- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.901
Evet bugun ogrenecekti daha yazmadiUyuyan güzelim ne oldu bir üye vardı. Bugün cinsiyeti belli olacaktı. Haber var mi
Yok cnm ses yok gelmedi galibaUyuyan güzelim ne oldu bir üye vardı. Bugün cinsiyeti belli olacaktı. Haber var mi
Ben cevapladım sizin soruyu okumadınız galiba yukarıda var bildiklerimi yazdımKizlar konuyu kendim için actim sorularima cevab bulmak icin...ama nedense kimse sorularima cevab vermiyor. ..bilmiyorum yalnısmi yaptim bu konuyu acmakta
Geç çatlama varsa yumurtalarda tembellik var demek ondan...Bunu en iyi test yaparak anlarsın.Adet öncesi kasik ağrısı göğüs agrilari normaldir.Hirmonlardan kaynaklanıyor...Merhaba sabrin hanim :) benim merak ettigim bisi var ben yumurtalama donemimi hissediyorum vicudumda ama adet olmadan ozellikle iki Uc gun once goguslerim ve ve kasiklarim cok agriyor sizce bu aslinda adet døneminden hemen ønce yumurtaladigim anlamina mi geliyor kafam karisti lutfen yardimci olurmusunuz siz yazmissiniz adet doneminden hemen once yumurtalarsaniz iyi degildir diye korktum ben simdi :)
Ne sordunki gormemisim heraldeKizlar konuyu kendim için actim sorularima cevab bulmak icin...ama nedense kimse sorularima cevab vermiyor. ..bilmiyorum yalnısmi yaptim bu konuyu acmakta
Cnm bana ovulosyon testiyle ve testi yaptiktan ne zaman sonra birliktelik olmali bilgi verebilirmisinNe sordunki gormemisim heralde
Tsk kızlar bebegimmmm nasil gidiyor hamilelik seni ve sabirini artık karıştırıyorum. Varsa yanlışlık afolaBen cevapladım sizin soruyu okumadınız galiba yukarıda var bildiklerimi yazdım
Tsk kızlar bebegimmmm nasil gidiyor hamilelik seni ve sabirini artık karıştırıyorum. Varsa yanlışlık afola
Canım konu actin ama takipte değilsin. Biz sonradan geldik ama takipteyiz. Burda bilgemiz sabirindir. Herkes ona soru soruyor. Kadın hamile kime yetişsin. Olmazsa özel mj atın. Dert yanacaginizaKizlar konuyu kendim için actim sorularima cevab bulmak icin...ama nedense kimse sorularima cevab vermiyor. ..bilmiyorum yalnısmi yaptim bu konuyu acmakta
Cnm senin kac cocugun varBomba gibiyim massalh bir sIkintim yok az bir halsizlik var sabah biraz kasik bel agrim oldu ama gecti
Adetyen hemen sonra yesye başla.Her sabah saat 11 gibi ve en az 2 saat sıvı tuketmeden ve ilk idrar olmamasina dikkat ederek yap.Günde 1 tane yeterli.T çizgisi C ile ya eşit olacak yada T. C den koyu olacak.Enbkoyuyu yakaladığın gün 6 saat arayla testi tekrarla.Azda olsa rengi açılmaya başlamışsa çatlama olmuş demekki.Yumurtanin canli kalma süresi 24 saat oldugu için 12 24 saate kadar en geç degerlendirmelisin.Kimisinde hemen catlama oluyor kimisinde koyuluk 2 3 gün sürebiliyor.Koyuluk uzun suruyorsa yumarta catlayamiyor bir türlü.Defalarca bu yaziyi yazdım ama eski msjlari okumasiginiz için görmüyorsunuz.Cnm bana ovulosyon testiyle ve testi yaptiktan ne zaman sonra birliktelik olmali bilgi verebilirmisin
Cnm benim vaktim olsaydi zaten takip ederdim...ben ona sormadım zaten sadece sizin de bilginiz vardir diye sizede sordum...Canım konu actin ama takipte değilsin. Biz sonradan geldik ama takipteyiz. Burda bilgemiz sabirindir. Herkes ona soru soruyor. Kadın hamile kime yetişsin. Olmazsa özel mj atın. Dert yanacaginiza
