- 11 Kasım 2015
- 642
- 665
- 29
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.921
Cnm sen testi yapmaya adetten hemen sonrami basladinBen yestlerimi iki defa attim buraya koyu seklinide gonderdim hafif silik cizgili olanida gonderdim anlattimda iki kere heralde
Hay Allah senden razi olsun.Ozel msjlara zor yetisiyorum inan.20 tane ilgilendigim özel var.Kimi tedavi aşamasında kimi yumurtlama,kimide gebelik...Sizide takip ediyorum firsat buldukça.Inanin elimden geldiginin fazlasini yapıyorum.Sizlere faydam dokunursa ne mutlu bana.Anlayisindan dolayi teşekkür ederim canım.Canım konu actin ama takipte değilsin. Biz sonradan geldik ama takipteyiz. Burda bilgemiz sabirindir. Herkes ona soru soruyor. Kadın hamile kime yetişsin. Olmazsa özel mj atın. Dert yanacaginiza
Hayir canim ben 9 cu gunumde basladim 11 gun catladim ama ben baya bi hisettim catladini zaten silindikten sonrada baya bi islaklik oldu bendeCnm sen testi yapmaya adetten hemen sonrami basladin
Senin faydan cok oluyor bizlere Allah razi olsun senden bu halinle bile insanlara yardim ediyosun cok saul insannalh bebegini sag saglim al kucaginaHay Allah senden razi olsun.Ozel msjlara zor yetisiyorum inan.20 tane ilgilendigim özel var.Kimi tedavi aşamasında kimi yumurtlama,kimide gebelik...Sizide takip ediyorum firsat buldukça.Inanin elimden geldiginin fazlasini yapıyorum.Sizlere faydam dokunursa ne mutlu bana.Anlayisindan dolayi teşekkür ederim canım.
Faydan dokunmaz mı fazlasını yapıyorsun hamilesin ve 2 tane çocuğun var gayet normal cnm Allah senden de razı olsunHay Allah senden razi olsun.Ozel msjlara zor yetisiyorum inan.20 tane ilgilendigim özel var.Kimi tedavi aşamasında kimi yumurtlama,kimide gebelik...Sizide takip ediyorum firsat buldukça.Inanin elimden geldiginin fazlasini yapıyorum.Sizlere faydam dokunursa ne mutlu bana.Anlayisindan dolayi teşekkür ederim canım.
Ondan sonra sadece1 defami iliskiye girmek gerekiyor...ondan sonraki günlerde girilmiyecekmiHayir canim ben 9 cu gunumde basladim 11 gun catladim ama ben baya bi hisettim catladini zaten silindikten sonrada baya bi islaklik oldu bende
Yumurtladin gun iliski oldu birdaha yapmadim tek iliski oldu Evet tek iliski olmasi lazim geri kalan gunler korumali iliskiOndan sonra sadece1 defami iliskiye girmek gerekiyor...ondan sonraki günlerde girilmiyecekmi
Evet cnm gerçekten cok.yardimci oldun cok sagol....Rabbim hayirlisiyla bebeğini kucagina almayi nasip etsinYumurtladin gun iliski oldu birdaha yapmadim tek iliski oldu Evet tek iliski olmasi lazim geri kalan gunler korumali iliski
Peki testi hergun ayni saattemi yaptin koyuyu yakalayana kadarYumurtladin gun iliski oldu birdaha yapmadim tek iliski oldu Evet tek iliski olmasi lazim geri kalan gunler korumali iliski
Erkek istiyorsan diger gunler sadece korunacaksin.Ama yumurta catlamadan 1 hafta öncesinden iliski olmasın (kalite açısından)Ondan sonra sadece1 defami iliskiye girmek gerekiyor...ondan sonraki günlerde girilmiyecekmi
çok dua alıyosun bence canım..sen bu kadar bilgiyi nasıl, nerden öğrendin böyle..hamilesin, eve, çocuklara bide bize yetişiyosun valla..Hay Allah senden razi olsun.Ozel msjlara zor yetisiyorum inan.20 tane ilgilendigim özel var.Kimi tedavi aşamasında kimi yumurtlama,kimide gebelik...Sizide takip ediyorum firsat buldukça.Inanin elimden geldiginin fazlasini yapıyorum.Sizlere faydam dokunursa ne mutlu bana.Anlayisindan dolayi teşekkür ederim canım.
Tam hatirliyamiyorum ama soyle soyleyim sabah yaptim ilk gun sonra oglen yaptim4 gibi ikinci gun sabah yaptim yine oglene dogru yaptim ucuncu gun yine sabah 10 gibi yaptim sonra aksam 4 gibi ogun iste koyuyu yakaldim ve aksam ustu tekrarladim saat 8 gibi ve cizgi silindi ve bir saate yakin iliski olduPeki testi hergun ayni saattemi yaptin koyuyu yakalayana kadar
Amin cumlemize canimEvet cnm gerçekten cok.yardimci oldun cok sagol....Rabbim hayirlisiyla bebeğini kucagina almayi nasip etsin
Baci benim oldu ama korumali oldu bilmiyodum tam onu 10 gun sure olmasi oldugnu iki gun once olmustu sonra yum gunu oldu iste tuttu gunErkek istiyorsan diger gunler sadece korunacaksin.Ama yumurta catlamadan 1 hafta öncesinden iliski olmasın (kalite açısından)
Bu testler yüzünden zayıflıycaz galiba iyi olur hamileliğe zayıf başlarız Allahım bu çabalarımızın sonucunu almayı bize nasip etsin inşallahçoooooooooooook susadımm, elim suya gidiyor geri geliyor testler aklıma gelince:)
Her erkekte o kalite olmayabilir canım.Riske atmamak gerek
Baci benim oldu ama korumali oldu bilmiyodum tam onu 10 gun sure olmasi oldugnu iki gun once olmustu sonra yum gunu oldu iste tuttu gun
çoooooooooooook susadımm, elim suya gidiyor geri geliyor testler aklıma gelince:)
Her erkekte o kalite olmayabilir canım.Riske atmamak gerek