- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.961
Gözün aydıııınnnn, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..bi yöntem denemişmiydin, neler yaptınKizlar kusura bakmayin, eve yeni geldim. Evet bugun ögrendim ve cok sukkur erkek bebek bekliyorumDarisi tum isteyenlerin basina insallah
CNm sende ovulasyin testiylemi hamile kaldın..nasil bir yöntem uyguladın..aciklayabilirmisinKizlar kusura bakmayin, eve yeni geldim. Evet bugun ögrendim ve cok sukkur erkek bebek bekliyorumDarisi tum isteyenlerin basina insallah
Ayyyyy cok sevinddimmmmm Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin sende bu yontemlerlemi kaldin canim cok sevindim senin adina darisi bizlere olsun insanllahKizlar kusura bakmayin, eve yeni geldim. Evet bugun ögrendim ve cok sukkur erkek bebek bekliyorumDarisi tum isteyenlerin basina insallah
cnm senin kac cocugun varGözün aydıııınnnn, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..bi yöntem denemişmiydin, neler yaptın
Rabbim sagsalim kavuştursun bebegineKizlar kusura bakmayin, eve yeni geldim. Evet bugun ögrendim ve cok sukkur erkek bebek bekliyorumDarisi tum isteyenlerin basina insallah
Hadii bekliyoruz merak ettikkkkKizlar kusura bakmayin, eve yeni geldim. Evet bugun ögrendim ve cok sukkur erkek bebek bekliyorumDarisi tum isteyenlerin basina insallah
Bir kızım var..cnm senin kac cocugun var
Kaç yasindaBir kızım var..
3 yaşında..senin kaç taneKaç yasinda
1 tane kizim var..nasip olursa ikincisinin erkek olmasi cok istiyoruz..tabi öncelikle herşeyin hayırlısi olması3 yaşında..senin kaç tane
Hayırlısı olsun inşallah..1 tane kizim var..nasip olursa ikincisinin erkek olmasi cok istiyoruz..tabi öncelikle herşeyin hayırlısi olması
Evettt kizlar duanizi eksik etmeyin bende namazlarimda sizlere dua ediyorum allahim kalbimize Gore versinnnnnAy çok sevindim ya insallah bebeğim sıra sende insallah senden de duyarım. Kızlar dua önce bebegime o şimdi hamile ama
Ayy ne güzel Allahım kucağınıza almayi nasip etsin yöntem falan uyguladınızmı lütfen yazın herkes çok merak ediyor darısı hepimize inşallahKizlar kusura bakmayin, eve yeni geldim. Evet bugun ögrendim ve cok sukkur erkek bebek bekliyorumDarisi tum isteyenlerin basina insallah
Amin arkadaşım inşallahEvettt kizlar duanizi eksik etmeyin bende namazlarimda sizlere dua ediyorum allahim kalbimize Gore versinnnnn
Hayirli olsun canım.Rabbim saglikla kucagina almayı nasib etsinKizlar kusura bakmayin, eve yeni geldim. Evet bugun ögrendim ve cok sukkur erkek bebek bekliyorumDarisi tum isteyenlerin basina insallah
Günde 1 tane yapsan yeterli.Ayni saate yap.Sadece koyuyu gördüğün gün 6 saat arayla tekrar yap.Catladigini anlamak için...Yok önemli degil ama ben gecmiş mesajlara bakarken orda bir arkadaşımızın günde iki dafa yapamak gerekiyor Testi..yazısını görünce aklım karıstı o yüzden sordum zaten...
Amin canim bende dua ediyorum..hepimizeEvettt kizlar duanizi eksik etmeyin bende namazlarimda sizlere dua ediyorum allahim kalbimize Gore versinnnnn
Suan bekle gece bitan daha test yap baya bi kizarmis test hisediyomusun kasik agrisi velan canimkızlar testlerim..sabirin canım lütfen yorumlarmısın..gece çatlarmı acaba? sabahmı test yapmalıyım yoksa gece bi daha test yapayımmı? gece yaptığım test doğru olurmu? gece silik çıkarsa sabah değerlendireyimmi? yada sabah 7 de test yapıp silik ise değerlendirme olsunmu? sabah 7 deki test doğru çıkarmı? çok soru sordum biliyorum:) kafam karıştı nasıl hareket etmeliyim..