Bebek İkinci El erkek bebek kiyafeti ihtiyaci

Aslanbahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
39
5
1
31
Merhaba benim 7 aylik bir oglum var esimden ayrildim bebegime hicbir destegi yok bebek kiyafeti oyuncak besik bebek arabam hicbirseyim yok yardimci olabilicek olan varsa lutfen yardim edin ailemle yasiyorum babam yok alacak durumum yok

Can'ım çok üzüldüm inş kötü günler en kısa zamanda geçer Mutlu olursun kız bebeğin olsaydı kıyafet konuşunda yardımcı olabilirdim inş kısa Zaman'da birisi yardımcı olabilir allah yardımcın olsun inş

Merhaba benim 7 aylik bir oglum var esimden ayrildim bebegime hicbir destegi yok bebek kiyafeti oyuncak besik bebek arabam hicbirseyim yok yardimci olabilicek olan varsa lutfen yardim edin ailemle yasiyorum babam yok alacak durumum yok
Belediyeyi arayın. Hemen getiriyor. Ve yeni gibi.

Yanlis anlamayin ben yeni birseyler arayisi icinde degilim yanlis anlasilmasin giyilicek durumda olsunlar yeter

Sizi rencide etmek istemem sormami yanlis anlamayin kargo karsilar misiniz ya da otobuse versem alabilir misiniz

Allah razi olsun wmin olun ettigim duanin haddi hesabi yok gondersenizde gondermesenizde rabbim size daha cok versin insallah gani gani cogalsin siz bana 1 verdiniz rabbim size 1000 versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…