- Konu Sahibi AnneyimBen
-
caınm 2 ve 4 yas doktorlar tavsiye etmiyo o yüzden 2 yasına girmeden yaptırayım diyorum
a.s.a.s.a.s.merhaba bu konuda ürologlar ya 1 yaşına kadar yada 7 yaşından sonra diyorlar hatta bu arada eğer zorunlu değilse yapmıyorlar ben kısmetse 9 yaşında düşünüyorum 7 çok erken e sekiz çift yaş 9 en iyisi sanırım :)
oğlum 28 aylık. ben 4,5 aylıkken yaptırdım sünnetini.çokta rahat oldu.ne kadar küçük yaptırırsan o kadar iyi bence.canı hiç yanmayacak.bi iğne vurulana kadar.hem bildiğim kadarıyla sünnetle beraber atılacak bölgede sinirler yok.ama belki ali ayağı tutulacağı için bunalıp ağlayabilir.o kadarda olsun zaten.kızlar oğlum 14 aylık ve yazın sünnet yaptırmak istiyorum büyümeden altı bağlanırken olsun bitsin istiyorum ama cok üzülüyorum nasıl keseceklerde oğlum dayanacak bayıltırak yapıldığını duydum bilgisi olan varmı ve sizler ne zaman yapırdınız yaptırmayı düsünüyosunuz
o doktorun diplomasını nerden aldığını araştırmanızı öneririm şiddetle.Benim oğlum şuan 20 aylık biz 15 aylıkken düşünmüştük ama doktorumuz kabul etmedi bez baglandıgı için idrar deligi kapana bilir önce bezden kurtulması lazım dedi bizde bu yüzden erteledik. Ama anne baba için çok güzel bi heyecan olmalı ben şimdiden düşünüp duygulanıyorum. Umarım allahım bizlere askere gitmeyide evlenip çoluk çocuğada karıştıkları günleri görmeyi nasip eder.
benim bebeğim 3,5 aylıkken sünnet oldu hiçbir sorun yaşamadık. akşamına yüzüstü yatıp uyudubenim bebeğim 3 aylık aslında yaptırmak istiyorum ama gaz problemi var o yüzden korkuyorum hem arka problem hem ön problem olurda zorluk çekermiyiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?