- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.741
Benimdee oyle oldu hic tek iliskiyle kalmadim bu ilkBenim iki kizimda adet bittikden sonra gun asiri iliski ile oldu.adetin 10 cu gununden 22 gunune kadar.toplam 6 kere filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimdee oyle oldu hic tek iliskiyle kalmadim bu ilkBenim iki kizimda adet bittikden sonra gun asiri iliski ile oldu.adetin 10 cu gununden 22 gunune kadar.toplam 6 kere filan
Ay cok heyecanli.in sa Allah hayirli ile tutmusdur.Benimdee oyle oldu hic tek iliskiyle kalmadim bu ilk
InsanllahAy cok heyecanli.in sa Allah hayirli ile tutmusdur.
Dogruluk derecesi önemli.Benimki %99...Anladimm tesekkur ederim . bunun su icmeklede alakasi ola bilirmi?birde benim eltim idrarini plastik bardakda 2 3 saat bekletmisdi yesile donusmusdu o zaman anlamisdi erkek oldugunu.bunun dogruluk payi ne acaba
Onu kaçıncı haftaya kadar yapa biliriz.Dogruluk derecesi önemli.Benimki %99...
Bircok kişide tuttu.%99 diyorum
Turuncuyu animsatirsa kiz acik sariysa erkek.sabah idrariyla yapilacak.dogrumu anladim canimBircok kişide tuttu.%99 diyorum
Geneligin ilk günün den belli oluyor.Ilerki aylarda sik tuvalet ve sık sıvı tuketme olsugu için açılabilir.Ama ben fazla sıvı tuketmedigim için 9 ay boyunca hep koyuduOnu kaçıncı haftaya kadar yapa biliriz.
Suan yani demi anlasilir bende fazla sivi tukeden biri degilim ama her idrarimda bakiyorumGeneligin ilk günün den belli oluyor.Ilerki aylarda sik tuvalet ve sık sıvı tuketme olsugu için açılabilir.Ama ben fazla sıvı tuketmedigim için 9 ay boyunca hep koyudu
Fazla bakma kafayı bozarsin.Evet evet senin açık ve insallah erkektir merak etmeSuan yani demi anlasilir bende fazla sivi tukeden biri degilim ama her idrarimda bakiyorum
hahahahahhahahaFazla bakma kafayı bozarsin.Evet evet senin açık ve insallah erkektir merak etme
Ben burdayım herzaman ki gibiKizzzzzlar nerelerdesinizzz
Bence de ne yapiuon... neye karar verdin. Şimdi kaç kişi olduk aklım karıştı.Eşler geldi galiba kimse girmemiş
Baya kalabalıklaştık iyi oldu benim her zaman ki gibi uykum var sen napıyosunBence de ne yapiuon... neye karar verdin. Şimdi kaç kişi olduk aklım karıştı.
Iyi cnm. Evet çok olduk iyi oldu birbirimize bol bol dua ederiz. Uyuyan güzelsin normaldir canımBaya kalabalıklaştık iyi oldu benim her zaman ki gibi uykum var sen napıyosun
Ben en iyisi adımı değiştiriyim miragebloom değilge uyuyan güzel yapıyımIyi cnm. Evet çok olduk iyi oldu birbirimize bol bol dua ederiz. Uyuyan güzelsin normaldir canım
Benide bu saattlerde bir uyku basiyorBen en iyisi adımı değiştiriyim miragebloom değilge uyuyan güzel yapıyım