• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Erkek Çocuk Anneleri Sünneti Ne Zaman Yapacaksınz ?

..

benim yegenimin sünnetini 3 aylikken yaptirmistik, hemen iyilesti hic anlamadan oldu bitti

kücükken yaptirmanizi tavsiye ederiz, büyüyünce anliyorlar ve piskolojilerini de etkiliyor
:nazar:

benım oglum 4aylık sunnet ten korkuyorum:sm_confused: herkez erken yaptırın demış te su bez baglama işi canını acıtmıyormu cısını yaparken yakmıyormu kı bırde beze kaka yapınca bazen pipisine bulasıyor mıkrop kapmazmı cok kucuk degıllermı eyvahedigeldismile

Biz de 5aylik bebegimizi 2 gun once sunnet yaptirdik. lokal anasteziyle yaptilar. yarim saatta bitti. hemen eve donduk. gelirken fitik koydular.eve geldi 2 saat misil-misil uyudu. Agri filan olmadi. Ama 1haftadir kabiz olup kakasini yapamiyo,ondan rahatsiz oluyo.
ne kadar erkense o kadar iyiymis gercekten

benim oğlumda 33 aylık sürekli eli orda ne yapsam kızlar sünnet olmalımı acaba...ama doktordan felaket korkuyor.???

benim ogluslarimda oldu sünnet büyük oglusum 7bucuk kücük oglusumda 6bucuk yasinda cok sakindiler doktorda hic zor olmadi sünnet edilen bölgeye hep dikkat ettiler

bızde dun olduk sunnetımızı cok rahat gectı sadece eve geldıkten 2saat sonra cok agladı sonra fıtıl etkısını gosterınce uyudu gecede sorunsuz gectı hıc aglamadı masallah sabahta mutlu agucuklar cıglıklar atarak uyandıopuyorumnanaktan ıyıkı yaptırmısız hatta gec kalmısız

küüçükken yaptırmak en ıyısı ama kıyamadım yaptırmadım sımdı ılk okula baslarken yaptırıcaz 3 yasında oglusumm

slm ben oğlomu 35 günlükken yaptırdım bugram hiç bişey anlamadı hemen iyileşti bence ya 6 aydan önce ya da 6 yaşında sünnet etirilmeli

Back