Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pink canim uzun zamandir mesajini burda gormemistim ve belkide yil oldu seninle burda yazismamistik aslinda hersey ne kadar cok degisyor bence kk da benim hayatimin bir parcasi ve gercek hayat dan ornek
ozlemisim seninle burda karsilasmayi
bi gelisme degisiklik varmi kizlar

yetercim ins hersey cok guzel cikar canim
birde esine sperminde dna testi yaptirmayi unutma bende herkese tavsiye ediyorum ozellikle ust uste basarisiz denemesi olanlar icin
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

İnş yeterim..
cumartesi günü kan testi yaptıracağım ..
Rabbim yavrumu bana bağışlasın ve isteyen herkese nasip etsin ..
Hiçbir belirtim yok ilk 3 gün kasık ağrısı yaşadım ve bel ağrısı sonra geçti..
İlaçlarımı çok düzenli alıyorum...
Artık rabbime kaldı ..
Ohss den de hiç belirti yok , unuttu beni galiba ..
Sonradan ortaya çıkmasa bari :)
Gerçi pco olmadığım için kesin olursun dememişti dr'um bi ihtimal demişti..
Hayırlısı bakalım ne yapayım rabbime sığındım ..
Herkese selamlar .. Kızlar ii bakın kendinize yarından itibaren artık teste son 3 gün :)

canım sonradan hayalkırıklıgına ugramanı ıstemem ama ılk 3 gun kasık agrısı olduysa tutunurken agrılar olmustr bence.benım arkadastada oyle oldu sonra gectı ve sımdı hamıle.guzel haberlerını beklıyorum.hadı ınsallah.bu arada nerde yaptrdın tedavını ne kadar.ve sorun neydı canım.bende yaza dogru dusunuyorum.insallah ılk denemede tutar ve saglıkla dogar

pink canim uzun zamandir mesajini burda gormemistim ve belkide yil oldu seninle burda yazismamistik aslinda hersey ne kadar cok degisyor bence kk da benim hayatimin bir parcasi ve gercek hayat dan ornek

birde esine sperminde dna testi yaptirmayi unutma bende herkese tavsiye ediyorum ozellikle ust uste basarisiz denemesi olanlar icin
arkamahale hoş geldin canım
teşekür edrim
inşşşş sorun çıkmaz inşşş
kuzum senin bu konudaki hasasiyetini çok iyi biliyorum
inşşş merkeze görüşmeye gittiğimde dr söyleyeceğim bakalım

selam kızlar arada gelip buraya okuyorum yazılarınızı nasılsınız tedaviler hayırlı olur bebeklerinize kavuşursunuz inşallah kızlar selamlar hepinize:KK71:

yetercim işallah temiz çıkar testleriniz.bilgem bizde seninle birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz,işallah müjdeli haberi almayı nasip etsin rabbim.

yaaaaa ne oluyo böyle nerdesiniz kızlar küstüm bende gidiyorummm :KK43::KK43:

kızlarrrrr ne güzel sizleri burada görmek
YAAAAAAAA ÇOK ÖZLEMİŞİM SİZLERİ:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

inşallah temiz çıkar sonuçlar yeterciğimmmm

allah kabul netsin canımmm inşallah kavuşursun yavruna.

Iyiyim canım bi gelişme yok bekliyorum ben..
inşşşşş canım inşşşşşşşşşşş

inş yeterim..
Cumartesi günü kan testi yaptıracağım ..
Rabbim yavrumu bana bağışlasın ve isteyen herkese nasip etsin ..
Hiçbir belirtim yok ilk 3 gün kasık ağrısı yaşadım ve bel ağrısı sonra geçti..
Ilaçlarımı çok düzenli alıyorum...
Artık rabbime kaldı ..
Ohss den de hiç belirti yok , unuttu beni galiba ..
Sonradan ortaya çıkmasa bari :)
gerçi pco olmadığım için kesin olursun dememişti dr'um bi ihtimal demişti..
Hayırlısı bakalım ne yapayım rabbime sığındım ..
Herkese selamlar .. Kızlar ii bakın kendinize yarından itibaren artık teste son 3 gün :)
bilgemmmmm her şey güzel olcaka
sen hiç başka türlüsünü düşünme
allahın izni ile

yetercim üniversite de bir sorun görmemiş haber geldi 24 aralıkta gidiyoruz bakalım ne diyecekler, ama ben hastaneyi oyalayıp yarayı dondurma işlemini yaptıracağım büyük ihtimalle... O 3 aydada 15 kg. Versem mükemmel olur, rabbim o güzel heyecanlı günlere daha yakın hissettiriyor beni artık. Heyecanlıyım şimdiden...

