- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.541
Ooooo senin test maşallah..kanda da baktır en yakın zamandaEki Görüntüle 1774885 Kizlar bugun dahada koyulasti test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooo senin test maşallah..kanda da baktır en yakın zamandaEki Görüntüle 1774885 Kizlar bugun dahada koyulasti test
Hoşgeldin cnm kızın Nasıl umarım iyidirBurdayım canım. Bugün bizim kızı hastaneye götürdük. Kaynanam ve annenler geldi. Onlarla uğraştım. Yeni oturdum.
Ayyy ben de aynen ama benim daha var olur inşallah kasma kendi bol bol dua et Allah'a sığın cnmBende heyecanlıyım olcekmi acep bilmiyom valla
Iyi canım tsk ederim. Haftaya dikiişler alınacak. Bizim hamiş nasil mış.Hoşgeldin cnm kızın Nasıl umarım iyidir
Rahat olmaya çalışıyorum ama sanki bişeyleri eksik yapıyomuşum gibi geliyor..tabi taktir Allah ın sonuçta..dua ediyorum canım inşallahAyyy ben de aynen ama benim daha var olur inşallah kasma kendi bol bol dua et Allah'a sığın cnm
Yok vallaha dun geceden basladi bu bas agrsi hala devamBurdayım canım dışarı işleri, akşam yemeği falan yeni oturdum valla..sen nasılsın, geçtimi başağrın..benimde önceki gebelikte vardı...offf..feci bişeydi
İlaç falan kullanma sakın, organ gelişimi var şimdi bebeğin..dinlenmeye çalış..çok ii bilirim günlerce ağrımıştı benimde..hormonlar altüst ediyo ilk 3 ay..folikasit kullanıyonmuYok vallaha dun geceden basladi bu bas agrsi hala devam
Ediyo kafamin arkasi ayaga kalkinca zonkluyor
Adet ne zaman canım..Geliyorum kızzz bekle beni ama sırada kardelen var geçmiyor günler
Yok icmicem canim yarin alicam folikasit doktordan randevuda alicamİlaç falan kullanma sakın, organ gelişimi var şimdi bebeğin..dinlenmeye çalış..çok ii bilirim günlerce ağrımıştı benimde..hormonlar altüst ediyo ilk 3 ay..folikasit kullanıyonmu
Gecmis olsun canimmm oku bi cocugu nazar velan oluyodurVallahi küçük kızıma bakıyorum. Hamilelikten vazgeçiyorum. Sürekli cocugun peşindeyim. Kendine sürekli zarar veriyor. On dişleri yere düşüp kırdı. Gözünü mutfak dolabında vurup morarti. Kolunu iki defa yeri vurup yerinden çıkarttı. Koltuktan atlayıp aniden ağzını falan kanda bırakıyor. Ya namazda ya tuvalette bu cocuk başına birşey getiriyor.bilmiyorum ona bakınca cocuk falan bana hayal oluyor.
allah razı olsun canım. Devamlı ihlas nas felak aya tel kursi okuyoruz. Okumanızı rağmen böyle dırGecmis olsun canimmm oku bi cocugu nazar velan oluyodur
27 şubat cnmAdet ne zaman canım..
Allah esirgesin canimBa
allah razı olsun canım. Devamlı ihlas nas felak aya tel kursi okuyoruz. Okumanızı rağmen böyle dır
Amin canım cumlemizin bol bol kendine dua et. Bizde ediyoruz canım. Gerisi rabbimiz işi o bilir.Allah esirgesin canim
Insanllah canimmm icinizden ne geciyor?? Tahmin tabi rabbim bilir ama icinzden gecenler sizceAmin canım cumlemizin bol bol kendine dua et. Bizde ediyoruz canım. Gerisi rabbimiz işi o bilir.
Kuzucuk çok hareketli anlaşılan, çok geçmiş olsun canım..onların içinde öyle büyük enerji var ki evde atamıyorlar..bazen çok üzülüyorum..evde 4 duvar arasında enerjilerini atamıyorlar..oyun, oyun arkadaşı istiyorlar..hamilelikten vazgeçme, Rabbim yardım eder..hamile kaldım, doğurdum derken 1 yıl geçer..gel bize katıl:)Vallahi küçük kızıma bakıyorum. Hamilelikten vazgeçiyorum. Sürekli cocugun peşindeyim. Kendine sürekli zarar veriyor. On dişleri yere düşüp kırdı. Gözünü mutfak dolabında vurup morarti. Kolunu iki defa yeri vurup yerinden çıkarttı. Koltuktan atlayıp aniden ağzını falan kanda bırakıyor. Ya namazda ya tuvalette bu cocuk başına birşey getiriyor.bilmiyorum ona bakınca cocuk falan bana hayal oluyor.
Hamile kalırsak aramızda 3 er hafta olucak:)) bebeğim sen ben27 şubat cnm
InsnalllaahhhhhHamile kalırsak aramızda 3 er hafta olucak:)) bebeğim sen ben