Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Suan bekle gece bitan daha test yap baya bi kizarmis test hisediyomusun kasik agrisi velan canim
evt canım bi hassasiyet var kasıklarımda ama yumurtlama ağrısını ii bilirim öyle bişey deil..gece yapıyım bi tane daha silinirse sabah değerlendirme olsun..senin gündüzmü silinmişti

evt canım bi hassasiyet var kasıklarımda ama yumurtlama ağrısını ii bilirim öyle bişey deil..gece yapıyım bi tane daha silinirse sabah değerlendirme olsun..senin gündüzmü silinmişti
Yok aksam saat 8 bucuk gibi silinmisti bak ben ogun bir sabah yaptim birde oglen 3/4 gibi sonra agrim oldu icin bir testte 8 bucukta yaptim ve siligi yakaldim

Yok aksam saat 8 bucuk gibi silinmisti bak ben ogun bir sabah yaptim birde oglen 3/4 gibi sonra agrim oldu icin bir testte 8 bucukta yaptim ve siligi yakaldim
hmmm anladım..benim gece olursa anlayamam çatladığını..varsayalım gece çatladı 12 saat eklersek üstüne sabah değerlendirmem doğru olurmuki...

Sabah dinlenmis idrarda net çıkmaz.Bence 11.gun koyuyu yakaladigina göre Erken çatlar.12 de birdaha yap.Sıvı tuketmediysen

Sabah dinlenmis idrarda net çıkmaz.Bence 11.gun koyuyu yakaladigina göre Erken çatlar.12 de birdaha yap.Sıvı tuketmediysen
sabahki yaptığım testte T kontrolden daha koyu gibi geldi bana..yani şimdi bu saatlerde çatlamasını bekliyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…