• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek giyim

Canim ayakkabiyi alma yi istiyorum ama yanina birşeyler daha almak istiyorum XML erkek mevsimlik mont var mi elinde 3432 pantolon xl tisortlar erkek parfüm ve erkek marka az kullanilmis spor ayakkabi

canım elimde erkek gömlekler pantolonlar var hepside markalı dur ekliyim burayada bak
$21.jpg $22.jpg $23.jpg $25.jpg $26.jpg $27.jpg $24.jpg $20.jpg $19.jpg $17.jpg $16.jpg $18.jpg $13.jpg $15.jpg $12.jpg $11.jpg $10.jpg $7.jpg $8.jpg $9.jpg $1.jpg $2.jpg $4.jpg $3.jpg
bunlar kuzum bunlardan beğendiğini ekleriz :34:

Pantolonlar kaç beden mevsimlik mont yokmu olsa kollu gömlek varsa spor bakmak isterim

pantolonlar 34/32 ye olur canımm.siyahın birisi kanvas tarzı diğeri keten çok şık .biriside ince fitilli kadife krem olan kumaş.eve bi bakıyım mevsimlik monta canım akşam eklerim inşallah.ayakkabı kaç no olcak ?

pantolonlar 34/32 ye olur canımm.siyahın birisi kanvas tarzı diğeri keten çok şık .biriside ince fitilli kadife krem olan kumaş.eve bi bakıyım mevsimlik monta canım akşam eklerim inşallah.ayakkabı kaç no olcak ?

Canim yanlis anlamada bedenlerinin foto şunu çeker misin çünkü bir kere ayakkabi aldim 38 no diye 37 fikri ayakkabi elimde patladi tamam canim sen bir bak

Canim yanlis anlamada bedenlerinin foto şunu çeker misin çünkü bir kere ayakkabi aldim 38 no diye 37 fikri ayakkabi elimde patladi tamam canim sen bir bak

ok çekerim pantolonların bedeninimi çekeyim gömleklerin biçoğu var çünkü.ama ölçü en mantıklısı .çünkü marka marka beden değişiyor sen beğendiğini belirle akşam ölçer yazarım .mevsimlik montuda eklerim.ayakkabı kaç no olacak canım ?

ok çekerim pantolonların bedeninimi çekeyim gömleklerin biçoğu var çünkü.ama ölçü en mantıklısı .çünkü marka marka beden değişiyor sen beğendiğini belirle akşam ölçer yazarım .mevsimlik montuda eklerim.ayakkabı kaç no olacak canım ?

canım beymen gömleğin bedeni nedir, klasik ayakkabı var mı, 41-42 numara.

Yok guzelim esim 44 giyiyor ama mont cektim 2tane watsaptan atabilirim ancak telden giriyorum çünkü

Fiyatlarını da yazsanız keşke hepsini tek tek sormasak.yazlık tshirt ve kapri falan varmı ben düşünebilirim

Fiyatlarını da yazsanız keşke hepsini tek tek sormasak.yazlık tshirt ve kapri falan varmı ben düşünebilirim

capri yok ama tshirt var canım yazlıkları daha çıkaramadım hurçta en kısa zamanda inşallah onları da eklicem.

fiyatları
1-rodi gömlek =10
2-krem pantolon =5
3-siyah gömlek =5
4-kahve gömlek =5
5-bej gömlek =7
6-blu system =17
7-rodi pantolon =10
8-lağcivert kareli gömlek :5
9-keten leke pantolon = 10
10-siyah fitilli kışlık pantolon =10 tl
fiyatları uygun tuttum ama toplu alımlarda güzellik yaparım

Eşimle eşinin bedenleri aynıymış:) pantolonlar keten mi kumaş mı?

3 tane siyah var güzelim orda birisi kanvas tarzı birisi keten diğeri kışlık :) krem olan diğerlerine göre daha küçük beden bel ve boy yazarım öyle daha sağlıklı olur :34:

Back