• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Erkek Çocuk Anneleri Sünneti Ne Zaman Yapacaksınz ?

beniim oglum,18 aylik suan 2-3 ay sonra yaptiricaz insallah.ben dogar dogmaz istemistim ama kismet olmadi..hemen iyilestigini duymustum....

simdi de 2 yasina girmeden yaptirmak istiyoruz..pek buyuk dugun hazirligimiz olamicak sanirim..ama kardesi ilerde erkek olursa ikisinin dugunu olarak yapmak istiyorum..kucugude o zman sunnet olur..

bende 2 yasından once yaptırmak ıstıyordum ama fazla oyalandık oyuzden galıba 7 yasına kalaacak. suan 17 aylık oldu kararsız kaldım yanı

Benim oğlumda 2004 ağustoslu küçükken sünneti iyi demişlerdi ama bi türlü fırsatım olmadı, şimdi 6 sında dr lar uygun görürse yaptrmak istiyorum yaza 7 yaşından alcak bilmiyorum nasıl olur ,bu onu ne kadar etkiler çünkü yurt dışında ,yaşama dururmuz olabilir ,o yüzden yaptrmayı düşünüyorum,biraz endişelide olsam bu konuda pskolojisi ne kadar etkilenir, onuda düşünüyorum bir bilene sormak lazım galiba:uhm:

Son düzenleme:
bu yaz Turkiye'ye gitmeden bikac ay once kestirip orada dugun mu yapsak diyorum yoksa ordami kestirsek, benim uc oglum var biri5 biri3 digeri 1,5 yasinda sanirim hepsi ayni anda olucagi icin cok zorluk cekicem yani bakimi cokmu zor cocuk sonrasinda cok sizlaniyormu ne kadar zman da iyilesiyor????

bu yaz Turkiye'ye gitmeden bikac ay once kestirip orada dugun mu yapsak diyorum yoksa ordami kestirsek, benim uc oglum var biri5 biri3 digeri 1,5 yasinda sanirim hepsi ayni anda olucagi icin cok zorluk cekicem yani bakimi cokmu zor cocuk sonrasinda cok sizlaniyormu ne kadar zman da iyilesiyor????

bence türkiyede kestirmelisin tecrübeli bir cerrah seçmeye dikkat et canım.bende sünnet düğünü yapacağım ve şimdiden telaş sardı beni..hepimize kolay gelsin...a.s.

benim oglumda 5.5 yasinda temmus ayinda 6 yasinda olacak...okul tatilinde sünnet ettirmeyi düsünüyoruz kismetse.....

düğün yapmayı düşünüyormusun canım..ben düğün yapacağım ve düğünde değişik aksiyonlar olsun istiyorum,araştırmalara başladım kıyafet , şeker vs...

düğün yapmayı düşünüyormusun canım..ben düğün yapacağım ve düğünde değişik aksiyonlar olsun istiyorum,araştırmalara başladım kıyafet , şeker vs...
düyün deyilde kücük bir eylence yapariz...ama sünnet kiyafeti sart..zaten almanyada öyle cok sünnet dügünü yaptiranlar yok ..

düyün deyilde kücük bir eylence yapariz...ama sünnet kiyafeti sart..zaten almanyada öyle cok sünnet dügünü yaptiranlar yok ..

almanyada sünnetlik bulmakta zor olur o zaman.. ancak kostum evinden kral yada prens kostümü filan bulabilirsin.aslında çok farklı ve şık olabilir.mesela ben öyle yapacağım düğünün ilk yarısında prens kıyafeti diğer yarısında sünnetlik osmanlı padişah kıyafeti giydireceğim.:nazar:

almanyada sünnetlik bulmakta zor olur o zaman.. ancak kostum evinden kral yada prens kostümü filan bulabilirsin.aslında çok farklı ve şık olabilir.mesela ben öyle yapacağım düğünün ilk yarısında prens kıyafeti diğer yarısında sünnetlik osmanlı padişah kıyafeti giydireceğim.:nazar:
haklisin..bi sehir var orda görmüstüm türk magzasinda burdan 30 kilometre uzaklikta...büyük ihtimal oraya gideriz aliriz sünnet kiyafetini..

