ YENİ İNİE BAŞAYANICA BURAYADA UĞRAR

sidelyammmm CANIM YENİ İŞİN YENİ YAYATIN SANA YENİLİKLER GÜZELİKLER GETİRSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
KARİYER YAP AMA BEBİŞİDE UNUTMAA SANA YAPTIĞIM İLK ZİYARETTE
KAPIYI BEBĞİNLE AÇARSIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

meraba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?bilgem sen nasılsın işallah herşey yolundadır,sağlıkla alırsın bebişini kucağına.belgincim seni en iyi biz anlarız kolay değil biliyorum ama sabret,sabrının karşılığını alacaksın mutlaka.demek hayırlı zaman değilmişki olmuyor,vakti saati gelince kavuşacaksın bebişine işallah.
sidelya hamilemiymiş?

Yabanım sağolasın arkadaşım .. Herşey yolunda çok şükür yarın bebeğimin kalp atışını dinlemeye gideceğiz..Rabbim nasip etsin inşş duymayı..
Melisa ve sende iyisinizdir inş.. Kuzunu kokla öp bizim için :)
5 buçuk senedir çocuğum olmuyor,benden sonra evlenenlerin hep çocukları oldu,bir tek ben kaldım,önceleri insanlara çocuk düşünmüyorum diyerek geçiştiriyordum,artık söylemenin bir anlamıda olmuyor,çocuk yapmıyorum diye kızanlarmı dersin,altındaki sebebi araştıranmı dersin,fesatlık yaratanlarmı(hımm,çocuğu olmuyor),şunu ye bunu ye,şu hocaya git yok göbeğine şunu sar,biri hamile kalır saklanır,doğan bebek gösterilmek istenmez çok yıprandım çook beni tükettiler artık,mutsuz, her lafın arkasında bir ard niyet arayan bir insan oldum çıktım,bir kez tüp bebek danedim tutmadı,ikinciyi deniyecektim engeller çıktı,en kısa zamanda tekrar deniyeceğim ve çocuğum olunca onu hepsinin gözüne sokacağım:2: Allaha yalvarıyorum yeter artık ne günah işlediysem afet cezamı bitir artık,sen kendi katından tüm çocuğu olmayanlara ve bana hayırlı çocuk ver diye dua ediyorum:2:her ay İnşallah mucize olmuştur bu ay hamile kalmışımdır diyorum tabi sonu hüsranla bitiyor nasip kısmet diyorum ama insanlar beni üzmekten beni yaralamaktan vazgeçmiyor...Kaç senelik evlisin?çocuğun yokmu? neden? dr. gitmiyomusun?sorun kimde? benim bilmem kiminde çocuğu olmadı şöyle böyle yaptılar diye takır takır sıralıyorlar,artık ezberledim soruları...

Arkadaşım rabbim tez zamanda herkes gibi seninde yavruna kavuşmasını nasip etsin..

selam kıslar nasılsınız bi bakıyım ne var ne yok dedim sidelyanın hamile haberini gördüm çok ama çok sevindim darısı sizlerin başına inşallah bu topikte hamiş olmayan kimse kalmıycak allahında izniyle bi gün herkes hamileyim diye yazacak.

selam kıslar nasılsınız bi bakıyım ne var ne yok dedim sidelyanın hamile haberini gördüm çok ama çok sevindim darısı sizlerin başına inşallah bu topikte hamiş olmayan kimse kalmıycak allahında izniyle bi gün herkes hamileyim diye yazacak.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
SİDELYAAAAAAAA MALESEF AMA HAMİŞ DEĞİLLLLLLLLLLL:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
(ÇOK İSRETRDİMA AMA HAMİŞ DEĞİLMİŞ:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: )YAAAAA YANLIŞ ANLAMA VAR SANIRIM YAAAAA:26::26::26::26::26::26::26::26:

BİLGEMMMMMMMMMMMM CANIM YARIN İNŞŞŞŞŞ KALP ATIŞLARINI DUYACAKSIN :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
YARIN BUZRDAN GÜZEL HABERLER VERECKESİN:nazar::nazar::nazar::nazar:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

Canım benim bu sorunlarla ciddi ciddi uğraşalı 1 yıl oldu daha, ama şimdiden bile bu kadar yıprandığımı hissediyorsam 5-10 yılı düşünmiyorum. Biz de şimdilik kimseye açıklamıyoruz, daha istemiyoruz diyoruz tabii ama ne zamana kadar bende bilmiyorum... Ama gerçekten şu an ilk önceleri taktığım kadar takmıyorum. Muhakkak uygun bir zamanı vardır ve İnşallah Rabbim ol dedikten sonra bizim de olur... Allah'a dua ediyorum hep, İnşallah yüzümüzü güldürür bir gün bizim de...

aşkmeleğim
canım geçmiş olsun iyi kistin falan yokmuş sevindim canım

canım hiç bir fikrim :KK19::KK19:yok ama bu tür ilaçların yan etkilerindende sö<ediliyor

yabaanım şimdi okudum sidelya hamişmi diye yazmışsın hemen aradım (sabahta konuşmuştuk)kız sen hamişmisin gözünü oyacağım benim neden haberim yok dedim :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

CANŞAR SİDELYA İŞ DEĞİŞTİRDİ O YÜZDEN UZUN SÜREDİR TOPĞE GELEMİYORDU
İNŞŞŞŞ YENİ İNİE BAŞAYANICA BURAYADA UĞRAR

Selam Yetercim ya gerçekten yan etkileri olduğunu bilmiyorum şimdi proxeed kullanıyoruz bunun da var mıdır acaba?

Selam Yetercim ya gerçekten yan etkileri olduğunu bilmiyorum şimdi proxeed kullanıyoruz bunun da var mıdır acaba?

canım her şeyin yan etkisi vardır
GEÇEN GÜN ECZANEDEN ABİMİN EŞİNE BİR İLAÇ ALIYORDUK DEDİMKİ BU NE BU İLAÇ NE İÇİN (KADININ ALEJİSİ VARDI UYKU İLACI VERMİŞ)DEDİKİ UYKU İÇİN
EEEEEEEE NE ALAKA DEDİM ECZACIYA
BAZI İLAÇLARIN YAN ETKİLERİNDEN FAYDALANIYORLAR BUDA BÖYLE BİR ŞEY DEDİ
YANİ BAZAN BİR ŞEYİN YAN ETKİSİ DİĞER SORUNA Yİ GELEBİLİYORMUŞ :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
spermiyogram testini yorumlarmısınız miktar 4 ml
vizközite vizköz ph alkali renk opal perhiz 4 gün 1cc de 21.000.000 spermatazoit 1. saat %80 hareketli %20 hareketsiz 2. saat yok morfoloji %90 normal %10 anormal yapılı cvp bekliyorum doktora gösteremedim:KK61:

spermiyogram testini yorumlarmısınız miktar 4 ml
vizközite vizköz ph alkali renk opal perhiz 4 gün 1cc de 21.000.000 spermatazoit 1. saat %80 hareketli %20 hareketsiz 2. saat yok morfoloji %90 normal %10 anormal yapılı cvp bekliyorum doktora gösteremedim:KK61:

Kidy'cim anladığım kadarıyla sonuçlar gayet güzel
sayı iyi hareket iyi,morfoloji iyi
probleminiz neydi canım görünüşe bakılırsa eşinin pek bi problemi yok :KK34:

merhaba kızlar bayadır yazmıyordum ama ara ara uğradım ne var ne yok diye :KK61:
beni sorarsanız iyi olmaya çalışıyorum 1 ay oldu negatifi alalı :KK14:

Alıntı anges kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
5 buçuk senedir çocuğum olmuyor,benden sonra evlenenlerin hep çocukları oldu,bir tek ben kaldım,önceleri insanlara çocuk düşünmüyorum diyerek geçiştiriyordum,artık söylemenin bir anlamıda olmuyor,çocuk yapmıyorum diye kızanlarmı dersin,altındaki sebebi araştıranmı dersin,fesatlık yaratanlarmı(hımm,çocuğu olmuyor),şunu ye bunu ye,şu hocaya git yok göbeğine şunu sar,biri hamile kalır saklanır,doğan bebek gösterilmek istenmez çok yıprandım çook beni tükettiler artık,mutsuz, her lafın arkasında bir ard niyet arayan bir insan oldum çıktım,bir kez tüp bebek danedim tutmadı,ikinciyi deniyecektim engeller çıktı,en kısa zamanda tekrar deniyeceğim ve çocuğum olunca onu hepsinin gözüne sokacağım Allaha yalvarıyorum yeter artık ne günah işlediysem afet cezamı bitir artık,sen kendi katından tüm çocuğu olmayanlara ve bana hayırlı çocuk ver diye dua ediyorumher ay İnşallah mucize olmuştur bu ay hamile kalmışımdır diyorum tabi sonu hüsranla bitiyor nasip kısmet diyorum ama insanlar beni üzmekten beni yaralamaktan vazgeçmiyor...Kaç senelik evlisin?çocuğun yokmu? neden? dr. gitmiyomusun?sorun kimde? benim bilmem kiminde çocuğu olmadı şöyle böyle yaptılar diye takır takır sıralıyorlar,artık ezberledim soruları.

