- 16 Mayıs 2010
- 2.440
- 2
Ne güzel umutlandırıyorsun bei güze cümlelereinle bilgem :))Günaydın canlarrr :)
Güzel haftasonları :)
Bugün iş çok , herkese kolay gelsin şimdiden.
Elfida aslında sen kendini o kadar iyi tanıyorsun ki, bu mücadeleden başarıyla çıkacağını sende biliyorsun canım ..
Ben bi kısmını hallettim ama buraya kadar olan kısmı zaten buzdağına yalnızca görünen kısmıydı yani kolay olan kısmı..
Daha tüpe başlayamadık bakalım ilaç mı verirler , başka tetkik mi isterler benim önümde çok belirsiz.
Ama yavaş yavaş ve sağlıklı bi gidişat aceleden her zaman daha iyidir..
Sevgiyle kal :)
ayyyhh mest oldum burda vallahi :))
bİlinçli bilniçsiz bu tedavilere baş koymuş, bu kadar emek veren ve sabırla yürüyen bu zorla yoldaki herkese olumlu t edavi sonuçları nasip etsin RABBİM...
Sneinle aynı aşamadayız o halde... bende ne derlerse yapıroum bakalım dosyayı tamamlamak için..
DÜn gece aradım tüp bebek merkesini adet oldum yarın 2. gün ama haftasonu.napabilirim dedim... yarın ögleye kadar acıgız gel ver kanını cıkar sonucun dediler.. hiç o kadar panikleidğim kadar yokmuş :)) gittim sabah erkenden verdim geldim kanımı... yoktur bir sıkıntı umarım 1 saate cıkar dediler ama hafta içi zaten gideceğim için beklemedim artık..
Öyle işte Bİlgemcim..
dediğin gibi yavaş yavaş ilerliyoruz bilinmeze doğru,İNŞALLAH olummlu olur :))
Sen de kal sevgiyle bakalım :)
sıkma canını arkadaşım yaa..
bak herşeyin bir zamanı var..
sıkıntılı zamanlarında bol bol subhaneke duasını oku..
sabır verir ,sıkıntını alır inşiallah bu dua..:Saruboceq:
canım bu arada anti TPO dediğin nedir?
daha önce hiç duymamıştım da..bilmiyorumkismile
amin canım inşallah hepimizin zamanı çok yakındır..
allahın izniyle mutlu sona yaklaşıyorsun..kaydirigubbakcemile2
bende duymadım ki Pepatyacım :))
ah bi bilsemde şu evhamdan kurtulsam..gecen hafat kan tahlilinde yüksek oldugunu gördüm
internetetn araştırdım.. haşimato gibi bi hastalıkda yükselirmişi o anti tpo antikoru..ama haşimatolu hastalarda TSH da cok yüksek olurmuş benim TSH 2 den küçük...
anlayamadım..internette net bir bilgi edinemedim..
endokronoloğa sevk etti tüp bebek servisi..ama endokrolojiye randevu internetetn alındıgı için geri döndüm... bakaım randevu almaya calışcam..olmazsa özele giderim..
bende ögrenince yazıcam hemen buraya Papatyacım..çünkü 2 topiğe yazıyroum ikisinde de hem TSH düşük hem de anti TPO antikoru yüksek hiç kimse yok... Sİzde bilgilenirsiniz benimle birikte inşALLAH...
Çoookkk konuştum sabah sabah... güaydın bile demeden hem de :))
Herkese günaydın.. mutlu , gülümseten biir hafta sonu diliyorum sevdikleirniz ve sizi sevnlerle :))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Son düzenleme: