- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.261
Bu konunun geçmişine baktım nevra adında bir üye denemiş. Haberin var mi acabaTelefondan yazdığım için çoğu şeyi yanlış yazıyorum yanlış anlamayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konunun geçmişine baktım nevra adında bir üye denemiş. Haberin var mi acabaTelefondan yazdığım için çoğu şeyi yanlış yazıyorum yanlış anlamayın
Yok hiç haberim yok cnm ama bulduysan özel msj falan at cvp yazarBu konunun geçmişine baktım nevra adında bir üye denemiş. Haberin var mi acaba
He valla büyümüş.Saklanmiyor artık.64 kg dan 70 e çıktım şimdiden.Darisi hepinize en yakin zamanda inşallahGöbeğin büyüdü mü erkek de daha çabuk büyüyormuş doğru mu ayyy ne güzel duygu insan özlüyor
Banada ilginç geliyor..ovulasyona kadar ölmüyor mu spermler..hem gebelik oluyor hemde erkekGene kafa karistirmak istemiyorums simdi okuyorum eski yorumlari adet bitimi 5 gun icerisinde hamile kalip oglu olanda cok ama ogun yum catlamiuoki o nasil oluyor hatta hadislerde bile yaziyomus
Canim kim ne derse desin.Hangi hadiste ne demis bana desin bakayım.Yumurta catlamadan hamile kalinirmi?Kalinmaz.Yumurta adete 2 gun kalada çatlar.Yegenimin oyle oldu 2 gun kala çatladı.Düşün sene 2 gün kala catlasa tutsa diyelim.Hemen tutmazki çünkü spermler ulaştığında çatlayan yumurta kaliteli spermi icine alır,3 gün döllenme 3 günde yolculuk toplam 6 gun sürer.6.gün yerleşme gerceklesir ve yerlesmeden 1 hafta sonrada testlerde cikmaya başlar.Bu kacinci anlatişım hatirlamiyom artık...Gene kafa karistirmak istemiyorums simdi okuyorum eski yorumlari adet bitimi 5 gun icerisinde hamile kalip oglu olanda cok ama ogun yum catlamiuoki o nasil oluyor hatta hadislerde bile yaziyomus
Evet surekli soruyoruzzzz ne yaoacamizi sasirdik artik allahim sen affetCanim kim ne derse desin.Hangi hadiste ne demis bana desin bakayım.Yumurta catlamadan hamile kalinirmi?Kalinmaz.Yumurta adete 2 gun kalada çatlar.Yegenimin oyle oldu 2 gun kala çatladı.Düşün sene 2 gün kala catlasa tutsa diyelim.Hemen tutmazki çünkü spermler ulaştığında çatlayan yumurta kaliteli spermi icine alır,3 gün döllenme 3 günde yolculuk toplam 6 gun sürer.6.gün yerleşme gerceklesir ve yerlesmeden 1 hafta sonrada testlerde cikmaya başlar.Bu kacinci anlatişım hatirlamiyom artık...
İnşallah canım..aşermelerin nasıl, kızındakinden farklımı..He valla büyümüş.Saklanmiyor artık.64 kg dan 70 e çıktım şimdiden.Darisi hepinize en yakin zamanda inşallah
Valla kizimdada oglumdada cok kötüydüm. Lokantanin onunden gecemezdim.Marketlere gidemezdim.Serum takardi hastaneye yatirirdi.Ama maşallah bunda iyiyim.Yemek yapıyorum koku cok etkilemiyor.Sadece tatli cok sevmeme ragmen tatlilardan tiksinmisim.Tuzlu ve eksi seviyorumİnşallah canım..aşermelerin nasıl, kızındakinden farklımı..
Yarin sana dönerim.Iyi geceler canımResulullah buyuruyor:
"Nutfenin (rahme düşmesinden sonra) kırkiki gece geçti mi, Allah ona bir melek gönderir (ve onun vasıtasıyla) nutfeyi şekillendirir; işitmesini, görmesini, derisini, etini, kemiğini yaratır. Sonra melek sorar:
"Ey Rabbim! Bu erkek mi, dişi mi?" Rabbin dilediğini hükmeder, melek de yazar."
"Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleşir ve erkeğin menisi kadının menisine üstün gelirse Allah'ın izniyle çocuk erkek olur. Kadının menisi erkeğin menisine üstün gelirse çocuk Allah'ın izniyle kız olur" .
Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur.
Hadis-i şerifte,
"Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur." buyuruldu.
Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
Erkek Çocuk İstiyenin Duası Erkek çocuk isteyen kişi, cinsi münasebetten önce besmele çekip, üç defa ihlas süresini okuduktan sonra:
"Allahümmec'alnâ min ledünke zürriyetten min tayyibaten mütiy'aten, Allahümme in terzukni min hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi Muhammeden"
Tamam sanadaYarin sana dönerim.Iyi geceler canım
Amin inşallah bebişlerimiz iyi olsun da biz zayıflarızHe valla büyümüş.Saklanmiyor artık.64 kg dan 70 e çıktım şimdiden.Darisi hepinize en yakin zamanda inşallah
Günaydın canlarımmm
Test yapıcaktın cnm yaptın mı ilişkinin üstünden kaç gün geçti u
Aslında ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi :) tam tersi sende..benimde bi tanıdığım oğullarının hepsinde ekşi yediValla kizimdada oglumdada cok kötüydüm. Lokantanin onunden gecemezdim.Marketlere gidemezdim.Serum takardi hastaneye yatirirdi.Ama maşallah bunda iyiyim.Yemek yapıyorum koku cok etkilemiyor.Sadece tatli cok sevmeme ragmen tatlilardan tiksinmisim.Tuzlu ve eksi seviyorum