- Konu Sahibi AnneyimBen
-
bu yaz Turkiye'ye gitmeden bikac ay once kestirip orada dugun mu yapsak diyorum yoksa ordami kestirsek, benim uc oglum var biri5 biri3 digeri 1,5 yasinda sanirim hepsi ayni anda olucagi icin cok zorluk cekicem yani bakimi cokmu zor cocuk sonrasinda cok sizlaniyormu ne kadar zman da iyilesiyor????
benim oglumda 5.5 yasinda temmus ayinda 6 yasinda olacak...okul tatilinde sünnet ettirmeyi düsünüyoruz kismetse.....
düyün deyilde kücük bir eylence yapariz...ama sünnet kiyafeti sart..zaten almanyada öyle cok sünnet dügünü yaptiranlar yok ..düğün yapmayı düşünüyormusun canım..ben düğün yapacağım ve düğünde değişik aksiyonlar olsun istiyorum,araştırmalara başladım kıyafet , şeker vs...
düyün deyilde kücük bir eylence yapariz...ama sünnet kiyafeti sart..zaten almanyada öyle cok sünnet dügünü yaptiranlar yok ..
haklisin..bi sehir var orda görmüstüm türk magzasinda burdan 30 kilometre uzaklikta...büyük ihtimal oraya gideriz aliriz sünnet kiyafetini..almanyada sünnetlik bulmakta zor olur o zaman.. ancak kostum evinden kral yada prens kostümü filan bulabilirsin.aslında çok farklı ve şık olabilir.mesela ben öyle yapacağım düğünün ilk yarısında prens kıyafeti diğer yarısında sünnetlik osmanlı padişah kıyafeti giydireceğim.
sünnet için en doğru zaman ne zaman benim oğlum 7 aYlık canı Yanacak diYe çok korkuYorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?