2 kizim var benim biri 4 biri 1 ucuncude suan 5 haftaya girmek uzereyimCnm senin kac cocugun var
hayır canım 6 saat arayla devam edilmesi gerekiyor..taki T çizgisi silinene kadar. T çizgisinin tamamen silinmesine gerek yok hafif bir açılma olduğunda yeterlidir ve çatlamıştır. erkek bebek için 32 saat muhabbetini bende daha önce duydum ama bence herkes için 32 saat geçerli değildir herhalde..yanlışım varsa düzeltin kızlar..ben test yapıyorum şimdi canım..koyu çizgiyi yakaladım sayılır..6 saat arayla devam edicem yapmaya yaptığım testleri buraya atıyorum sizlere fikir verir diye.. daha net bilgileri sabirin arkadaşımız biliyor ona sorabilirsin canım..Benim bir sorum olacak. ..testte cizgi koyulastiktan sonra ertesi gün yine ayni saattemi yapacagiz
Teşekkür ederim..yaziniz icin pek vaktim olmadığı için acip baştan okuyamiyorumAdetyen hemen sonra yesye başla.Her sabah saat 11 gibi ve en az 2 saat sıvı tuketmeden ve ilk idrar olmamasina dikkat ederek yap.Günde 1 tane yeterli.T çizgisi C ile ya eşit olacak yada T. C den koyu olacak.Enbkoyuyu yakaladığın gün 6 saat arayla testi tekrarla.Azda olsa rengi açılmaya başlamışsa çatlama olmuş demekki.Yumurtanin canli kalma süresi 24 saat oldugu için 12 24 saate kadar en geç degerlendirmelisin.Kimisinde hemen catlama oluyor kimisinde koyuluk 2 3 gün sürebiliyor.Koyuluk uzun suruyorsa yumarta catlayamiyor bir türlü.Defalarca bu yaziyi yazdım ama eski msjlari okumasiginiz için görmüyorsunuz.
Ben yestlerimi iki defa attim buraya koyu seklinide gonderdim hafif silik cizgili olanida gonderdim anlattimda iki kere heraldeAdetyen hemen sonra yesye başla.Her sabah saat 11 gibi ve en az 2 saat sıvı tuketmeden ve ilk idrar olmamasina dikkat ederek yap.Günde 1 tane yeterli.T çizgisi C ile ya eşit olacak yada T. C den koyu olacak.Enbkoyuyu yakaladığın gün 6 saat arayla testi tekrarla.Azda olsa rengi açılmaya başlamışsa çatlama olmuş demekki.Yumurtanin canli kalma süresi 24 saat oldugu için 12 24 saate kadar en geç degerlendirmelisin.Kimisinde hemen catlama oluyor kimisinde koyuluk 2 3 gün sürebiliyor.Koyuluk uzun suruyorsa yumarta catlayamiyor bir türlü.Defalarca bu yaziyi yazdım ama eski msjlari okumasiginiz için görmüyorsunuz.
Canım valla ben burda uyuyan güzelden bebegimmmm kardelen ve sabirin den birşeyler öğrendim. Allah onlardan razı olsun. Sizde yavaş yavaş ogrenirsin.Cnm benim vaktim olsaydi zaten takip ederdim...ben ona sormadım zaten sadece sizin de bilginiz vardir diye sizede sordum...
Sor cnm biz de baya bilgilendik ama en deneyimlisi S sabirin diye ona soruyoruz biz de cevaplarız benim adet günüm yakın adetten sonra Allah nasip ederse başlıycağım neler yaptığımı tek tek anlatıcağım takipte olCnm benim vaktim olsaydi zaten takip ederdim...ben ona sormadım zaten sadece sizin de bilginiz vardir diye sizede sordum...
Bizde sanirim ilk uyuyan guzelden cevap gelmisti sonra zaten sabirin sagolsun baya bi Bilgili oldugu icin yardimi dokundu sevecenim geldi sonra kardelen yavas yavas ogreniyoruzCanım valla ben burda uyuyan güzelden bebegimmmm kardelen ve sabirin den birşeyler öğrendim. Allah onlardan razı olsun. Sizde yavaş yavaş ogrenirsin.