hoşgeldin arkadaşım...selam arkada$lar benim tsh(guatr) dengesizliginden ba$ka bilinen bir rahatsizligim yok onuda ilac alarak doktor kontrolleri ile düzeltmeye cali$iyoruz.. e$imde %2-3 morfoloji bozuklugu sorunumuz bizim..1 tanesi donmu$larla 3 negatif sonuc aldim 3.sunun sonucunu daha bu per$embe aldim 3 tane cok iyi embriyo konulmu$tu.cok umutluydum ama olamdi 5 dondurulmu$um var ama ben farkli bir$eyler yapmak istiyorum yurt di$indayim burdaki doktorlar basit bir kan testi ve ultrasondan ba$ka hic bir$ey yapmadilar yapmiyorlar..ben mayista türkiyeye gidip orda rahim filmi ve kanda pihtila$ma sorunumun olup olmadigini ara$tirmaya karar verdim..bursaya gitcem ben..bilenler varsa kan pihtila$masi ve rahim filmini ben nerde yaptirabilirim saglik güvencem olmicak bunlar pahali i$lemlermi?bilenler yardimci olurlarsa sevinicem..te$ekkürler..
canlar burada eskilerden arkadaşları görmek ne güzelselam canim arada esiyor cok geliyorum arada esiyor uzaklasiyorum cunku canim aciyor kk ya girince nedense
hic korkma canim az once baska mesajinida okudum ben hic hastaneden cikammaistim tabi biraz kesin olur o herkeste olur ama cok agir olucak olsa simdiye olurdu allahim yardimcin olsun bunyeden bunyeye degisiyor canim
hayir canim kanda yapilan o bizede yapildi sorun yok birde spermden yapilan var spermin dna si inceleniyor bence onu arstirmani tavsiye ederim cunku eger varsa embriyolar kotu kalite oluyor ve uzun sure devam edemiyor ins yoktur ama en azindan dogru tedaviye yonelirsiniz canim
masallah canim yumoslar zarar gormemis demekki drun iyiymis cunku benimde 30 dan 5 tane cikmisti ikisi isleme alinmisti insallah hersey yolunda gider hakkinda nasil hayirmli ise rabbim o yone yoneltsin hic onemli degim ya bu aya yada iki ay once nasil hamis olacaksan o sekilde olsun insallah
giz canim insallah suanda hersey yolundadri ve bebisn sana tutunurdur
yabanagulum canim nasilsin bebisin nasil taze anneler bizlere dua etmeyi unutmayin allahim uzun omurler versin analai babali buyutsun
aymescim buraya giriyormusun bilmiyorum ama burayada bi yaziyim dedim eski dostalara burada seslenmekte cok guzel
bebisin nasil zaman nasil geciyor canim
fadik canim sen nasilsin nasil gidiyor hep aklimdasin dualarimdasin
tuliny minos yeter tozbezi canlarnerde eski gunler yaaaa birden hatirladimda kalkar kalkmaz solugu burda alirdim oku oku bitmezdi
kızlar güzel haberler var :)
30 yumoşumun 26 sı işlem görmüş 17 tanesi döllenmiş :))))
sabah embriyoloğumla konuştum çok güzel gidiyor dedi..perşembeye kadar bir sorun çıkmazsa blast transferim var...inşşş rabbim nasip ederse...
Ama döllenmiş yumurtam çok olduğundan blasta bırakıcaz dedi embriyolog yani bilidğiniz gibi 5. Güne ...
Arka mahalle arkadaşım güzel sözlerin için teşekkür ederim..
Yumurta toplama işlemim çok güzel geçti ve dr'um sıkıntı olmaması için tüm yumurtaları topladı.. Işlem görmeyecek olanları bile.. Zaten 30 yumurtanın 26 sı işlem gördü..
