Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Canim test kalmamis birazdan cikip alicam 14 gun gecti suan gecen ay 20 sinde adet olmustum ama her ay 5 gun one atiyor benim adet daha olmadim
Üstünden 14 gün geçmiş eğer varsa çıkar yoksa yakın Zaman da adet olursun sabah ilk idrarla yapman lazımdı yarın yaparsın hayırlısı cnm

Evt öyle, bide erkek bebek hamileliği rahat geçiyo inşallah bizde burdan aşermelerimizi konuşuruz:)
Evet erkek Bebek farklı oluyormuş bulantı falan daha az oluyormuş ama kız olunca bulantı kusma daha fazla benim iki kızımda da mahvoldum hatta ilkinde kusmaktan vücudum susuz kalmıştı 3-4 gün hastanede yattım inşallah olur da yazarız birbirimize Allah nasip ederse

İnşallah canım..

Kızlar adetimin onuc günü bugün san cim var döllenme zamanım mi acaba ama karıştı ya da ben öyle mi saniyom
Cnm ben de sana geçen gece yazdım ya adetim 14. günü gece çok kasık ağrısı oldu sonra su gibi birşey geldi ertesi gün geçmişti tahmini ovülasyon günümdü o gün aynılarını ben de yaşadım senin de öyledir ovülasyon günündür

Tamam da canım biz bir takvim oluşturalım. Öncelikle bir plan olsun diye alayım o testlerden içimizde rahat olsun. Tabi karar verdiğim ay spral tedavi olduktan sonra olur. Ama yumurta takibi bir takvim oluşturalım diyom

Tamam da canım biz bir takvim oluşturalım. Öncelikle bir plan olsun diye alayım o testlerden içimizde rahat olsun. Tabi karar verdiğim ay spral tedavi olduktan sonra olur. Ama yumurta takibi bir takvim oluşturalım diyom
Cnm her ay aynı zamanda yumurtlama gerçekleşmiyor her ay değişiyor bildiğim kadarıyla stres mevsimsel geçişler düzenini değiştiriyor aynı adet gibi ama eğer düzenliyse takvim yapabilirsin sen ovülasyon testi al onunla yaparsın t çizgisi daha koyu olunca yumurtanın çatlıycağı anlamına geliyormuş sen önce karar ver bence daha sonra ovülasyon testiyle takip edersin takvim yanıltabilir seni cnm sabirin saolsun öğrenicem az kaldı yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…