- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.501
Gogus varda kafamin arkasi tek tarafli cok agriyoo idrarima baktim sabah yine coook koyu sari degildi ama sarilik vardiSana demistim ilk belirtiler sabahlari bas agrisiyla uyanmaktir.Ovulasyonun 8.günü ben bu bas agrisiyla uyanmaya başladım birde göğüs agrisi.Desim tamamdir tutmuş...
E zaten sari ama açık daha dogrusu canlı sarı Erkektir insallah canım.Gozun aydınGogus varda kafamin arkasi tek tarafli cok agriyoo idrarima baktim sabah yine coook koyu sari degildi ama sarilik vardi
Amin inşallah böyle güzel haberler okudukça keyfim yerine geliyor Allahım herkese yaşatsın evlat duygusunu onu içinde olduğunu bilmek güzel duygu insan tekrar yaşamak istiyor Allah gönlümüzdekini bize de nasip eder inşallahAyyy sabah sabah sevindirici haberle kahvaltiya başladım.Bogurtlen kuruyle tedavi olan biri daha vardı.Yumurtalari buyuyor ya catlamiyordu yada catliyordu birturlu gebe kalamiyordu.Devamli msjlasiyorduk.Maşallah bu sabah 11.gün ve test yaptı atti hamilesin diyorum inanmiyor.Darısı size kizlar...
Bunlar güzel belirtiler darısı bize inşallahGogus varda kafamin arkasi tek tarafli cok agriyoo idrarima baktim sabah yine coook koyu sari degildi ama sarilik vardi
Yarin basliyacak o galibaKardelen ne yaptın ovülasyon testine başladın mı bizi de haberdar et meraktan çatlarız yoksa
Benim normalim öyle hamile olunca hiç düşünemiyorum kendimi biraz tembelim galibaKafami kaldiramiyorummm bu nasil bi halsizlikk yaafff
Başladım canım, negatif şimdilik.. koyuluk artmaya başlasın atıcam fotolarıKardelen ne yaptın ovülasyon testine başladın mı bizi de haberdar et meraktan çatlarız yoksa
Tamam cnm zaten hep buralardayız bekliyoruz senden sonra ben Allah'ın izniyleBaşladım canım, negatif şimdilik.. koyuluk artmaya başlasın atıcam fotoları
DemedimmiEki Görüntüle 1774885 Kizlar bugun dahada koyulasti test
Estagfirullah.Dedinnnnn Sen bir dahissinnnncanimmm
Beta hcg yükselmiş test koyulaştığına göre sağlıklı bir gebelik inşallah Allah'ın izniyleEki Görüntüle 1774885 Kizlar bugun dahada koyulasti test
Insanllah canim hayirlisi neyse o olsun hakkimizdaBeta hcg yükselmiş test koyulaştığına göre sağlıklı bir gebelik inşallah Allah'ın izniyle
Evet tek iliskiyle oldu nedersiniz tutturdukmukiBiz de tek ilişkiyle tuttururuz inşallah heyecan bastı yaaa içimde bir umut var
İnşallah tutmuştur cnm Allah bilir gönlümüzdekini en iyi O bilir gönlündeki sağlıklı bir şekilde inşallah karnındadır Allah'ın izniyleEvet tek iliskiyle oldu nedersiniz tutturdukmuki