Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Canım konu actin ama takipte değilsin. Biz sonradan geldik ama takipteyiz. Burda bilgemiz sabirindir. Herkes ona soru soruyor. Kadın hamile kime yetişsin. Olmazsa özel mj atın. Dert yanacaginiza
Hay Allah senden razi olsun.Ozel msjlara zor yetisiyorum inan.20 tane ilgilendigim özel var.Kimi tedavi aşamasında kimi yumurtlama,kimide gebelik...Sizide takip ediyorum firsat buldukça.Inanin elimden geldiginin fazlasini yapıyorum.Sizlere faydam dokunursa ne mutlu bana.Anlayisindan dolayi teşekkür ederim canım.

Senin faydan cok oluyor bizlere Allah razi olsun senden bu halinle bile insanlara yardim ediyosun cok saul insannalh bebegini sag saglim al kucagina

Faydan dokunmaz mı fazlasını yapıyorsun hamilesin ve 2 tane çocuğun var gayet normal cnm Allah senden de razı olsun

çok dua alıyosun bence canım..sen bu kadar bilgiyi nasıl, nerden öğrendin böyle..hamilesin, eve, çocuklara bide bize yetişiyosun valla..

Peki testi hergun ayni saattemi yaptin koyuyu yakalayana kadar
Tam hatirliyamiyorum ama soyle soyleyim sabah yaptim ilk gun sonra oglen yaptim4 gibi ikinci gun sabah yaptim yine oglene dogru yaptim ucuncu gun yine sabah 10 gibi yaptim sonra aksam 4 gibi ogun iste koyuyu yakaldim ve aksam ustu tekrarladim saat 8 gibi ve cizgi silindi ve bir saate yakin iliski oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…