Canım arkadaşım, sağolasın, sen nasılsın var mı sende bir gelişme?

gözün aydın canım
inşş her şey yolunda gitsin

canım sonradan hayalkırıklıgına ugramanı ıstemem ama ılk 3 gun kasık agrısı olduysa tutunurken agrılar olmustr bence.benım arkadastada oyle oldu sonra gectı ve sımdı hamıle.guzel haberlerını beklıyorum.hadı ınsallah.bu arada nerde yaptrdın tedavını ne kadar.ve sorun neydı canım.bende yaza dogru dusunuyorum.insallah ılk denemede tutar ve saglıkla dogar

Güzel dileklerin ve dualrın için teşekkür ederim hazel..
Ben tedavimi Ank'da Kavaklıdere tüp bebek merkezinde yaptırdım ..
Tek embriyo , 1.kalite blast ..
2.700 lira ilaçlarda 1.000 lira kadar tuttu ıvır zıvır derken 4.000 liraya mal oldu..
Çoğu yere göre ucuz bile denilebilir..
Sorun erkek infertilitesi, eşimin sperm sayı, hareket ve morfoloji sorunu vardı..
İnş tutar, inş bebeğim benimledir .. İçimden öyle geçiyor ama rabbime kaldı artık..
Seninde tedavin başarılı ve güzel geçer inş tez zamanda diğer arkadaşlarım gibi yavruna kavuşursun.
Bizim gibi mücadeleye girişenlere zor gibi geliyor ama birde sağlıkla doğunca bugünleri gülerek anımsıyolar ..
İnş bizde yaşarız bu yüce duyguyu..
cmt günü test günüm hayırlısı ile...

bilgem ins sonuc pozitif olur kac gun kaldi bende merak ettim bakiyim dedim

aysima hosgeldin kendinden bahsetsene bu ra afazla kimse takilmiyor ama emin ol merak ettigin konularada bilgi sahibi olursun burda

selam kızlar arada gelip buraya okuyorum yazılarınızı nasılsınız tedaviler hayırlı olur bebeklerinize kavuşursunuz inşallah kızlar selamlar hepinize:KK71:
pinkim nasılsın,valla eski arkadaşları görünce çok seviniyoruz. kimseler kalmadı pek ne güzel günlerdi o günler:KK58:

canım sen nasılsın?
kızlarrrrr ne güzel sizleri burada görmek
YAAAAAAAA ÇOK ÖZLEMİŞİM SİZLERİ:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
:KK69: :KK69: :KK69: :KK54: :KK54:
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım .

hoşgeldin canım:KK54:

ahhh belgincim...
bende giriyom cıkıyom kimse yok...
kimse bişey yazmayınca yazacak biseyde bulamıyorum...
burdayım ben acık.. gel hadiii :126::132:

ahhh belgincim...
bende giriyom cıkıyom kimse yok...
kimse bişey yazmayınca yazacak biseyde bulamıyorum...
burdayım ben acık.. gel hadiii :126::132:
kızlar bende varım
sık sık geliyorum ama kimseler olmuyor
TERKEDİLMİŞ GİBİ TOPİK
ELFİDAM NASILSIN CANIM

yeterim nasılsın arkadaşım...
bi arkadaşım vardı.. memurdu ögretmenliğe atanmış... pek heveslendim ..bende kendi mesleğimi yağmak istiyorum... araştırmalara başladım bakalım inş..

merhaba kızlar günaydın uzun zmandır yazmıyorum ama hep takibimdesiniz bilgem ve gizi inşallah sonuçlarınız pozitifi olurda topiğimize neşe gelir kızlar ya
bende giripten ve öksüürükten kurtulamadım birtürlü sanırım sırf bu yüsdende adetim geçikti heralde ayın 8.de adet olmam gerekirken hala adet olmadım ayın 14 ünde gebelik testi yaptım negatif umutlandım işte bian kısmet artık buarada kardeşimin nişanı var kızlar buakşam memlekete gidiyorum kar kış valla nasıl olcak bilmem hayırlısıyla gider gelrim inşallah benden haberler böyle inşallah sizde durumlar iyidir
buarada şuan okmeydanında acayip kar yağışı var inşallah tutmaz

meraba bende aranıza yeni katıldım benide kabul eder misiniz

aaa canım ne demek aramıza almamıza gerek yok çünkü aramızdasın artık ...

Kızlarrrrr günaydınlar ...
Size birşey söylemek istiyorum ..
Bugün 9. günüm ve sabah idrarda gebelik testi yaptım 2.çizgi pembe çıktı...
Yarın kan testi yaptırıcam ama yinede umutlandım ...
Galiba hamileyimmmm :))

[/QUOTE

canım benim inşallah yaa ne güzel olur rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şimdiden tebrik edeyim seni inşallah vardır bebiş göbişinde :92::92::92::92::92:

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. İnşallah yarın da kanda öğrenirsin. Darısı başımıza...

kızlarrrrr günaydınlar ...
Bugün 9. Günüm ve sabah idrarda gebelik testi yaptım 2.çizgi pembe çıktı...

herkese hayılı cumalar
bigemmmmmmmmmmmmmmmm
canım çok sevindim
yarın göreceksin inşşşşşşşş ama evet hamişsinnnnnnnnnnnnn:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

yeterim nasılsın arkadaşım...
Bi arkadaşım vardı.. Memurdu ögretmenliğe atanmış... Pek heveslendim ..bende kendi mesleğimi yağmak istiyorum... Araştırmalara başladım bakalım inş..

hadi bakalım bebm inşşşşşşşşşşş
hakında hayılısı olsun
bilgi laik
atatürkçü öğretmenElre ihtiyacımız varEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
X