Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eski günler geri gelmez galiba...
ama çok şükür irtıbatı kesmedik, kesmeyelimde...
benim de bu topikte darıldığım hiç kimseye yok...
herkeside çok seviyorum
ama tozun dediği gibi heyacanımızı yitirdik...
hayırlısı olsun...
herkes iyi olsun arada da olsun bir mesaj yazsın yeter...

selam arkada$lar benim tsh(guatr) dengesizliginden ba$ka bilinen bir rahatsizligim yok onuda ilac alarak doktor kontrolleri ile düzeltmeye cali$iyoruz.. e$imde %2-3 morfoloji bozuklugu sorunumuz bizim..1 tanesi donmu$larla 3 negatif sonuc aldim 3.sunun sonucunu daha bu per$embe aldim 3 tane cok iyi embriyo konulmu$tu.cok umutluydum ama olamdi 5 dondurulmu$um var ama ben farkli bir$eyler yapmak istiyorum yurt di$indayim burdaki doktorlar basit bir kan testi ve ultrasondan ba$ka hic bir$ey yapmadilar yapmiyorlar..ben mayista türkiyeye gidip orda rahim filmi ve kanda pihtila$ma sorunumun olup olmadigini ara$tirmaya karar verdim..bursaya gitcem ben..bilenler varsa kan pihtila$masi ve rahim filmini ben nerde yaptirabilirim saglik güvencem olmicak bunlar pahali i$lemlermi?bilenler yardimci olurlarsa sevinicem..te$ekkürler..

hoşgeldin arkadaşım...

negatif denemelerden sonra araştırma yapmak için çok iyi bir karar vermişsin...
ben istanbuldayım bu testleri hepsini yaptırdım ama sosyal güvenceyle devlet ve üniversite hastanesinde yaptırdığım için ücret ödemedim...
bildiğim kadarıyla biraz pahalı bunlar...
ama yinede bir araştır arkadaşım...
inş biraz uygun iyi bir yer bulabilirsin...

fyatlarını bilen arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışırlar...
ama pıhtılşama topiği falan vardı orda bu testleri yaptıran arkadaşlar daha fazla...
istersen oralarada bir bak...
allah yardımcın olsun...

canlar burada eskilerden arkadaşları görmek ne güzel
evet burası çok sesiz eskiden sayfaları oku oku bitiremezdik
ben hep gelmeye burayaı canlı tutmaya gayret ediyorum
ama eski günleride çokkkkkkkk özlüyorum kızlar
bir çok arkadışımızdan hiç haber alamıyoruz
nevro yok geçenlerde ada ege nin telefonu vardı onu aradım
nevrodan haber varmı diye
ama çok uzun zamandır görüşemiyoruz dedi
her kes iyi dir inşş her kes iyi olsun

bilgemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım hep dualrımdasın
sende diğerleride
başka bir topikte dua okuyorduk dün
diğer topiğin duaları bitince bende siler için dualar okudum
rabbim kabul etsin
hepimizin dualarımız kabul olsun
meleklerimize kavuşmak nasip olsun
inşşşşş

giz canım şimidi bebişinle buşmuşsundur
birlikteliğiniz daim olsun
canım
annesine sımsıkı tutunsun meleğin
hayelerin gerçek olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar uzun süredir giremedim. transferim iptal olacaktı şükürler olsun son anda 2 embriyo döllenmiş.şu an transferim yapıldı.annemlerdeyim.nete giremiyorum fazla, salı günü eve geçicem haber alamazsanız merak etmeyin.Olumlu bir durumda ben suya msj atarım.bilgem yeter fadik su ..hepinize teşekkür ederim. Dua edin... :)

canım transferiyin olmasına çok sevindim
bebişin seninle olsun inşşşş
rabbim yardımcın olsun

Son düzenleme:
kızlar geçen gece bir rüya gördüm
bir yerdeyim karnım kocaman kardeşim avr yanımda ben kilomu aldım diyorum
able hamilesin yaaa diyor
bir anda hamile olduğumu hatırlıyorum
ama o kadar inanılmaz bir şeyki bende inanmıyorum karnıma bakıyorum kocaman
dualr ediyorum şükürler ediyorum allahıma ağlıyorum

rabbim bu duyguları gerçek hayttada yaşamayı nasip edrmi acaba
allahım ne olur bizleri yarım bırakam
eksik bırakama ne olur allahım

hayırlı olsun canım...
sen dinlenmene bak....salıdan sonra sık sık görüşürüz inş...
rabbim yüzünü güldürsün...

yeterim hayra yoralım hayır olsun...
rabbim gerçeğini yaşamak nasip etsin...

amin canım amin

amin canım amin
Yeterim hayır olsun rüyaların.. Bende hep erkek bebek gördüm tedavim boyunca , tabi cinsiyet benim için önemli değil rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin ama hep erkek görürdüm ... Sende inşş tez zamanda kavuşursun kuzuna canım arkadaşım...Hepimizin mücadelesi.. Bizi bizden başka anlamaz..

Giz'im ay önce korktum sonra rahatladım.. 2 tane yavruşun seninle inşş sıkı sıkı tunutunurlar canım Giz'immm allah saplık sıhhat versin annesine bebeğide bırakmasının annesini hiç..

Yeterim allah razı olsun .. Dua etmişsinzi çok duygulandım ..
İnş bebeklerimiz sonunda onları çok seven annelerine gelirler..

Bu topikte seni çok seviyor ama Fadiğim.. Yokluğun bir eskiklik biliyorsun.. D
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim yardımcınız olsun.

