- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.481
Ne saçma..12.haftamda cinsiyeti söyledi özelde.Devlettede 14.haftamda ayni seyi söyledi
Evetttt cok sacma gercektende 20 haftaya kadar bekliyoruz burda ama istersen parali gidebiliyosun sirf cinsiyet icin soylemiuolar burda gicikNe saçma..12.haftamda cinsiyeti söyledi özelde.Devlettede 14.haftamda ayni seyi söyledi
Amin insnallahTutunur Allah ın izniyle..aklına hiç düşük falan getirme...dr lar bana düşük yaptıysan sevin buna demişlerdi..ilk aylarda genelde kromozom bozukluğundan oluyormuş..sağlıkla kucağına alırsın inşallah gönlündeki olur
Bizim dr lar mı abartıyor gebeliği o zaman..2 kez kontrol yetersiz değilmi..hadi anne karnında bebek öldü diyelim haftalar sonramı haberleri oluyor..en azından 2 ayda bir olması gerekiyor..Ben hollanda iki kere giriyosun burda hersey yolunda giderse bir kalp atisi iki saglikli olup olmadi herseyini tamamladimi cinsiyet normal rutin kontrollerde sadece kalp atisi dinliyolar ve elleriyle karnina bakiyolar
Normal bakiyolar kalp atislarina bir ayda bir ama ultrasyona iki defa sokuyolar normal ebede kontrol oluyor ama bi cihazla kalp atisini dinliyor ve elleriyle gobegime elletip buyudunu anliyor turkiye daha Iyi bence burdanBizim dr lar mı abartıyor gebeliği o zaman..2 kez kontrol yetersiz değilmi..hadi anne karnında bebek öldü diyelim haftalar sonramı haberleri oluyor..en azından 2 ayda bir olması gerekiyor..
Burda yasal olarak aslında 17 haftalıkken sanırım cinsiyet söylenmesi gerekiyor..ama cinsiyet burda çok onemsendiği için erken haftalarda tahminler yapılıyor..Cinsiyetini oyuzden 20 haftada belliyo olur ama tabi erken ogrenmek istorsan parali ultrasyona gorebiliusun
Evt bencede..gebeler istediği zaman istediği dr a muayene oluyorlar, şanslılar..ama şuda var..ne yaparsak yapalım gebeliğe kimse müdahale edemiyor..o yüzden 100 kezde muayene olsak sadece sonuç bilgi alıyoruzNormal bakiyolar kalp atislarina bir ayda bir ama ultrasyona iki defa sokuyolar normal ebede kontrol oluyor ama bi cihazla kalp atisini dinliyor ve elleriyle gobegime elletip buyudunu anliyor turkiye daha Iyi bence burdan
Türkiye de tanıdığın falan yok mu cnm gel bir kaç ay kal hem düşük riskin de var buradaki doktorlar ilgilenir ama iki tane çocuğun var dimi ya zor olurCinsiyetini oyuzden 20 haftada belliyo olur ama tabi erken ogrenmek istorsan parali ultrasyona gorebiliusun
Buradayım kuzummEvet sevecenim hic yok bugun miraglebloom arada ceh yapip gidiyo
Arada girip okuyorum ipin ucunu bir kaçırdım mı ertesi gün saatlerce sayfa okumak zorunda kalıyorum o yüzden beğenip çıkıyom bizim ufaklık rahat bırakmıyor beniEvet sevecenim hic yok bugun miraglebloom arada ceh yapip gidiyo
Tamam canim benimA
Arada girip okuyorum ipin ucunu bir kaçırdım mı ertesi gün saatlerce sayfa okumak zorunda kalıyorum o yüzden beğenip çıkıyom bizim ufaklık rahat bırakmıyor beni
Eee tabi hamilelik uyku yapar uyu cnm iyi uykular görüşürüzTamam canim benim
Ilgilen yavrularinla banada uyku gozuktu duramiyorum gozlerim yoruldu opuyorum hepinizi yarin gorusuruzzz
Saulasin vallahi gercektende yardimin oluyor Allah herkeze nasip etsinAyyy sabah sabah sevindirici haberle kahvaltiya başladım.Bogurtlen kuruyle tedavi olan biri daha vardı.Yumurtalari buyuyor ya catlamiyordu yada catliyordu birturlu gebe kalamiyordu.Devamli msjlasiyorduk.Maşallah bu sabah 11.gün ve test yaptı atti hamilesin diyorum inanmiyor.Darısı size kizlar...
Sana demistim ilk belirtiler sabahlari bas agrisiyla uyanmaktir.Ovulasyonun 8.günü ben bu bas agrisiyla uyanmaya başladım birde göğüs agrisi.Desim tamamdir tutmuş...Gunaydinnnnkafam agriyorrr