Erkek gebelik belirtileri nelerdir arkadaşlar

Gogus agrim şu an var büyuduler😂 ama ben 10haftadayım
En erken belirtilerimi soyledim ilk zamanlar gogsum agrimiyordu ne guzel🤪
Ben tedavili olmama ve ekstra dünya kadar hormon ilacı kullanmama rağmen ben zerre belirti yaşamadım 🤣🤣🤣

Merhabalar bu ay kür kullandık ve 10 gündur sağ sol kasıklarıma anlık bı ağrı giriyor ve duruyor göğüs hassasiyeti de var sizce hamilelik var mıdır normalde bugün adet olmam gerekiyor olmadım daha ve sürekli idrara gidiyorum

Erken gebelik belirtileri nelerdir öğrenebilir miyim arkadaşlar kasık ağrım var bu ara göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet var ve ayrıca uzun sarı akıntım da oldu yardımcı olun lütfen boşa umutlanmak da istemiyorum adetim de ayın 13 de idi bitince ilişki olmuştu son adet tarihine var daha yani
Merhabalar.. Ben adetime beş gün kala göğsümde ağrı ve koyulaşma hissettim, gaz sancısı midemde sürekli bir ekşime açlık hissi gibi çünkü adet belirtisinden ayırt edici buydu birde gece bile idrara kalkmam çünkü normal şartlarda gece çok kalkan biri değilim. Midem de gazlaniyordu. Kokulara karşı duyarlılıgım arttı . Sonra gittim erken hamilelik testi aldım çift çizgi gördüm beş gün kala tabi çok isteyen çift olarak adet gecikmesini bekleyemeden gittik kan verdik bhcg degerimde çıktı yani şuan sonuç olarak 4 haftalık hamileyim ☺️ benim için mucize gibi bir şeydi isteyen herkese nasip etsin Allah'ım bu duyguları

Merhabalar.. Ben adetime beş gün kala göğsümde ağrı ve koyulaşma hissettim, gaz sancısı midemde sürekli bir ekşime açlık hissi gibi çünkü adet belirtisinden ayırt edici buydu birde gece bile idrara kalkmam çünkü normal şartlarda gece çok kalkan biri değilim. Midem de gazlaniyordu. Kokulara karşı duyarlılıgım arttı . Sonra gittim erken hamilelik testi aldım çift çizgi gördüm beş gün kala tabi çok isteyen çift olarak adet gecikmesini bekleyemeden gittik kan verdik bhcg degerimde çıktı yani şuan sonuç olarak 4 haftalık hamileyim ☺️ benim için mucize gibi bir şeydi isteyen herkese nasip etsin Allah'ım bu duyguları
Benim adetim geçti belirtiler de aynı ama pozitifi göremedim malesef testim negatif gecikmenin 4. Günü göğsüm falan şişiyo yine aynı devam

X