• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Erkek Çocuk Anneleri Sünneti Ne Zaman Yapacaksınz ?

caınm 2 ve 4 yas doktorlar tavsiye etmiyo o yüzden 2 yasına girmeden yaptırayım diyorum

Ben de bu konu hakkında uzmanların bu şekilde söylediklerini biliyorum canım. Benim oğlum 21 aylık 20 gün önce hem testislerinden ameliyat oldu hem de sünnet. Hareketli olduğu için çok zor bir dönem geçirdik ancak emin ol altı bağlanırken kendi idrarından çok kolay iyileşiyorlar Oğlum aynı zamanda ameliyat olduğu halde 3. gün ayaktaydı. Şimdi çoktan iyileşti koşup oynuyor. Allah kolaylıklar versin a.s.a.s.a.s.

canım benim gecmis olsun bende iste suan doğudayız ağustosta batıya afyona tayinimiz cıktı eylül gibi yaptırıcam havalar soğumadan altı bağlanırken

Ben geçen sene yaptırdım büyük oğlum 8 küçüğüm 6 yaşındaydı insanların korkuttuğu kadar kötü birşey olmadı zor olan ilk iğneyi vurdurabilmek büyük oğğlum biraz sessiz kaldı klüçükde yaygara kopardı yarım saat doktor konuştu onunla zaten sende yanında olabiliyorsun .İyiy bir doktor da tercih edersen sorun olmuyor benimkiler maşallah hiç yatmadılar hiçde bi sorun yaşamadım Ama kalkamayan yürüyemeyenleri duydum.Bence büyük olmalı onun tadını yaşamalı arkadaşları gelip ziyaret ediyo kınası oynadı bir sürü ziyareti gezmei zevkli hatta benim büyük anne bu sene ben bi daha olabilirim bile diyo altınlatr güzel geldi.Zevkliydi güzeldi bi sorun yaşamadım

oğlum yok ama allah nasip ederde birgün olursa şayet 7 yaşlarında yaptırırım sünneti.arkadaşlarıyla konuşacağı birşeyleri olsun.hem aklı başında olsun.

merhaba bu konuda ürologlar ya 1 yaşına kadar yada 7 yaşından sonra diyorlar hatta bu arada eğer zorunlu değilse yapmıyorlar ben kısmetse 9 yaşında düşünüyorum 7 çok erken e sekiz çift yaş 9 en iyisi sanırım :)

merhaba bu konuda ürologlar ya 1 yaşına kadar yada 7 yaşından sonra diyorlar hatta bu arada eğer zorunlu değilse yapmıyorlar ben kısmetse 9 yaşında düşünüyorum 7 çok erken e sekiz çift yaş 9 en iyisi sanırım :)
a.s.a.s.a.s.:nazar:merhaba 8 çift yaş nedemek ne alaka anlayamadım acıklarsan sevınırım
çift yaş olursa ne oluyor

kızlar oğlum 14 aylık ve yazın sünnet yaptırmak istiyorum büyümeden altı bağlanırken olsun bitsin istiyorum ama cok üzülüyorum nasıl keseceklerde oğlum dayanacak bayıltırak yapıldığını duydum bilgisi olan varmı ve sizler ne zaman yapırdınız yaptırmayı düsünüyosunuz
oğlum 28 aylık. ben 4,5 aylıkken yaptırdım sünnetini.çokta rahat oldu.ne kadar küçük yaptırırsan o kadar iyi bence.canı hiç yanmayacak.bi iğne vurulana kadar.hem bildiğim kadarıyla sünnetle beraber atılacak bölgede sinirler yok.ama belki ali ayağı tutulacağı için bunalıp ağlayabilir.o kadarda olsun zaten.
ama bayıltmanı hiç tavsiye etmiyorum.sonuçta basit bi operasyon.sezeryan olurken bile uyuşturulabiliyorken böyle basit bi işlem için çocuğa boşu boşuna narkoz verdirmeyin.Allah korusun,küçük çocuklarda narkoz sakat iş.
2 sene sonrada bi sünnet düğünü yapıcam oğluma inşallah.kıyafetinide giydiricem.ille kesildiği zaman yapmak şart değilki düğün kısmını.

Benim oğlum şuan 20 aylık biz 15 aylıkken düşünmüştük ama doktorumuz kabul etmedi bez baglandıgı için idrar deligi kapana bilir önce bezden kurtulması lazım dedi bizde bu yüzden erteledik. Ama anne baba için çok güzel bi heyecan olmalı ben şimdiden düşünüp duygulanıyorum. Umarım allahım bizlere askere gitmeyide evlenip çoluk çocuğada karıştıkları günleri görmeyi nasip eder.
o doktorun diplomasını nerden aldığını araştırmanızı öneririm şiddetle.
normalde bez bağlıyorken idrar deliği nerde kalıyor acaba?neden kapanmıyor...:roflol:

benim oğlum 4 yaşında bende 7 yaşında sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama çok paniğim nasıl olacak heralde dayanamam :a015:

bizim doktorumuzda ya 6 ayda önc yada 7 yaşından sonra öneriyoruz dedi.oğlum şimdi 4 aylık inşaallah temmuz gbi yaptıracam bende.

çok zor ya küçükken kıyamadım ben yavrumu doktorn önüne yatıracaklar biseyden habersiz kesicekler dedim hayal ettim olmaz dedim napıcam ben ya nasıl yaptırıcam of offfff

Bizim ufaklık doğduğunun ertesi günü sünnetini oldu. 5 gün bir göz kremini sünnetli bölgeye sürdük bitti gitti. Çok rahat ettik tabi sonra olsa hepimiz gerilecektik. Ne onun canı acıdı ne biz telaş olduk. Doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorsanız mutlaka bir bebek cerrahının yapması gerekiyor bu konuyu da özellikle belirtmek isterim.

merhabalar benim de oğlum 4 aylık.doktor 1 yaşna kadar sünnet ettirmeniz gerekiyor dedi.
avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz çocuk cerrahı var mı?

bende doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyordum ama görünce kıyamadım. o kadar küçüktü ki. şimdi altı aylık. yazın yaptırsam mı diye düşünüyorum ama annem çok karşı çıkıyor. büyüsün diyor. bakalım ne yapacağız kararsızım..

benim bebeğim 3 aylık aslında yaptırmak istiyorum ama gaz problemi var o yüzden korkuyorum hem arka problem hem ön problem olurda zorluk çekermiyiz diye

kızlar benim oğlum 2 günlükken oldu..çk şkr bi sıkıntımız yok hemde çok çabuk iileşti hiç ağlamadı bile..tavsiye ederim çünkü bebekler küçükken pek acı hissetmezlermiş hemde bez bağlanıyorya idrarlarıyla daha çabuk ii oluoo...

Back