Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Ayyy ben de aynen ama benim daha var olur inşallah kasma kendi bol bol dua et Allah'a sığın cnm
Rahat olmaya çalışıyorum ama sanki bişeyleri eksik yapıyomuşum gibi geliyor..tabi taktir Allah ın sonuçta..dua ediyorum canım inşallah

Yok vallaha dun geceden basladi bu bas agrsi hala devam
Ediyo kafamin arkasi ayaga kalkinca zonkluyor
İlaç falan kullanma sakın, organ gelişimi var şimdi bebeğin..dinlenmeye çalış..çok ii bilirim günlerce ağrımıştı benimde..hormonlar altüst ediyo ilk 3 ay..folikasit kullanıyonmu

Vallahi küçük kızıma bakıyorum. Hamilelikten vazgeçiyorum. Sürekli cocugun peşindeyim. Kendine sürekli zarar veriyor. On dişleri yere düşüp kırdı. Gözünü mutfak dolabında vurup morarti. Kolunu iki defa yeri vurup yerinden çıkarttı. Koltuktan atlayıp aniden ağzını falan kanda bırakıyor. Ya namazda ya tuvalette bu cocuk başına birşey getiriyor.bilmiyorum ona bakınca cocuk falan bana hayal oluyor.

Vallahi küçük kızıma bakıyorum. Hamilelikten vazgeçiyorum. Sürekli cocugun peşindeyim. Kendine sürekli zarar veriyor. On dişleri yere düşüp kırdı. Gözünü mutfak dolabında vurup morarti. Kolunu iki defa yeri vurup yerinden çıkarttı. Koltuktan atlayıp aniden ağzını falan kanda bırakıyor. Ya namazda ya tuvalette bu cocuk başına birşey getiriyor.bilmiyorum ona bakınca cocuk falan bana hayal oluyor.
Gecmis olsun canimmm oku bi cocugu nazar velan oluyodur

Kuzucuk çok hareketli anlaşılan, çok geçmiş olsun canım..onların içinde öyle büyük enerji var ki evde atamıyorlar..bazen çok üzülüyorum..evde 4 duvar arasında enerjilerini atamıyorlar..oyun, oyun arkadaşı istiyorlar..hamilelikten vazgeçme, Rabbim yardım eder..hamile kaldım, doğurdum derken 1 yıl geçer..gel bize katıl:)

X