Damla şeklinde kanaman olabilir dediler ama hiç kanamam olmadı, dün ilk uyandığımda ağrım oldu 10 dk ama eve geldiğimde bütün gün ağrım omadı adet ağrısı kadar bile çok şükür geceyide mışıl mışıl uyuyarak geçirdim ve bugündegayet iyiyim sanki opu'm olmamış gibi..
Böyle işte kızlar , herşey yolunda bugünde vucudumda bir sorun yok sabah kalktığımda karnım dümdüzdü su içtikte su şişiriyor sonra geri iniyor ...
Rabbim yardımcım olsun..
Rabbim hepimizin yardımcı olsun..
17 tane yavrum var o kadar güzel bir duygu ki anlatamam .. :dd
tabi kaç tanesi blasta kalır bilmiyorum , hergün araşıcaz embriyoloğumla ..
Destekleriniz , dularınız için binlerce defa telekkür ederim..
Allah hepinizden razı olsun...
kızlar uzun süredir giremedim. Transferim iptal olacaktı şükürler olsun son anda 2 embriyo döllenmiş.şu an transferim yapıldı.annemlerdeyim.nete giremiyorum fazla, salı günü eve geçicem haber alamazsanız merak etmeyin.olumlu bir durumda ben suya msj atarım.bilgem yeter fadik su ..hepinize teşekkür ederim. Dua edin... :)
hayırlı olsun canım...kızlar uzun süredir giremedim. transferim iptal olacaktı şükürler olsun son anda 2 embriyo döllenmiş.şu an transferim yapıldı.annemlerdeyim.nete giremiyorum fazla, salı günü eve geçicem haber alamazsanız merak etmeyin.Olumlu bir durumda ben suya msj atarım.bilgem yeter fadik su ..hepinize teşekkür ederim. Dua edin... :)
yeterim hayra yoralım hayır olsun...kızlar geçen gece bir rüya gördüm
bir yerdeyim karnım kocaman kardeşim avr yanımda ben kilomu aldım diyorum
able hamilesin yaaa diyor
bir anda hamile olduğumu hatırlıyorum
ama o kadar inanılmaz bir şeyki bende inanmıyorum karnıma bakıyorum kocaman
dualr ediyorum şükürler ediyorum allahıma ağlıyorum
rabbim bu duyguları gerçek hayttada yaşamayı nasip edrmi acaba
allahım ne olur bizleri yarım bırakam
eksik bırakama ne olur allahım
hayırlı olsun canım...
Sen dinlenmene bak....salıdan sonra sık sık görüşürüz inş...
Rabbim yüzünü güldürsün...
Yeterim hayra yoralım hayır olsun...
Rabbim gerçeğini yaşamak nasip etsin...
Yeterim hayır olsun rüyaların.. Bende hep erkek bebek gördüm tedavim boyunca , tabi cinsiyet benim için önemli değil rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin ama hep erkek görürdüm ... Sende inşş tez zamanda kavuşursun kuzuna canım arkadaşım...Hepimizin mücadelesi.. Bizi bizden başka anlamaz..amin canım amin
kızlar uzun süredir giremedim. transferim iptal olacaktı şükürler olsun son anda 2 embriyo döllenmiş.şu an transferim yapıldı.annemlerdeyim.nete giremiyorum fazla, salı günü eve geçicem haber alamazsanız merak etmeyin.Olumlu bir durumda ben suya msj atarım.bilgem yeter fadik su ..hepinize teşekkür ederim. Dua edin... :)
canlar burada eskilerden arkadaşları görmek ne güzel
evet burası çok sesiz eskiden sayfaları oku oku bitiremezdik
ben hep gelmeye burayaı canlı tutmaya gayret ediyorum
ama eski günleride çokkkkkkkk özlüyorum kızlar
bir çok arkadışımızdan hiç haber alamıyoruz
nevro yok geçenlerde ada ege nin telefonu vardı onu aradım
nevrodan haber varmı diye
ama çok uzun zamandır görüşemiyoruz dedi
her kes iyi dir inşş her kes iyi olsun
Çok geç buluştum kk ile.. En ihtiyaç duyduğum zamanlar burda olmalıymışım... Ama olsun sonunda kavuştum dostlarıma , sizlere ..
