• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El erkek bebek kiyafeti ihtiyaci

Merhaba park yatak icin anlastigim arkadad satmakdan vazgecmis sozunde durmayan insanlara cok kiziyorum size mahcup olmak istemiyorum kucukcekmeceden baska bir tane var almaniz mumkun olur mu ahsap karyola bana cevap verirseniz karsi tarafi ariycam giysileride sali aksami verebilicem insallah sehir disinda olucam cunku

Merhaba park yatak icin anlastigim arkadad satmakdan vazgecmis sozunde durmayan insanlara cok kiziyorum size mahcup olmak istemiyorum kucukcekmeceden baska bir tane var almaniz mumkun olur mu ahsap karyola bana cevap verirseniz karsi tarafi ariycam giysileride sali aksami verebilicem insallah sehir disinda olucam cunku
Screenshot_2016-05-13-11-37-36.webp
karyola bu

Allah sizden razi olsun elestirenleride rabbim benim durumuma dusurmesin ne diyim rabbim herkesin gonlune gore versin

Birine gidip al desem almaz cunku tasiyabilicegim kadar olsa yine bir sekildw tasirdim metroyla gidebilirim metroyada almiyorlar esyaoyle buyuk

Back