• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Erkek Çocuk Anneleri Sünneti Ne Zaman Yapacaksınz ?

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
kızlar oğlum 14 aylık ve yazın sünnet yaptırmak istiyorum büyümeden altı bağlanırken olsun bitsin istiyorum ama cok üzülüyorum nasıl keseceklerde oğlum dayanacak bayıltırak yapıldığını duydum bilgisi olan varmı ve sizler ne zaman yapırdınız yaptırmayı düsünüyosunuz

Ben Iki Aylikken Yaptirdim.gece Yaptirdik Laboranta.
Sabah Gülümseyerek Uyandi.hiç Zorluk çekmedim.
şu An Yaptirsan Tam Hareketli Zamani...biraz Gec Olmus.
3-4 Yasinda Biraz Laf Dinlemeye Baslayinca Yaptir Bence

Bayiltilmiyo Canim Sadece O Bölge Uyuşturuluyo

caınm 2 ve 4 yas doktorlar tavsiye etmiyo o yüzden 2 yasına girmeden yaptırayım diyorum

biz esimle dogdugu gun ya da ertesi gun yaptirmaya karar verdik. Hic anlamasin, olsun bitsin istedik. Ins. saglikli dogar da hemen yaptiririz

anneyim ben benim bildiğim kadarıyla çocukların ruhsal ve psikolojik olarak sünnete en hazır olduğu dönem 7-9 yaş arasıymış cnm
ben de emiri seneye sünnet ettirmeyi düşünüyorum cnm

caınm 2 ve 4 yas doktorlar tavsiye etmiyo o yüzden 2 yasına girmeden yaptırayım diyorum

merhaba canım ben oğlumu 3 yaşında yaptırdım.geç bile kaldı.fıtık ameliyatı olurken doktorumuz sünnetinide temizleyelim çocuğun canı bir daha yanmasın dedi. bizde yaptırdık.hiçbir sıkıntı çekmedik.oğlumda yarım saat sonra çişini yaptı.bence şimdi yaptır.ne kadar küçük olursa iyileşmesi o kadar çabuk oluyor.

oğlum 4 yaşında, seneye inşallah düşünüyorum, ama nasıl kıyacam ben ona, pek de nazlıdır benim oğlum. canı çok tatlı. erkek annesi olmanın da bu zorluğu var işte. ben çok ağlarım herhalde. senağlama

3 aylıkken fıtık amelıyatı oldu ozaman yapalım dedı dr lar bız kıyamadık 2 sene sonra bıtyane daha cocuk duşunuyorum oda olsun ondan sonra yaptırcam bakarsın oda erkek olur

benım oğlum 3,5 yaşında 6 yaşını bitirince düşünüyoruz çünkü eşimin eniştesi doktor sünnetçi

ve ya 1 yaşına kadar yada 6 yaşından sonra yaptırın diyor çünkü hem sağlık hemde pısıkolojıkmen açosından iyi degıl bizde eniştemın sözünü dinliyoruz 6 yaşı bitince allah izin verirse olacak

6 yasında anlar ve çok korkar bence kendini bilmeden yapılması daha iyi değilmi

kızlar oğlum 14 aylık ve yazın sünnet yaptırmak istiyorum büyümeden altı bağlanırken olsun bitsin istiyorum ama cok üzülüyorum nasıl keseceklerde oğlum dayanacak bayıltırak yapıldığını duydum bilgisi olan varmı ve sizler ne zaman yapırdınız yaptırmayı düsünüyosunuz[/QUO

Bizde öyle bir şans yok anam bende kız var :kahve:
Sen afyona git ardanın sünnetine geliriz :emir_bebek:
Kıyamam ben ona ya çok tatlı:emir_bebek:

6 yasında anlar ve çok korkar bence kendini bilmeden yapılması daha iyi değilmi
a.s.a.s.a.s.anlasın canım bılsın sünnet oldugunu hiç bilmemektense oda bir muruvet
burda arkadaş 6 aylık yaptırmış buyuyunce sünnet olanlara anne ben nezaman sünnet olacam kıyafet giyecem arkadaşlarına imrenmiş ona ne demelı herkesın kendı kararı ama ben bılsın buyusun istıyorum

bana kalsa doğar doğmaz yaptıracaktım ama babası kıyamadı şimdi 3 olacak düşünüyoruz ama hala kıyamıyoruz bence 2 yaşına kadar muhakkak yapılmalı yapılmadıysada 6 dan sonraya bırakılmalı.yeğenimden biliyorum sadece o bölge uyuşturuldu ama hastanade istersen kısa süreli uyutadabiliyorlarmış.

benim küçük oglum 40 günlüktü yapıldıgında.küçükken iyi oluyor.ama abisi 8 yaşında onu yaptırmadık daha.allah iz<in verirseseneye dügübde yapacagız.ama en iyisi küçükken dr larda öyle diyor.gelişmesi çabuk oluyormuş....

kızlar oğlum 14 aylık ve yazın sünnet yaptırmak istiyorum büyümeden altı bağlanırken olsun bitsin istiyorum ama cok üzülüyorum nasıl keseceklerde oğlum dayanacak bayıltırak yapıldığını duydum bilgisi olan varmı ve sizler ne zaman yapırdınız yaptırmayı düsünüyosunuz

benim oğlum 15 aylık.iki hafta önce sünnet oldu.o sırada bağırdı ama canı yandığı için değil kolu bacağı tutulduğu için.sünnet işleminden sonra hemen yürümeye başladı ve bi daha hiç ağlamadı.bezli olduğu için rahat oldu.şimdi üstümden bu yük kalktığı için çok mutluyuma.s.

bende oğlumu temmuzda sünnet ettireceğim.oğlum 7 yaşında.küçük yaştaki çocukları kimi doktor bayıltarak sünnet ediyormuş.

Benim oğlum şuan 20 aylık biz 15 aylıkken düşünmüştük ama doktorumuz kabul etmedi bez baglandıgı için idrar deligi kapana bilir önce bezden kurtulması lazım dedi bizde bu yüzden erteledik. Ama anne baba için çok güzel bi heyecan olmalı ben şimdiden düşünüp duygulanıyorum. Umarım allahım bizlere askere gitmeyide evlenip çoluk çocuğada karıştıkları günleri görmeyi nasip eder.

Back