- 17 Ağustos 2023
- 7.632
- 21.473
Inşallah canımİnşallah bende görürüm o günleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canımİnşallah bende görürüm o günleri
Ben tedavili olmama ve ekstra dünya kadar hormon ilacı kullanmama rağmen ben zerre belirti yaşamadımGogus agrim şu an var büyuduler ama ben 10haftadayım
En erken belirtilerimi soyledim ilk zamanlar gogsum agrimiyordu ne guzel
Bence sen k9nu açmalısınAma niye ki benim eşimde de belirtiler var. Göbeği şişti canı bi şeyler cekiyo. Arada sancısı oluyo. Bi sinir bi agresiflik alinganlik felan. Bi test yap bakalım diyorum yok ben korunuyorum diyo
Konu düzenle var ordan yapabilirsinBilmiyorum nasıl yapılıyor
Bence sen k9nu açmalısın
Yok ben kocama güveniyorum o korunmustur yani psikolojik belirtilerdir onunki
(Yorumladım ama tuhaf bi sey oldu )Bence sen k9nu açmalısın
Konu düzenle var ordan yapabilirsin
Şanslisin o zaman yaṣamamak daha iyi.Ben tedavili olmama ve ekstra dünya kadar hormon ilacı kullanmama rağmen ben zerre belirti yaşamadım
Yo yo onları yaşadım da 5. Haftalarda sonra başladı. Yani adet oncesi zamanlamasi olarak belirtim yoktuŞanslisin o zaman yaṣamamak daha iyi.
Mide bulantisi felan yaşamak berbat zaten.
Ha anladim benim bûnye hassas birşey oldumu hemen belli ediyorYo yo onları yaşadım da 5. Haftalarda sonra başladı. Yani adet oncesi zamanlamasi olarak belirtim yoktu
Merhabalar.. Ben adetime beş gün kala göğsümde ağrı ve koyulaşma hissettim, gaz sancısı midemde sürekli bir ekşime açlık hissi gibi çünkü adet belirtisinden ayırt edici buydu birde gece bile idrara kalkmam çünkü normal şartlarda gece çok kalkan biri değilim. Midem de gazlaniyordu. Kokulara karşı duyarlılıgım arttı . Sonra gittim erken hamilelik testi aldım çift çizgi gördüm beş gün kala tabi çok isteyen çift olarak adet gecikmesini bekleyemeden gittik kan verdik bhcg degerimde çıktı yani şuan sonuç olarak 4 haftalık hamileyim benim için mucize gibi bir şeydi isteyen herkese nasip etsin Allah'ım bu duygularıErken gebelik belirtileri nelerdir öğrenebilir miyim arkadaşlar kasık ağrım var bu ara göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet var ve ayrıca uzun sarı akıntım da oldu yardımcı olun lütfen boşa umutlanmak da istemiyorum adetim de ayın 13 de idi bitince ilişki olmuştu son adet tarihine var daha yani
Benim adetim geçti belirtiler de aynı ama pozitifi göremedim malesef testim negatif gecikmenin 4. Günü göğsüm falan şişiyo yine aynı devamMerhabalar.. Ben adetime beş gün kala göğsümde ağrı ve koyulaşma hissettim, gaz sancısı midemde sürekli bir ekşime açlık hissi gibi çünkü adet belirtisinden ayırt edici buydu birde gece bile idrara kalkmam çünkü normal şartlarda gece çok kalkan biri değilim. Midem de gazlaniyordu. Kokulara karşı duyarlılıgım arttı . Sonra gittim erken hamilelik testi aldım çift çizgi gördüm beş gün kala tabi çok isteyen çift olarak adet gecikmesini bekleyemeden gittik kan verdik bhcg degerimde çıktı yani şuan sonuç olarak 4 haftalık hamileyim benim için mucize gibi bir şeydi isteyen herkese nasip etsin Allah'ım bu duyguları