- 18 Şubat 2016
- 6
- 17
- 39
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.001
Evet cnmTmm bu akıntı çatladığınımı gösteriyor
Kafanin arkasida agriyormuAllahim kizlarrrr bas agrisindan olecemcok kotuuuuu agriyorrrrr
Şanslı kisilerdensin.Kizlar hic bir yöntem denemedim, adetten sonrasi 3 gun 4-5 defa iliskiye girdik.
Tmm canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin yorumladığın için..Allah razı olsun..Olur.Silik olmasada bence sabah mutlaka degerlendir.Çatlar nasil olsa.Gece uyanınca bakarim nete senin için.Kalirsa akşama gec kalmis olursun
Besmeleye basla insnallah tutar ben inaniyorum tutacanaTmm canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin yorumladığın için..Allah razı olsun..
Eşine omuzlarini ve boynun sag ve sol taraflarda damar yuksriys çıkıyor sac koklerine kadar,masaj yaptir.Cok farkedecek rahatlayacaksinKafamin arkasi zatennnnn zonkluyor cok kotu kulagma dogru
Tamam canim yaptirayim uffff bilmiuom ama hic olmazdi boyle bas agrisi bende iki kizimdada yasamadim aksine bas agrilarim giderdi kizlara hamileyken bu ne boyle cok fena bir agri vallahaEşine omuzlarini ve boynun sag ve sol taraflarda damar yuksriys çıkıyor sac koklerine kadar,masaj yaptir.Cok farkedecek rahatlayacaksin
Erkeklerde olur.Bende her 3 gebeligimdede oluyordu.Anliyorum seniTamam canim yaptirayim uffff bilmiuom ama hic olmazdi boyle bas agrisi bende iki kizimdada yasamadim aksine bas agrilarim giderdi kizlara hamileyken bu ne boyle cok fena bir agri vallaha
İnşallah canım yaaa, aklımda söylediklerin..Besmeleye basla insnallah tutar ben inaniyorum tutacanageliyor allahin iziniyle
Ben biraz ovalatayim sonra yatmam lazim gozlerim cok kotu sabah gorusuruz Canlarim kardelen insnallaahhhh tutar dualarimiz seninle allaha emanet olun kizlar opuyorum siziErkeklerde olur.Bende her 3 gebeligimdede oluyordu.Anliyorum seni
İnşallah canım yaaa, aklımda söylediklerin..
Cnm stres yapma kendini sen biliyorsun eski yumurtlama dönemlerini hatırla yumurta çatladıktan sonra su gibi birşey geliyor baya ıslanıyorsun zaten anlarsın kıvamlı değil de çatladıktan sonra su gibi birşey gelmesi lazım o sıvı orayı kayganlaştırıp y sperminin yumurtaya daha çabuk ulaşmasını sağlıyor ama sen sakin ol stres yapma kendini takip etTmm bu akıntı çatladığınımı gösteriyor
Teşekkürler canım hayırlısı olur inşallah hepimiz için..İnşallah tutar dua edecegim namazda senin için
Çok haklısın canım stres yok tmm:) o sıvıyı biliyorum ama net fark edemedim, dikkat edicem..Cnm stres yapma kendini sen biliyorsun eski yumurtlama dönemlerini hatırla yumurta çatladıktan sonra su gibi birşey geliyor baya ıslanıyorsun zaten anlarsın kıvamlı değil de çatladıktan sonra su gibi birşey gelmesi lazım o sıvı orayı kayganlaştırıp y sperminin yumurtaya daha çabuk ulaşmasını sağlıyor ama sen sakin ol stres yapma kendini takip et
İnşallah canım çok sağol..Ben biraz ovalatayim sonra yatmam lazim gozlerim cok kotu sabah gorusuruz Canlarim kardelen insnallaahhhh tutar dualarimiz seninle allaha emanet olun kizlar opuyorum sizi
Ben de uyuyamadım bugün senden çok ben heyecanlandım inşallah tutar cnm Allahım gönlündekini sana nasip etsin cnm dua et başlamadan namazını kıl gönlündekini ilet Allah'a eminin açılan elleri boş çevirmezÇok haklısın canım stres yok tmm:) o sıvıyı biliyorum ama net fark edemedim, dikkat edicem..
İnşallah canım, elimden geleni yapıcam taktır Rabbimin artık..birazdan tekrar yapıcam test..silik çizgiyi bi görseydim ii olucaktı emin olucaktım..hayırlısı olsunBen de uyuyamadım bugün senden çok ben heyecanlandım inşallah tutar cnm Allahım gönlündekini sana nasip etsin cnm dua et başlamadan namazını kıl gönlündekini ilet Allah'a eminin açılan elleri boş çevirmez