Hepinizi çok seviyorum ..
bilgemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım hep dualrımdasın
sende diğerleride
başka bir topikte dua okuyorduk dün
diğer topiğin duaları bitince bende siler için dualar okudum
rabbim kabul etsin
hepimizin dualarımız kabul olsun
meleklerimize kavuşmak nasip olsun
inşşşşş
eski günler geri gelmez galiba...
ama çok şükür irtıbatı kesmedik, kesmeyelimde...
benim de bu topikte darıldığım hiç kimseye yok...
herkeside çok seviyorum
ama tozun dediği gibi heyacanımızı yitirdik...
hayırlısı olsun...
herkes iyi olsun arada da olsun bir mesaj yazsın yeter...
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim yardımcınız olsun.
gizcim transferin bugünmüş belkide şu an içindedir meleğin
rabbim hayırlısıyla meleğine sana tutunma gücü versin
inşallah senden güzel haberler alacağız
bilgemcim herşeyin yoluna girmesine sevindim
inşallah bu pozitif gelişmeler sonucuna yansır
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
evet gizin bebişi şimdi onunla(belkide bebişleri)
inş 9 ayda onunla kalır ve 9 ay sonrada sağlıcakla kucaklar...
rabbim yüzünü güldürsün...
bilgemcim maşallah bebişlerine...
anladığım kadarıyla ağrın sızın olmadığı için trasferde iptal olmayacak...
hadi bakalım hayırlısı...
hep güzel haberlerle gelirsin inş...
hayırlı olsun giz... son aşamanın bir öncesindesin demek-transfer bittii... RABBİM hayırlısı ile güzel habeirni almayı nasip etsin hepimize...kızlar uzun süredir giremedim. transferim iptal olacaktı şükürler olsun son anda 2 embriyo döllenmiş.şu an transferim yapıldı.annemlerdeyim.nete giremiyorum fazla, salı günü eve geçicem haber alamazsanız merak etmeyin.Olumlu bir durumda ben suya msj atarım.bilgem yeter fadik su ..hepinize teşekkür ederim. Dua edin... :)
iyi iyi... cok şükür.. maşallahhhKızlar güzel haberler var :)
Sabah embriyoloğumla konuştum çok güzel gidiyor dedi..Perşembeye kadar bir sorun çıkmazsa blast transferim var...İnşşş rabbim nasip ederse...
Ama döllenmiş yumurtam çok olduğundan blasta bırakıcaz dedi embriyolog yani bilidğiniz gibi 5. güne ...
Yumurta toplama işlemim çok güzel geçti ve dr'um sıkıntı olmaması için tüm yumurtaları topladı.. İşlem görmeyecek olanları bile.. Zaten 30 yumurtanın 26 sı işlem gördü..
Damla şeklinde kanaman olabilir dediler ama hiç kanamam olmadı, dün ilk uyandığımda ağrım oldu 10 dk ama eve geldiğimde bütün gün ağrım omadı adet ağrısı kadar bile çok şükür geceyide mışıl mışıl uyuyarak geçirdim ve bugündegayet iyiyim sanki Opu'm olmamış gibi..
Böyle işte kızlar , herşey yolunda bugünde vucudumda bir sorun yok sabah kalktığımda karnım dümdüzdü su içtikte su şişiriyor sonra geri iniyor ...
Rabbim yardımcım olsun..
17 tane yavrum var o kadar güzel bir duygu ki anlatamam ..D
Tabi kaç tanesi blasta kalır bilmiyorum , hergün araşıcaz embriyoloğumla ..
fadik sorma yaa...eski günler geri gelmez galiba...
ama çok şükür irtıbatı kesmedik, kesmeyelimde...
benim de bu topikte darıldığım hiç kimseye yok...
herkeside çok seviyorum
ama tozun dediği gibi heyacanımızı yitirdik...
hayırlısı olsun...
herkes iyi olsun arada da olsun bir mesaj yazsın yeter...