benimde oğlum 2,5 aylık kısmetse 5.ayında yaptırıcaz ankarada bir sünnetçi buldum ablamda iki oğlunuda ona sünnet ettirdi üstelik ikiside küçük oldu çok memnun hatta milletvekilleri filanda onu tercih ediyolar sünnetçi çok önemli benim tavsiyem işin ehlini seçin derim büyüyüncede eğlencesini yaparım birde kuran okuturum oğluma olduda bitti maşşallah:)

sünnet için en doğru zaman ne zaman benim oğlum 7 aYlık canı Yanacak diYe çok korkuYorum

Doktorlar ya ilk bir sene içinde yada 4 5 yaşından sonra diyorlar ben ilk bir sene içinde yaptırmaya kıyamadım ama iki arkadaşım yaptırdı birininki 7,5 8 aylık diğerininki 2,5 3 aylıktı ikisinin anlattıklarına göre küçük olanda hiçbir sorun olmadı çok çabuk iyileşti çünkü o kadarken bebek çok hareket etmediğinden çabucak iyileşmiş fakat diğer arkadaşın çok daha uzun sürdü o birazzahmet çekti bebek hareketliydi bez de var tabii çocuk hareket ettikce beze sürttükçe iyileşme süreci daha uzun oldu

Bizde dogduktan hemen sonra yaptircaz, doktoruyla konustuk 1 gun sonrada sunnet olacak insh. Buyuyunce de yine sunneti eglencesi yapacagiz, cocuk gonlunce eglenecek kesilme korkusu olmadan. yazik travma yasiyor sonra yavrular. En iyisi kucukken yaptirmak. eltiminde oglu var 4yasinda surekli idrar yollari rahatsizligi yasiyor, dr. eger sunnet olsaydi bunu yasamazdiniz demis,, yazik en iyisi akli ermeden yaptirmak.

biz 3,5 aylıkken yaptırdık. çok kolay oldu hiçbir sıkıntı yaşamadık. herkese şiddetle tavsiye ediyorum erken sünneti

merhaba korkulacak hiç birşey yok bbenim de oğlum 16 aylıkken oldu hiç problem çıkmadı zaten lokal anestezi uygulanıyo ama mutlaka bir cerraha yaptırmak lazım

bende oğluşumun sünnetini 5 aylıkken yaptırmıştım.Çokda kolay oldu sadece ilk gece çişini yapasıya kadar biraz ağladı ama hemen ertesi gün iyileşti..Tek sorun dönmeye başlamıştı ben yaptırmadan ondan biraz sorun çıktı..Dönmemesi için sürekli karşısında oyun yapmak zorunda kaldık ilk gün...tavsiye ederim 1 yaşından önce..Ben yeğenlerimin sünnetinden çok korktuğum için erken yaptırttım..Çünkü onlar biri 7 diğeri 9 yaşında oldular ama ne olma..Allahım hastaneyi yıktılar resmen...o kadarda anlattık güle oynaya gitmişlerdi hastaneye ama nafile... Çok zor olmuştu korkumdan hemenceik kestiriverdim bende...:):))

oglu$umuz yakla$ik 9 aylik, bana kalsa buyumeden sunnetini yaptirmak isterim fakat e$im bekletiyor, buyusun daha iyi olur diyor.. o zaman ben nasil dayanirim anne yuregi.. hele guzucum, $imdi akli tam ermezken çok iyi olur sunneti olsa da.. Allah im sabrini verecektir.

benim oğlumda 25 günlüktü sünnet olduğunda hemen iileşiyo anllamıyoda zaten ...

Back