- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.941
Aminnnnn ugraslarimiz bosa cikmaz insanllahBu testler yüzünden zayıflıycaz galiba iyi olur hamileliğe zayıf başlarız Allahım bu çabalarımızın sonucunu almayı bize nasip etsin inşallah
amiiiiiiiinn...sıvı yasak canım katılar serbest değilmi..hem veririz kiloları boşverrrr..bebişler gelsinde sıkıntımız varsın kilo olsun..Bu testler yüzünden zayıflıycaz galiba iyi olur hamileliğe zayıf başlarız Allahım bu çabalarımızın sonucunu almayı bize nasip etsin inşallah
Cnm sıvı almiyormusun test yapacagin zamanamiiiiiiiinn...sıvı yasak canım katılar serbest değilmi..hem veririz kiloları boşverrrr..bebişler gelsinde sı
kıntımız varsın kilo olsun..
3-4 saat sıvı almıyoruz canım..amacımız idrardaki Lh ı daha iyi yakalayabilmek için..Cnm sıvı almiyormusun test yapacagin zaman
Kendini okadar perisan etme.2 3 saat yeterli3-4 saat sıvı almıyoruz canım..amacımız idrardaki Lh ı daha iyi yakalayabilmek için..
AmiinnAminnnnn ugraslarimiz bosa cikmaz insanllah
Ay ben zaten çok kilo almak istemiyorum hamilelikte. Hayırlısı olsun bakalımamiiiiiiiinn...sıvı yasak canım katılar serbest değilmi..hem veririz kiloları boşverrrr..bebişler gelsinde sıkıntımız varsın kilo olsun..
kullanacağın testtin markası hangisi ise onun kullanma talimatında nasıl kullanacağın yazıyor..3-4 saat sıvı almıyoruz canım..amacımız idrardaki Lh ı daha iyi yakalayabilmek için..
bende 3 saate dayabiliyorum canım:) hakkaten stres oldum..sıvı ya değilde test sonuçlarınaKendini okadar perisan etme.2 3 saat yeterli
4 aylıktı dimi ultrasona girdiyse büyük ihtimalle öğrenmiştir..bi yöntem denemişmiydiArkadas daha gelmedimi cinsiyetini ogrenecekti
Arkadas daha gelmedimi cinsiyetini ogrenecekti
Cnm testi günde iki defamı yapmak gerekiyorArkadas daha gelmedimi cinsiyetini ogrenecekti
Bende beklemedeyim yazarsa ögreniriz inşallah4 aylıktı dimi ultrasona girdiyse büyük ihtimalle öğrenmiştir..bi yöntem denemişmiydi
Başlangıçta gunde bir tane, çift çizgiyi gördükten sonra 6 saatte bir tane yap..adetlerin düzenliyse kullanma talimatında ne zaman başlayacağın yazıyor..ben 8. Gün başladım çünkü adetlerim 23-24 gün sürüyorCnm testi günde iki defamı yapmak gerekiyor
Yok cnm gelmemiş ben de merak ettim en son sabah 09:03 de görülmüş ama daha ses yokArkadas daha gelmedimi cinsiyetini ogrenecekti
Evet bizde onu merak ediyoruz iste4 aylıktı dimi ultrasona girdiyse büyük ihtimalle öğrenmiştir..bi yöntem denemişmiydi
Verdigim diger cvpda detayli yazmıştım halen ayni şeyleri sorup duruyorsun.Anlayarak oku kardeşim.Unutma problemi varsa not al bir yere...Yada onemli şeyleri kaydet telefona...Cnm testi günde iki defamı yapmak gerekiyor
Hizli okudugum icin gözümden kacmis olabilir..böyle kiricı konusmaniza gerek yokVerdigim diger cvpda detayli yazmıştım halen ayni şeyleri sorup duruyorsun.Anlayarak oku kardeşim.Unutma problemi varsa not al bir yere...Yada onemli şeyleri kaydet telefona...
Kırıcı mı olmuş özür dilerim hakkını helal et.Çocuklara kızmıştım msjima yansımış demek.Hizli okudugum icin gözümden kacmis olabilir..böyle kiricı konusmaniza gerek yok
Yok önemli degil ama ben gecmiş mesajlara bakarken orda bir arkadaşımızın günde iki dafa yapamak gerekiyor Testi..yazısını görünce aklım karıstı o yüzden sordum zaten...Kırıcı mı olmuş özür dilerim hakkını helal et.Çocuklara kızmıştım msjima yansımış demek.