Yeterim hayır olsun rüyaların.. Bende hep erkek bebek gördüm tedavim boyunca , tabi cinsiyet benim için önemli değil rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin ama hep erkek görürdüm ... Sende inşş tez zamanda kavuşursun kuzuna canım arkadaşım...Hepimizin mücadelesi.. Bizi bizden başka anlamaz..
Giz'im ay önce korktum sonra rahatladım.. 2 tane yavruşun seninle inşş sıkı sıkı tunutunurlar canım Giz'immm allah saplık sıhhat versin annesine bebeğide bırakmasının annesini hiç..
Yeterim allah razı olsun .. Dua etmişsinzi çok duygulandım ..
İnş bebeklerimiz sonunda onları çok seven annelerine gelirler..
Bu topikte seni çok seviyor ama Fadiğim.. Yokluğun bir eskiklik biliyorsun..D
Sağolasın Yabanım .. Melisamıza kardeş gelicek inş yakındaaa ..
Aminn Ceylin allah razı olsun.. Keşke hepimizden bu pozitif sonuçları alsak ama kısmet işte .. Rabbim biliyor demek ki yerini ve zamanını.
Günlerdir inanılmaz şeyler yaşadım .. Ama sabır çekip rabbime sığınmaktan başka yapacak bişey gelmiyor elimden ...
17 tane bebeğim beni bekliyor anneside vucudunu onlar için uygun bir ortam olsun diye hazırlıyor..
Görüyorsun ya her adımı mücadele..
Sonucun poztif çıkacağı belli bile değil.. Sadece ihtimal.. Ama hayırlısı ise olur.. Olmazsa sitem etmek yok mücadeleye devam...
Fadiğim öyle gözüküyor yumoşlar toplanalı 2 gün oldu ama ohss ile ilgili hiç belirti yok allah'a bin şükür..
Günde 3 litre su içiyorum herşeyden azar azar yemeye çalışıyorum .. Vitamin, minareal , protein vs vs vs ..D
Bakalım kader kısmet ama içimden bir ses herşey yolunda gidecek diyor bende içimdeki sese güveniyorumm...
Rabbim şaşırtmasın ...
günaydın kızlar kimseler uğramamış bugün topiğee...
Embriyoloğumla görüştüm az evvel 17 tane embriyodan 1 tanesi bölünmeyi durdurmuş .. 16 sı hala aktif..
Yarın ve çarşamba çok önemli...
Güzel gelişenler var içlerinde embriyoloğum durumdan memnun kızlar..
Rabbim yardımcımız olsun ..
kızlar uzun süredir giremedim. transferim iptal olacaktı şükürler olsun son anda 2 embriyo döllenmiş.şu an transferim yapıldı.annemlerdeyim.nete giremiyorum fazla, salı günü eve geçicem haber alamazsanız merak etmeyin.Olumlu bir durumda ben suya msj atarım.bilgem yeter fadik su ..hepinize teşekkür ederim. Dua edin... :)
Günaydın kızlar kimseler uğramamış bugün topiğee...
Embriyoloğumla görüştüm az evvel 17 tane embriyodan 1 tanesi bölünmeyi durdurmuş .. 16 sı hala aktif..
yarın ve çarşamba çok önemli...
Güzel gelişenler var içlerinde embriyoloğum durumdan memnun kızlar..
Rabbim yardımcımız olsun ..
canım benim allahım tamamına erdirsin inşallah kavuşursun bebeğine en yakın zamanda.Kızlar güzel haberler var :)
Sabah embriyoloğumla konuştum çok güzel gidiyor dedi..Perşembeye kadar bir sorun çıkmazsa blast transferim var...İnşşş rabbim nasip ederse...
