hay allah yaa çok geçmiş olsun canım...kızlar moralim sıfır tamda yarın dr gidecegiz vakit ya herşey yolunda o kadar mutkuydum ki
benim hastane işlerinden dolayı eleman aldık bugün kaza yapmış ya hasar çok arabamız çekildi yalvarıyorum dua edin her iki şey içinde gözümün yaşı dinmedi ya mutluluk bana göre degil herhalde
canım ne desem boş...Giz çok geçmiş olsun ..
Bende çok üzgünüm bugün ki e2 değerim tam tamına 10.000 hatta 9.950 diyip dürüst olayım ...
4.000den sonrası büyük risktibenim kinin maşallahı var..
İğneleri kesti dr yarında kan vericem .. Üst üste 5. 1 hafta içinde de 6. kan verişim ..
Allah'ım yardım et nolur..
Transferim sallantıda cmt günü ki Opu iptal aşamasında..
Değerimin düşmesi gerekiyopr düşmesini beklerken yumurtalar kalitesizleşebilir...
Bu halde çatlatma iğnesi vurmakta Ohss'ye davetiye çıkarmakla eşdeğer...
Ne yapıcam bilmiyorum ..
Allah'a sığındım ...
Çok üzgünüm kızlar .. Allah'ım yardımcımız olsun ..
canım çook geçmiş olsun allahım beterinden saklasın dualarım seninlekızlar moralim sıfır tamda yarın dr gidecegiz vakit ya herşey yolunda o kadar mutkuydum ki
benim hastane işlerinden dolayı eleman aldık bugün kaza yapmış ya hasar çok arabamız çekildi yalvarıyorum dua edin her iki şey içinde gözümün yaşı dinmedi ya mutluluk bana göre degil herhalde
Giz çok geçmiş olsun ..
Bende çok üzgünüm bugün ki e2 değerim tam tamına 10.000 hatta 9.950 diyip dürüst olayım ...
4.000den sonrası büyük risktibenim kinin maşallahı var..
İğneleri kesti dr yarında kan vericem .. Üst üste 5. 1 hafta içinde de 6. kan verişim ..
Allah'ım yardım et nolur..
Transferim sallantıda cmt günü ki Opu iptal aşamasında..
Değerimin düşmesi gerekiyopr düşmesini beklerken yumurtalar kalitesizleşebilir...
Bu halde çatlatma iğnesi vurmakta Ohss'ye davetiye çıkarmakla eşdeğer...
Ne yapıcam bilmiyorum ..
Allah'a sığındım ...
Çok üzgünüm kızlar .. Allah'ım yardımcımız olsun ..
kızlar ne oluyor böyle birer birer ya gizim canımm çok geçmiş olsun rabbim beterinden koruusn bundada bizim göremediğimiz bir hayır vardır muhakkak rabbime sığın gönlüne içine ferahlık vversin benimde toplamadan 2 gün önce eşim bayılmıştı epilepsiden bütün değerleri düşmüştü ogün sen içini kalbinide rahatlat psikolojin çok önemli çünkü allah yardımcın olsun
rabbim gönül muradını versin inşallah
bilgemcim ne diyim bilmiyorumki benimkinde hiçböle bişey duymamıştm e2 falan yani hatta hiçde kan vermedim sen 2 günde bir kan veriyorsun anlamadım drun herşeyin iyisini doğrusunu bilir inşllah ogüne kdar düşer canım ama sonucu kötü olmaktansa en doğru zamanda olması daha iyidir hakkında hayırlısı olsun inşallah sorunların kalkar ortadan ve bebişine kavuşuverirsin
allahım gizi ve bilgem arkadaşımıza haklarında hayırlısnı ver onları bu tedaviden mutlu ayrılmayı nasipe et işlerini kolaylaştır yarabbim amin amin amin....
hay allah yaa çok geçmiş olsun canım...
en az sıkıntıyla atlatırsınız inş...
canım üzülmemek elde değil ama sen çok takmamaya çalış...