canım yaşadıkların bizler için o kadar tanıdıkki seni çok iyi anlıyorum
insan öyle bir hale geliyorki yayarına söylenen birşeyi bile artık duymak istemiyorum heleki densiz insanların sözleri bizi deli ediyor kendi derdimiz yetmezmiş gibi birde onlara laf anlat
hiç kimse sormasa, kimse birşey söylemese, ima etmese, ne olur sanki başına gelen bilir bizi ancak bizler daha iyi anlarız rabbim her yönden yardımcımız olsun inşallah bir gün gelecek bu sorularda bitecek bazen düşünüyorum rabbim nasip ederde bir çocuğumuz olursa kesin şöyle derler ondan sonrada "1.ciyi zar zor yaptın hemen 2. için çalışın yaş geçiyor v.s v.s. bıdı dıdıdı :KK57:

merhaba kızlar bende şimdi doktordan geldim tuhaf kanamam için dr. gitmiştim.uzun zaman sonra dr.gidince heycanlandım biras .çok şükürki korktuğum kist yada yumurtalıkla ilgili herhangi bi sorun yok dedi dr.ama kanama var rahimde dedi neden olduğunu oda anlayamadı kanamayı kesicek hormon ilacı verdi pazartesi tekrar çağırdı bakalım inşallah ozamana kadar geçer bende rahat bi nefes alırım
ohh iyi aşk meleği kist filan yok en azından ama şu rahimdeki kanamada neymiş
bendede bi ara olmuştu kanama şeklinde akıntı oda öyle birşeymiydi ama dr ilaç vermişti kesilmişti şükür inşallah sende çabuk atlatırsın :KK70:
eltinin üçüzlerimi var ayy ne güzel hangisini seveceğini şaşırır insan ne tatlılardır onlar bıcı bıcır :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yabanım sağolasın arkadaşım .. Herşey yolunda çok şükür yarın bebeğimin kalp atışını dinlemeye gideceğiz..Rabbim nasip etsin inşş duymayı..
Melisa ve sende iyisinizdir inş.. Kuzunu kokla öp bizim için :)[/B]

Arkadaşım rabbim tez zamanda herkes gibi seninde yavruna kavuşmasını nasip etsin..

ayy ne güzel rabbimin izniyle yarın pıt pıtlarını duyacaksın meleğinin :KK31:
çok özel bir an olsa gerek
duygularını hemen gelince paylaş bizimle olurmu :KK49:

aymesin mesajında sidelya hamileymiş diye okudum bir heyecan yaptım
sonra yetercim aydınlatmış herkesi
inşallah yeni işi hayırlı olsun sidelyanın
rabbim onuda bizleride tez zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah :KK61:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar nasılsınız herkesi cok ama cok özledim bılgem ınşallah bugun duyacaksın bebegının sesını belgıncıgım canım arkadşım üzme tatlı canını sen uzulerek bır çözüm bulabılecekmısın yetercıgım topıgıgmızın annesi nasılsın,fadık sen nasılsın
Bu arada kızlar rahım fılmı cektırdım salı gunu yok ya okadar korkulacak gıbı degılmış benım yarın rapor cıkıyor daha sonrada tedaviye başlıyacagız hayırlısı ınsallah hepınızı öpüyorum :KK52::KK52::KK52:

gunaydın kızlar nasılsınız herkesi cok ama cok özledim bılgem ınşallah bugun duyacaksın bebegının sesını belgıncıgım canım arkadşım üzme tatlı canını sen uzulerek bır çözüm bulabılecekmısın yetercıgım topıgıgmızın annesi nasılsın,fadık sen nasılsın
Bu arada kızlar rahım fılmı cektırdım salı gunu yok ya okadar korkulacak gıbı degılmış benım yarın rapor cıkıyor daha sonrada tedaviye başlıyacagız hayırlısı ınsallah hepınızı öpüyorum :KK52::KK52::KK52:
suyum
nasılsın canım

5 aydır yumurtlama takibi yaptırıyorum klomen kullanıyorum ama olmuyor işte...
olur inşşşşş canım kendini sıkma üzme
ayy ne güzel rabbimin izniyle yarın pıt pıtlarını duyacaksın meleğinin :KK31:
çok özel bir an olsa gerek
duygularını hemen gelince paylaş bizimle olurmu :KK49:

aymesin mesajında sidelya hamileymiş diye okudum bir heyecan yaptım
sonra yetercim aydınlatmış herkesi
inşallah yeni işi hayırlı olsun sidelyanın
rabbim onuda bizleride tez zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah :KK61:

ceylin ne haber canım

günaydınlar kızlar nasılsınız offf ben çok hastayım bütün gece ateşim vardı gripmiyim neyim anlayamadım ilaçta vermedi nasıl geçicek bu hastalık...:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

günaydın kızlar nurcancım geçmiş olsun dışarıdaki havalar mahvetti herkesi dikkatli olmak lazım tez zamanda iyileşirsin inşalalh
buarda sidelya konusunda yanlış anlaşılma var heralde kendisi adanadan ankaraya taşındı orda yepyeni bir hayat kuruyor inşalalh onun içinde hayırlsıı olur bu
buarda ayşe yani dilem doğum yapmış maviş bi oğlu olmuş ne güzel

ceylincim evet eltimin 3üzleri var çok tatlılar tam sevilmelik valla rabbim bizlerede nasip etsin inşalalh

X