- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
5 buçuk senedir çocuğum olmuyor,benden sonra evlenenlerin hep çocukları oldu,bir tek ben kaldım,önceleri insanlara çocuk düşünmüyorum diyerek geçiştiriyordum,artık söylemenin bir anlamıda olmuyor,çocuk yapmıyorum diye kızanlarmı dersin,altındaki sebebi araştıranmı dersin,fesatlık yaratanlarmı(hımm,çocuğu olmuyor),şunu ye bunu ye,şu hocaya git yok göbeğine şunu sar,biri hamile kalır saklanır,doğan bebek gösterilmek istenmez çok yıprandım çook beni tükettiler artık,mutsuz, her lafın arkasında bir ard niyet arayan bir insan oldum çıktım,bir kez tüp bebek danedim tutmadı,ikinciyi deniyecektim engeller çıktı,en kısa zamanda tekrar deniyeceğim ve çocuğum olunca onu hepsinin gözüne sokacağım:2: Allaha yalvarıyorum yeter artık ne günah işlediysem afet cezamı bitir artık,sen kendi katından tüm çocuğu olmayanlara ve bana hayırlı çocuk ver diye dua ediyorum:2:her ay İnşallah mucize olmuştur bu ay hamile kalmışımdır diyorum tabi sonu hüsranla bitiyor nasip kısmet diyorum ama insanlar beni üzmekten beni yaralamaktan vazgeçmiyor...Kaç senelik evlisin?çocuğun yokmu? neden? dr. gitmiyomusun?sorun kimde? benim bilmem kiminde çocuğu olmadı şöyle böyle yaptılar diye takır takır sıralıyorlar,artık ezberledim soruları...
canım yaşadığın şeylr hepimizin yaşadığı şeyler
inanaki hepimizn çevresinde böyle kendini bilmezler var
ama bunularla yaşamıyı öğrenmek zorundayız
brini uyarsak düzeltsek başka biri çıkıyor
hiç üzülme hiç takma o insanları
ve asla benim suçum ne neden bben bunları yaşıyorum dedme herkesin br sınavı var bizimkide bu ne yapalım sağlık olsun
ayrıca çunuda unutmamak gerekiyor BEN HER ŞU AN SENİN OLDUĞUN PSKOLOJİYE DÜŞTÜĞÜMDE KANSER GİBİ ÇARESİ OLMAYAN HASTALRI DÜŞÜNÜYORUM
İNŞŞ BİZLERİN DERDİMİZİN DERMANI VAR ALLAHIM DERMENSİZ DERT VERMESİN
İNŞŞ BİR GÜN BİZİM KUZULARIMIZDA GELİRLER İNŞŞŞŞŞ