Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Canım sizden vazgeçmem. Ki mutlaka size katilacam. Ama belli bir zamandan sonra. Esim umre ziyaretine gidip gelsin. O zaman düşünürüz. Rabbim bir sıkıntı vermezse. Sizde birer arkadaşım oldunuz. Sizi şahsi t animazsam bile sizi çok sevdim. Siz benim aynı dert arkadaslarimizsiniz. Beni anlamanız bile bana yeter. Inşallah bir yola girdik hepimiz alni açık allahın izniyle çıkarız. Rabbim hepimizin muradini kabul eder. Hepimiz tek tek aklimdasiniz sizi unutup dua etmem. anladinizzzz

Uyuyan guzelimiz yok.

İnşallah canım, çok saol..biz elimizden geleni yapıcaz..taktir Rabbim in

Haklısınız kızlar ben gece yine uyudum sabah gördüm mesajlarınızı tüh ya o güzel sohbeti kaçırdım uyku yüzünden kesin ben bu uyku yüzünden ovülasyon günü mü de kaçırırım kızlar ben de sizi tanımasam da çok sevdim kimseye anlatamadığım derdimi burda anlattım sizde yardım ettiniz dinlediniz Allah razı olsun seviyorum sizi

Ne güzel yazmışsın duygularıma tercüman olmuşsun birbirimize dua edelim inşallah dediğin gibi alnı açık çakarız bu işin içinden Allah'ın izniyle

Galiba öyle olcak ama sen bizden 2 ay falan önde olmuş oluyorsun şu an hamilesin biz ovülasyon günü hamilelik falan derken aramızda hemen hemen 1.5-2 ay olmuş oluyor bakalım Allah nasip ederse önce kim öğrenecek
Ayy bide haftalarca göstermiyormuş:)) nasip artık.. ben bazen hesaplar yapıyorum, planlar yapıyorum hiç biri tutmuyor ama cinsiyet öğrenme çok heyecanlı geçecek..11.haftanın içinde bile cinsiyet öğreneni gördüm ben burda..

Kizlar biraz zor gosteriyor erkek bebekte ortada oluyo zaten benim ilk kizimda cikolata yedirddti doktor hareketlensin diye yoksa acamadi bacakarini ikinci kizimda oyle zor acti gostermeyince ben bildim zaten Kiz dedim bakalim bu nasil olacak

Hele simdilik pek bi rahatsizlim yok kusma yok tiksinme yok basimda gectiiiiii sukurrr idrarimi takip ediyorum koyu sari degil normal sari koyu derecede degil idrarim ha belim agriyor birde

31-3 randevu verdi ilk ulatrasyonum cokmu Gec yaaaa 9 haftalik velan olucam ozamam allahin izniyle kalp atislari icin o tarihe verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…