• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El erkek bebek kiyafeti ihtiyaci

O zaman bu 2 . Yolladiginiz olsun evin heryerinede tasirim ben gidip rahatliklada alirim
Canim burda çok yatmaz ama haberin olsun en fazla 1 ay yatar. Arkadaş senin için satın alacak heralde daha başka bir ihtiyacını görse bence senin için daha iyi olur. Buna da az para vermeyecek sonuçta

Screenshot_2016-05-13-12-10-10.webp
bu da atasehirde aksam bakacak ayaklar cikiyor mu diye

Canim burda çok yatmaz ama haberin olsun en fazla 1 ay yatar. Arkadaş senin için satın alacak heralde daha başka bir ihtiyacını görse bence senin için daha iyi olur. Buna da az para vermeyecek sonuçta
Evet kucuk biraz ama park yatak icin soz vermistim mahcup oldum

Ben pek bilmiyorum siz daha dogrusunu bilirsiniz ben hic besikten anlamiyorum ama goruntusu onemli degil sadece uzun sure kullanmam onemli

Ahşap olanı gidip alamazsin zaten sen. Sana park yatak bulmak lazım en uygun o diğerleri kısa süre kullanılır

Böyle şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum, ihtiyaç sahibinin de gönderen iyi kalpli arkadaşların da Allah gönlüne göre versin her şeyi inşallah

Maalesef geçmişte yaşanan kötü tecrübeler sebebiyle yardım konuları açmak yasaktır.

Back