Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
31-3 randevu verdi ilk ulatrasyonum cokmu Gec yaaaa 9 haftalik velan olucam ozamam allahin izniyle kalp atislari icin o tarihe verdi
Bilmiyorum ki canım, oranın işleyişi böyle demekki..6.7.haftalarda gitmiş olsan belki kalp atışlarını duyamayacaklar..garantici dr lar...kanaman falan olursa kırmızı, kahverengi, az, çok ne olursa hemen git dr a..randevuyu bekleme

Bilmiyorum ki canım, oranın işleyişi böyle demekki..6.7.haftalarda gitmiş olsan belki kalp atışlarını duyamayacaklar..garantici dr lar...kanaman falan olursa kırmızı, kahverengi, az, çok ne olursa hemen git dr a..randevuyu bekleme
Evet tam
Net kalp atislarni duymak icin 8/9 haftaya verdiler randevu Evet oyle birsey olursa hic durmam zaten bugun folikasitmiyidi ismi onu aldim

Senin adetin 27 sinde oluyosun demi canim sonra 7 gun sonra velan baslarsin kac gun suruyo adetin
Benim adet 27 sinde gelirse tabi çünkü bazen erken bazen geç geliyor adetim 5 gün sürüyor adetin 10. gününde ovülasyon testini yapmaya başlarım 28 günde bir oluyorum erken mi başlamış oluyorum garantiye almak için öyle düşündüm

Benim adet 27 sinde gelirse tabi çünkü bazen erken bazen geç geliyor adetim 5 gün sürüyor adetin 10. gününde ovülasyon testini yapmaya başlarım 28 günde bir oluyorum erken mi başlamış oluyorum garantiye almak için öyle düşündüm
Gecikmtense erken basla benimki fazla ugrastirmadi yaptim gun ilk gun cikmadi ertesi gun iki kirmizyi yakaldim ertesi gun catladi zaten uc gun insnallah sizde hemen yakalarsinizzzzz

X