Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
image.jpeg

Geldim kızzz heyecanlandım benim de ikinci gebeliğimde silik çıkmıştı yarın tekrarla çizgi koyulaşırsa sıkıntı yoktur cnm Allah tamamına erdirsin inşallah

Ayyy tüylerim diken diken oldu görünce gebelik var kesin heyecanlandım Allahım tamamına erdirsin kanda da baktır erken önlemini al cnm senin düşüklerin olduğu için Allah'ım yaşatmasın bir daha
Amin canimmm aminnnn insanllah sag saglim alirim kucagima birde tabiki gonlumden geceni ama 12 sinde cikmadi 3 gun sonra cikti Gec dollendi ozaman nolucak allahim Sen affet

Amin canimmm aminnnn insanllah sag saglim alirim kucagima birde tabiki gonlumden geceni ama 12 sinde cikmadi 3 gun sonra cikti Gec dollendi ozaman nolucak allahim Sen affet
Amin cnm ben de pek anlamıyorum benim hep adet günü pozitif çıkıyordu kız erkek farkediyormu ki döllenmede

Bilmiyorumki ama iste 12 sinde ciksaydi erkek olurmus kafam karisiti benim tamamennn bilmiyorum once su dusuk tehlikesini bi atlatayimda hayirlisiyla offffff
Aynen cnm sen tam ovülasyon günü yaptın ve tek ilişki hatta ovülasyon gününü testle takip ettin kafan karışmasın demek ki geç yerleşmiş olabilir

Kızlarrr beta değeri 2 günde 4 kat artıyor 4+4 teyim 4+2 deyken 3 bindi erkek bebekte de Yükselme hızlı oluyormuş fikriniz var mı
Değerin çok yüksek ikiz olabilir mi acaba ama en doğrusunu Allah bilir Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

X