- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.981
Heycanlandimmm bende yaw vallahaSuan bekle gece bitan daha test yap baya bi kizarmis test hisediyomusun kasik agrisi velan canim
evt canım bi hassasiyet var kasıklarımda ama yumurtlama ağrısını ii bilirim öyle bişey deil..gece yapıyım bi tane daha silinirse sabah değerlendirme olsun..senin gündüzmü silinmiştiSuan bekle gece bitan daha test yap baya bi kizarmis test hisediyomusun kasik agrisi velan canim
ayyyy bende... stresten çatlatacam yumurtayı valla:)Heycanlandimmm bende yaw vallaha
Yok aksam saat 8 bucuk gibi silinmisti bak ben ogun bir sabah yaptim birde oglen 3/4 gibi sonra agrim oldu icin bir testte 8 bucukta yaptim ve siligi yakaldimevt canım bi hassasiyet var kasıklarımda ama yumurtlama ağrısını ii bilirim öyle bişey deil..gece yapıyım bi tane daha silinirse sabah değerlendirme olsun..senin gündüzmü silinmişti
hmmm anladım..benim gece olursa anlayamam çatladığını..varsayalım gece çatladı 12 saat eklersek üstüne sabah değerlendirmem doğru olurmuki...Yok aksam saat 8 bucuk gibi silinmisti bak ben ogun bir sabah yaptim birde oglen 3/4 gibi sonra agrim oldu icin bir testte 8 bucukta yaptim ve siligi yakaldim
Sabah dinlenmis idrarda net çıkmaz.Bence 11.gun koyuyu yakaladigina göre Erken çatlar.12 de birdaha yap.Sıvı tuketmediysenkızlar testlerim..sabirin canım lütfen yorumlarmısın..gece çatlarmı acaba? sabahmı test yapmalıyım yoksa gece bi daha test yapayımmı? gece yaptığım test doğru olurmu? gece silik çıkarsa sabah değerlendireyimmi? yada sabah 7 de test yapıp silik ise değerlendirme olsunmu? sabah 7 deki test doğru çıkarmı? çok soru sordum biliyorum:) kafam karıştı nasıl hareket etmeliyim..
çok sıvı aldım canım yaaa..halen alıyorum..gece 1 de yapsam olmazmı..sıvıyı şimdi kessem..Sabah dinlenmis idrarda net çıkmaz.Bence 11.gun koyuyu yakaladigina göre Erken çatlar.12 de birdaha yap.Sıvı tuketmediysen
sabahki yaptığım testte T kontrolden daha koyu gibi geldi bana..yani şimdi bu saatlerde çatlamasını bekliyordum..Sabah dinlenmis idrarda net çıkmaz.Bence 11.gun koyuyu yakaladigina göre Erken çatlar.12 de birdaha yap.Sıvı tuketmediysen
Bence ertesi gune birakmasamiki yaa kafam karistiçok sıvı aldım canım yaaa..halen alıyorum..gece 1 de yapsam olmazmı..sıvıyı şimdi kessem..
Stres yaptigin için catlama gecikmiş zaten.Stresten uzak dur.Benimde 5 gibi catlamisti.Canım sivi beyaz akıntı geldimiayyyy bende... stresten çatlatacam yumurtayı valla:)
Kes.Olur da eşin uyumasa...çok sıvı aldım canım yaaa..halen alıyorum..gece 1 de yapsam olmazmı..sıvıyı şimdi kessem..
Vallahi ben acayipStres yaptigin için catlama gecikmiş zaten.Stresten uzak dur.Benimde 5 gibi catlamisti.Canım sivi beyaz akıntı geldimi
uyanik tut hahahaha uyumak yasakKes.Olur da eşin uyumasa...
5-6 saat önce afedersin şeffaf, sümüğümsü bi akıntı vardı..sıvı beyaz akıntıyı farketmedim..Stres yaptigin için catlama gecikmiş zaten.Stresten uzak dur.Benimde 5 gibi catlamisti.Canım sivi beyaz akıntı geldimi
yok şimdi uyumaz 2 ye kadar biz ayakta oluruz..Kes.Olur da eşin uyumasa...
1 gibi testi yapıp siliği yakalarsam eğer sabah ilişki olsunmu..sabah sperm kalitesi yüksek oluyo deniliyor..çok geç kalmam dimiKes.Olur da eşin uyumasa...
yoook uyumayız 1,2,3 biraz geç uyuyoruz..uyumak yok:)Vallahi ben acayip
uyanik tut hahahaha uyumak yasak
Temiz peçete onune ver belli olur akinca5-6 saat önce afedersin şeffaf, sümüğümsü bi akıntı vardı..sıvı beyaz akıntıyı farketmedim..
Tmm bu akıntı çatladığınımı gösteriyorTemiz peçete onune ver belli olur akinca
Olur.Silik olmasada bence sabah mutlaka degerlendir.Çatlar nasil olsa.Gece uyanınca bakarim nete senin için.Kalirsa akşama gec kalmis olursun1 gibi testi yapıp siliği yakalarsam eğer sabah ilişki olsunmu..sabah sperm kalitesi yüksek oluyo deniliyor..çok geç kalmam dimi