Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kizlar kusura bakmayin, eve yeni geldim. Evet bugun ögrendim ve cok sukkur erkek bebek bekliyorum Darisi tum isteyenlerin basina insallah
Gözün aydıııınnnn, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..bi yöntem denemişmiydin, neler yaptın

Kizlar kusura bakmayin, eve yeni geldim. Evet bugun ögrendim ve cok sukkur erkek bebek bekliyorum Darisi tum isteyenlerin basina insallah
Ayyyyy cok sevinddimmmmm Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin sende bu yontemlerlemi kaldin canim cok sevindim senin adina darisi bizlere olsun insanllah

Ayy ne güzel Allahım kucağınıza almayi nasip etsin yöntem falan uyguladınızmı lütfen yazın herkes çok merak ediyor darısı hepimize inşallah

Yok önemli degil ama ben gecmiş mesajlara bakarken orda bir arkadaşımızın günde iki dafa yapamak gerekiyor Testi..yazısını görünce aklım karıstı o yüzden sordum zaten...
Günde 1 tane yapsan yeterli.Ayni saate yap.Sadece koyuyu gördüğün gün 6 saat arayla tekrar yap.Catladigini anlamak için...

kızlar testlerim..sabirin canım lütfen yorumlarmısın..gece çatlarmı acaba? sabahmı test yapmalıyım yoksa gece bi daha test yapayımmı? gece yaptığım test doğru olurmu? gece silik çıkarsa sabah değerlendireyimmi? yada sabah 7 de test yapıp silik ise değerlendirme olsunmu? sabah 7 deki test doğru çıkarmı? çok soru sordum biliyorum:) kafam karıştı nasıl hareket etmeliyim..

Eklentiler

• testler.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 156
Suan bekle gece bitan daha test yap baya bi kizarmis test hisediyomusun kasik agrisi velan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…