- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.521
Okumadimki bilmiyom bende cok merak ediyom offfKızlar forumda eski bir yazı gördüm 2008e ait yumurtlama günü vs. 3. kızım geliyor diye siz hiç okudunuz mu o da herşeyi yapmış ama yine kızı olmuş en doğrusunu hayırlısını Allah bilir ama duyan veya okuyan var mı
Pardon kızlar yanlış söyledim konu 2014e ait düzelteyimKızlar forumda eski bir yazı gördüm 2008e ait yumurtlama günü vs. 3. kızım geliyor diye siz hiç okudunuz mu o da herşeyi yapmış ama yine kızı olmuş en doğrusunu hayırlısını Allah bilir ama duyan veya okuyan var mı
Okudukça moralim bozuluyor neyse Allahtan hayırlısı çok istememek lazım en doğrusunu Allah bilir Allahım evlatlarımızla sınamasın bizi AminnOkumadimki bilmiyom bende cok merak ediyom offf
Amin cnm inşallah ben de yapılıcakları yapıcam gerisini Rabbime bırakıcam vazgeçmek yokEvet bencede fazl istememek gerekiyo neyi cok istersen onla siniyo rabbim bizi kendi haline biraktim bende en dogrusunu o bilir hayirlisini versin insanllah
Evet oyle seyleri okuyunca olmucak gibi oluyor ama herkezin vucudu bir degilki kiminde tutyor kiminde tutmuyor isteAmin cnm inşallah ben de yapılıcakları yapıcam gerisini Rabbime bırakıcam vazgeçmek yok
Evet yaaa nerdesinnn sevecenimmmSEVECENİM nerdesin kızzz göremiyoruz seni
Evet bencede fazla arastirma kafani karistirma olacaga varsa olur zaten bu yontemi yapin iste ben basi cektim arkamdan gelin insnallahAmin cnm inşallah ben de yapılıcakları yapıcam gerisini Rabbime bırakıcam vazgeçmek yok
Geliyorum kızzz bekle beni ama sırada kardelen var geçmiyor günlerEvet bencede fazla arastirma kafani karistirma olacaga varsa olur zaten bu yontemi yapin iste ben basi cektim arkamdan gelin insnallah
Cnm sen doktora ne Zaman gideceksin artık gitmen lazım randevu falan al gerçi orda çok bakmıyorlarmış ama olsun git kan değerlerine falan baktır benceEvet oyle seyleri okuyunca olmucak gibi oluyor ama herkezin vucudu bir degilki kiminde tutyor kiminde tutmuyor iste
Yarin aricam doktoru randevu alacamCnm sen doktora ne Zaman gideceksin artık gitmen lazım randevu falan al gerçi orda çok bakmıyorlarmış ama olsun git kan değerlerine falan baktır bence
Yok bence içme kahve iç çikolata ya da muz ye bunların baş ağrısını kestiğini duymuştumGeceden berli bir bas agrisi gecmek bilmedi yaaa agrikesici yutsam birsey olurmuki evdede sadece caffainli agrikesici var
Ozaman muz yiyeyim kahveyi pek sevmemYok bence içme kahve iç çikolata ya da muz ye bunların baş ağrısını kestiğini duymuştum
Ben hep buradayım gördüğün üzere ben de akşam pek giremiyorum çoluk çocuk eş derken akşamları zorlanıyorum çay yemek meyve offfBugun kizlarin pek sesi yok nerelerdesiniZzzz bakayim allooo
Burdayım canım. Bugün bizim kızı hastaneye götürdük. Kaynanam ve annenler geldi. Onlarla uğraştım. Yeni oturdum.SEVECENİM nerdesin kızzz göremiyoruz seni
Burdayım canım dışarı işleri, akşam yemeği falan yeni oturdum valla..sen nasılsın, geçtimi başağrın..benimde önceki gebelikte vardı...offf..feci bişeydiBugun kizlarin pek sesi yok nerelerdesiniZzzz bakayim allooo
Bende heyecanlıyım olcekmi acep bilmiyom vallaGeliyorum kızzz bekle beni ama sırada kardelen var geçmiyor günler