çünkü stresten uzak durman lazım...
rabbim yardımcınız olsun....
canım ne desem boş...
benim bu konuda bilgimde yok...
inş değer düşer ve sağlıklı yumoşların olur...
allah yüzünüzü güldürsün inşallah feraha çıkarsınız...
B]
genelde canım e2 çok yumurtası olanlarda ve pco lularda oluyormuş dr unda bunu bilmiş olması gerekiyormuş 4 güne kadar şansın var unutma am 4 günden sonrakiler saglıklı yumurta olmuyormuş senin gibi arkadaşlar var 4 günde düşüp transfer olan ve şimdi bebegini kucagına alan sakin ol canımın içi
Aşk meleğim sen neden kan vermedin bilmiyorum ama bu önemli bişey aslında ben ultrasondan çok kan tetkiki yaptırdım çünkü yumurta rezervim iyi olduğu içinde kaç yumurtam oluştuğuna ve ohss riskimin olup olmadığına e2 kan tetkiki ile tespit ediliyor...Duan için sağol kuzummm bende snein için , hepiniz için eidyorum rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin..
canım dr.benim yumurta rezervimle ilgili bi sıkıntı görmedi bizdeki asıl sorun sperm yapısı ve sayısı olduğu için direk ona odaklandık biizm için tek gerekli sağlıklı spermdi.bilmiyorumki dr.neden böyle bişeyyaptı benim toplamda 22 adet yumurtam oluşmuştu 17,18,19 mm diler hepsi ayrıca transferden biigün önce bende sancı çekmiştim acaba erkenmi çatladılar diye düşünmü ştüm ama bi sorun yoktu kısmet artık bakalım allahım biizede çare verir inşallah
kızlar moralim sıfır tamda yarın dr gidecegiz vakit ya herşey yolunda o kadar mutkuydum ki
kızlar merhaba sizlersiz yapamadım 5 dk girip haber vermek istedim yumurtalar toplandı hiçbirşey hissetmedim eşim ve moral olarak birbirmizi rahatlattık canım eşimö onu böyle görmemiştim içi kan aglarken bile bana moral veriyordu cumartesi arıyacaklarmış kalite ve kaç embriyo koyacaklar
,bana jel estrofen birde progestron verdiler ya kullanan varmı bu igneyi iki tane verdiler gün aşırı iki defamı kullanacagım sonra yokmu tekrar soramadım gerçi pazar a geliyor ogünde transfer var sorarım ,
bilgem haber varmı canım
ceylin inanıyorum bebegin seninle
bana destek olan dua eden can kardeşlerim teşekür ederim ben yatıyım artık uykum var
Öncelikle geçmiş olsun canım. Rabbim sana ve eşine sabır, dayanma gücü ihsan etsin. Umarım en kısa zamanda toparlanırsınız, ki bizler herkeslerden daha da güçlü olmak zorundayız ki bebişlerimiz bize gelsin...merhaba kızlar
aslında nete gircek hiç halim yok ama sonucu söylemeyi sizlere bir sorumluluk hissettim
evet anladığınız gibi bu seferde olmadı........
herkese çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
ben size umut olamadım
inşallah güzel haberleri öncelikle giz ve bilgemden sonra sizlerden alabiliriz
bu arada dr un sonuç hakkında söylediği spermlerimizin yapısının
bir hayli bozuk olduğu
ve dölleme konusunda sıkıntı olduğunu söyledi
nitekim bizim de 1 embriyomuz son güne kadar gelebilmişti blastosistti ama tutunamadı işte
drun bir önerisi var spermlerin en sağlıklısına ulaşmak için direkt ameliyatla sprem elde etmeyi önerdi bunuda önümüzdeki günlerde emre beyle görüşeceğiz sizle bu konuda nedüşünüyorsunuz
tedavi olduğum merkez umut tüp bebek merkeziydi ve biz negatif sonucumuza rağmen memnun kaldık.