Sağolasın Yabanım .. Melisamıza kardeş gelicek inş yakındaaa ..

Aminn Ceylin allah razı olsun.. Keşke hepimizden bu pozitif sonuçları alsak ama kısmet işte .. Rabbim biliyor demek ki yerini ve zamanını.
Günlerdir inanılmaz şeyler yaşadım .. Ama sabır çekip rabbime sığınmaktan başka yapacak bişey gelmiyor elimden ...
17 tane bebeğim beni bekliyor anneside vucudunu onlar için uygun bir ortam olsun diye hazırlıyor..
Görüyorsun ya her adımı mücadele..
Sonucun poztif çıkacağı belli bile değil.. Sadece ihtimal.. Ama hayırlısı ise olur.. Olmazsa sitem etmek yok mücadeleye devam...

Fadiğim öyle gözüküyor yumoşlar toplanalı 2 gün oldu ama ohss ile ilgili hiç belirti yok allah'a bin şükür..
Günde 3 litre su içiyorum herşeyden azar azar yemeye çalışıyorum .. Vitamin, minareal , protein vs vs vs .. D
Bakalım kader kısmet ama içimden bir ses herşey yolunda gidecek diyor bende içimdeki sese güveniyorumm...
Rabbim şaşırtmasın ...

Son düzenleme:
hayırlı olsun giz... son aşamanın bir öncesindesin demek-transfer bittii... RABBİM hayırlısı ile güzel habeirni almayı nasip etsin hepimize...

iyi iyi... cok şükür.. maşallahhh
perşembeye senşnde transferin var gibi görünüyor...
herşey gönlünce olsun bilgemcim....

fadik sorma yaa...
bende marttan beri geliyroum bu topiğe.. üroloğun doğalından cocuk sahibi olmayacagımızı söylediği gün netten neler yapabilirz diye arastırma yaparken denkgeldim size... coook yardımcı oldunuz hakkaten-sen,tülin,belgin,yaban,papatya... hepiniz her sorduguma cvp verdiniz ALLAH razı olsun... ama ben o zaman bile bana yazılan cevapları okumak için baya caba sarfediyordum ki evde de netim yoktu o zamanlar.... ki eskiden siizn cok daha iyiymiş muhabbetiniz o zamanlar düşünemiyorum bile... o liseteye bakınca içim umut doluyodu 1 yılda 60 hamile falan vardı o listede yanlış hatırlamıyorssam...
neyse işte... nerden geldi konu buraya bilmiyom ama iyiki ayakta tutmaya calışıyorsunuz bu topiği cünkü bizler ne ilkiz ne de son olucaz bebek diye yanıp tutuşan... yeni gelenlere yardımcı olmak gerek... o kadar hevesli ve umut dolular ki maşallahhh ... herşey hepimizin gönlünce olsun inş.. ve rABBİM mucizemizi cok geciktirmesin...

Günaydın kızlar kimseler uğramamış bugün topiğee...
Embriyoloğumla görüştüm az evvel 17 tane embriyodan 1 tanesi bölünmeyi durdurmuş .. 16 sı hala aktif..
yarın ve çarşamba çok önemli...
Güzel gelişenler var içlerinde embriyoloğum durumdan memnun kızlar..
Rabbim yardımcımız olsun ..

bilgemmmmmmm

canım hadi bakalım
inşşşşşşşşşşşşşş
senide hamiş listesinde göreceğiz

canım beklıyoruz hayırlı haberlerını bana haber vermeyı unutma tamammı öpüyorum senı

bilgem canım arkadasım hadı ınsallah abım emeklerını bosa cıkarmasın kız şimdi senden 17 tanemı var aman dıkkat etsınlerde hıc bırıne bırsey olmasın hadı canım hayırlı haberlerını beklıyorum canım allah yardımcınız olsun emeklerınızı bosa ckarmasın

canım benim allahım tamamına erdirsin inşallah kavuşursun bebeğine en yakın zamanda.
canım benim bir zamanlar senin yaşadığın duyguların aynısını yaşamıştım çok zor biliyorum allah sabır versin..
çok şükür canım allah tamamına erdirsin inşallah kavuşursun bebeğine dualarım seninle

canım arkadaşım inşallagh birgün rüyaların gerçek olur allahım bizleri rüyalarda mutlu olmaya bırakmasın AMİN.

Merhaba kızlar..
Bugün Opu'dan sonra bazı şikayetlerim oluştu..
Karnımda şişlik gibi...
Dr'umu aradım hemen gel dedi..
Gittik tabi, malesef su toplamaya başlamış fakat henüz suyun çekilmesi gerektiği kadar değil..
Önümüzdeki 2 gün kontrol altındayım , transfer günüde bakılacak...
Transfer gününe kadar istifar edersen hemen gel dedi..
Embriyolarımın durumu iyi ama ben şişmeye başladım ..
O yzüden dondurma işlemine gidilebilir...
1 ay erteleyebiliriz.. Zaten bu durumda en mantıklısı da o..
Bende ohss yi atlatıp vucudumun normale döndüğünde transferin yapılmasını mantıklı buluyorum ...
Böyle işte kızlar ..

Su hoşgeldin artık sık girmiyorsun :)))
Belgin ve Yeterimm inşş hepimiz için hayırlısı olur ..
Ne yapalım herşey Allah'tan ...

bilgemmmm
canım hiç stres yapma
sonu güzel olsunda
bir ay beklersin
inşş gerek kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…