- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.301
Bu nedemek simdiiiii sIlik cikti koyulasmasi lazim silik kalirsa yapacam diger testler dusuk oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nedemek simdiiiii sIlik cikti koyulasmasi lazim silik kalirsa yapacam diger testler dusuk oluyor
Canım bu gebelik testi mikizlaaarrrr gelinnnnnn kafam allak bullak olduuuuu
Gebelik testi ise hamilesinnnnnCanım bu gebelik testi mi
Ayyy tüylerim diken diken oldu görünce gebelik var kesin heyecanlandım Allahım tamamına erdirsin kanda da baktır erken önlemini al cnm senin düşüklerin olduğu için Allah'ım yaşatmasın bir dahakizlaaarrrr gelinnnnnn kafam allak bullak olduuuuu
Ayyyyy tuaf oldum ben yaaaaaa gecmi dolleme oldu ozaman allahim kafam cok karisik benimGeldim kızzz heyecanlandım benim de ikinci gebeliğimde silik çıkmıştı yarın tekrarla çizgi koyulaşırsa sıkıntı yoktur cnm Allah tamamına erdirsin inşallah
Bugün 14. günse normal bence sabirin nerde yok mu yaw ona bir sorsak ya ben de pek anlamıyomAyyyyy tuaf oldum ben yaaaaaa gecmi dolleme oldu ozaman allahim kafam cok karisik benim
Yaawwww
Amin canimmm aminnnn insanllah sag saglim alirim kucagima birde tabiki gonlumden geceni ama 12 sinde cikmadi 3 gun sonra cikti Gec dollendi ozaman nolucak allahim Sen affetAyyy tüylerim diken diken oldu görünce gebelik var kesin heyecanlandım Allahım tamamına erdirsin kanda da baktır erken önlemini al cnm senin düşüklerin olduğu için Allah'ım yaşatmasın bir daha
Amin cnm ben de pek anlamıyorum benim hep adet günü pozitif çıkıyordu kız erkek farkediyormu ki döllenmedeAmin canimmm aminnnn insanllah sag saglim alirim kucagima birde tabiki gonlumden geceni ama 12 sinde cikmadi 3 gun sonra cikti Gec dollendi ozaman nolucak allahim Sen affet
Bilmiyorumki ama iste 12 sinde ciksaydi erkek olurmus kafam karisiti benim tamamennn bilmiyorum once su dusuk tehlikesini bi atlatayimda hayirlisiyla offffffAmin cnm ben de pek anlamıyorum benim hep adet günü pozitif çıkıyordu kız erkek farkediyormu ki döllenmede
Aynen cnm sen tam ovülasyon günü yaptın ve tek ilişki hatta ovülasyon gününü testle takip ettin kafan karışmasın demek ki geç yerleşmiş olabilirBilmiyorumki ama iste 12 sinde ciksaydi erkek olurmus kafam karisiti benim tamamennn bilmiyorum once su dusuk tehlikesini bi atlatayimda hayirlisiyla offffff
Fikrim yok malesef hepimizin kızı var sadece iki kişi erkek bebeğe hamile onlar görünce cvp yazacaklardır umarımKızlarrr beta değeri 2 günde 4 kat artıyor 4+4 teyim 4+2 deyken 3 bindi erkek bebekte de Yükselme hızlı oluyormuş fikriniz var mı
Evet aynen o sekil yaptim tam ogun catladi gun yaptim hayirlsii olsun dua edin arkadaslarAynen cnm sen tam ovülasyon günü yaptın ve tek ilişki hatta ovülasyon gününü testle takip ettin kafan karışmasın demek ki geç yerleşmiş olabilir
Değerin çok yüksek ikiz olabilir mi acaba ama en doğrusunu Allah bilir Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlarrr beta değeri 2 günde 4 kat artıyor 4+4 teyim 4+2 deyken 3 bindi erkek bebekte de Yükselme hızlı oluyormuş fikriniz var mı
Dualarımız seninle cnm Allahım gönlündekini senin kucağına almayı nasip etsin inşallah AminnnEvet aynen o sekil yaptim tam ogun catladi gun yaptim hayirlsii olsun dua edin arkadaslar