- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.581
Bulanti oluyor ama kusma velan yok ara ara bi bulanti giriyor sadeceHepsi erkek bebek belirtileri..hadi inşallah hayırlısıyla oğluş gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulanti oluyor ama kusma velan yok ara ara bi bulanti giriyor sadeceHepsi erkek bebek belirtileri..hadi inşallah hayırlısıyla oğluş gelsin
Beta hcg yükseldikçe bulantı oluyor canım..hiç bişey yiyemediğin durumlarda çubuk kraker aklında olsun..açlık da bulantıyı artırıyor..Bulanti oluyor ama kusma velan yok ara ara bi bulanti giriyor sadece
Ha anldim yok yiyorum normal kahvaltimi velan yapabiliriyorum ama biraz sonraki zamanlarda bulanti kusma artiyor tabiBeta hcg yükseldikçe bulantı oluyor canım..hiç bişey yiyemediğin durumlarda çubuk kraker aklında olsun..açlık da bulantıyı artırıyor..
Çok rahatsız edici olmaz..senin sat kaçHa anldim yok yiyorum normal kahvaltimi velan yapabiliriyorum ama biraz sonraki zamanlarda bulanti kusma artiyor tabi
Bilmiyorumki canim hesap bile yapmadim enson 20 ocak adetimdi isteİnş
Çok rahatsız edici olmaz..senin sat kaç
Yok yaa aynidirda bilerek kizlari geç söylüyorlar.Resmi olarak yasak normalde ama erkek oldumu hemen söylüyorlar işte.Sadece kizlarda söylemiyorlarErkek bebekler çok çabuk gösteriyor da kızlar kapatıyo kendini..genelde 11.12.haftada erkekler gösteriyor
Anladım canım haklısın..kız bebeklerde kürtaj riskine karşı söylemiyorlar haklılarYok yaa aynidirda bilerek kizlari geç söylüyorlar.Resmi olarak yasak normalde ama erkek oldumu hemen söylüyorlar işte.Sadece kizlarda söylemiyorlar
Bilmiyorumki canim hesap bile yapmadim enson 20 ocak adetimdi iste
Yaklaşık bir hafta sonra kalp atışı duyulmaya başlar:))Bilmiyorumki canim hesap bile yapmadim enson 20 ocak adetimdi iste
Bilmiyorum ki canım, oranın işleyişi böyle demekki..6.7.haftalarda gitmiş olsan belki kalp atışlarını duyamayacaklar..garantici dr lar...kanaman falan olursa kırmızı, kahverengi, az, çok ne olursa hemen git dr a..randevuyu bekleme31-3 randevu verdi ilk ulatrasyonum cokmu Gec yaaaa 9 haftalik velan olucam ozamam allahin izniyle kalp atislari icin o tarihe verdi
Evet tamBilmiyorum ki canım, oranın işleyişi böyle demekki..6.7.haftalarda gitmiş olsan belki kalp atışlarını duyamayacaklar..garantici dr lar...kanaman falan olursa kırmızı, kahverengi, az, çok ne olursa hemen git dr a..randevuyu bekleme
Cinsiyetinimi 10 haftada ogrendinKızlar benim iki kızımı da on haftalık öğrendim. Arkadaşım hemşire o yardımcı oluyordu. Doktor da erken söylüyordu.
Anladim Hayirlsii bakalimEvet canım on haftada cevrem doktor bence atıyor diyordu lar. 12 haftada kesin kız diyordu. Oyle de oldu
Senin adetin 27 sinde oluyosun demi canim sonra 7 gun sonra velan baslarsin kac gun suruyo adetinGeldimmmm iyi çok sayfa yok okudum hepsini kardelen adetin kaçıncı günü bugün testler negatif mi hala
Evet canım on haftada cevrem doktor bence atıyor diyordu lar. 12 haftada kesin kız diyordu. Oyle de oldu
Hosgeldin canimmmGeldimmmm iyi çok sayfa yok okudum hepsini kardelen adetin kaçıncı günü bugün testler negatif mi hala
Benim adet 27 sinde gelirse tabi çünkü bazen erken bazen geç geliyor adetim 5 gün sürüyor adetin 10. gününde ovülasyon testini yapmaya başlarım 28 günde bir oluyorum erken mi başlamış oluyorum garantiye almak için öyle düşündümSenin adetin 27 sinde oluyosun demi canim sonra 7 gun sonra velan baslarsin kac gun suruyo adetin
Gecikmtense erken basla benimki fazla ugrastirmadi yaptim gun ilk gun cikmadi ertesi gun iki kirmizyi yakaldim ertesi gun catladi zaten uc gun insnallah sizde hemen yakalarsinizzzzzBenim adet 27 sinde gelirse tabi çünkü bazen erken bazen geç geliyor adetim 5 gün sürüyor adetin 10. gününde ovülasyon testini yapmaya başlarım 28 günde bir oluyorum erken mi başlamış oluyorum garantiye almak için öyle düşündüm