Ama döllenmiş yumurtam çok olduğundan blasta bırakıcaz dedi embriyolog yani bilidğiniz gibi 5. güne ...
Yumurta toplama işlemim çok güzel geçti ve dr'um sıkıntı olmaması için tüm yumurtaları topladı.. İşlem görmeyecek olanları bile.. Zaten 30 yumurtanın 26 sı işlem gördü..
Damla şeklinde kanaman olabilir dediler ama hiç kanamam olmadı, dün ilk uyandığımda ağrım oldu 10 dk ama eve geldiğimde bütün gün ağrım omadı adet ağrısı kadar bile çok şükür geceyide mışıl mışıl uyuyarak geçirdim ve bugündegayet iyiyim sanki Opu'm olmamış gibi..
Rabbim yardımcım olsun..
17 tane yavrum var o kadar güzel bir duygu ki anlatamam ..D
Tabi kaç tanesi blasta kalır bilmiyorum , hergün araşıcaz embriyoloğumla ..
canım benim bir zamanlar senin yaşadığın duyguların aynısını yaşamıştım çok zor biliyorum allah sabır versin..merhaba kızlar
destek verici sözlerinizden ötürü her birinize çok teşekkürler
rabbim herkese hayırlısıyla gönlündekini versin
bende iyi sayılırım, sayılmamda öyle diyerek avutayım kendimi.....
tam olarak toparlanamdım hala ne yediğimde tat var, ne yaşamımda şu an boşluktayım sanki
eşimle birbirimize rol yeteneğimizin en üst sınırlarını sergiliyoruz,
birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
bu günlerde geçecek,geçiyor biliyorum
rabbim iç ferahlığı versin, güç versin, sabır versin....
çok şükür canım allah tamamına erdirsin inşallah kavuşursun bebeğine dualarım seninlekızlar uzun süredir giremedim. transferim iptal olacaktı şükürler olsun son anda 2 embriyo döllenmiş.şu an transferim yapıldı.annemlerdeyim.nete giremiyorum fazla, salı günü eve geçicem haber alamazsanız merak etmeyin.Olumlu bir durumda ben suya msj atarım.bilgem yeter fadik su ..hepinize teşekkür ederim. Dua edin... :)
kızlar geçen gece bir rüya gördüm
bir yerdeyim karnım kocaman kardeşim avr yanımda ben kilomu aldım diyorum
able hamilesin yaaa diyor
bir anda hamile olduğumu hatırlıyorum
ama o kadar inanılmaz bir şeyki bende inanmıyorum karnıma bakıyorum kocaman
dualr ediyorum şükürler ediyorum allahıma ağlıyorum
rabbim bu duyguları gerçek hayttada yaşamayı nasip edrmi acaba
allahım ne olur bizleri yarım bırakam
eksik bırakama ne olur allahım
Merhaba kızlar..
Bugün Opu'dan sonra bazı şikayetlerim oluştu..
Karnımda şişlik gibi...
Dr'umu aradım hemen gel dedi..
Gittik tabi, malesef su toplamaya başlamış fakat henüz suyun çekilmesi gerektiği kadar değil..
Önümüzdeki 2 gün kontrol altındayım , transfer günüde bakılacak...
Transfer gününe kadar istifar edersen hemen gel dedi..
Embriyolarımın durumu iyi ama ben şişmeye başladım ..
O yzüden dondurma işlemine gidilebilir...
1 ay erteleyebiliriz.. Zaten bu durumda en mantıklısı da o..
Bende ohss yi atlatıp vucudumun normale döndüğünde transferin yapılmasını mantıklı buluyorum ...
Böyle işte kızlar ..
Su hoşgeldin artık sık girmiyorsun :)))
Belgin ve Yeterimm inşş hepimiz için hayırlısı olur ..
Ne yapalım herşey Allah'tan ...