Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Ovulasyon günüyle bir sonraki adet arası zaten yaklaşık 14 gün..12. Gün beta hcg yi görmek çok normal canım..bi önceki gebeliğimde 12.gün benim test pozitifti..çıkıyo yani
Nasil ben gene anlamdim ben mesela gecen ay 20 sinde adet oldum bu ayin 20 sinden 3/4 gun once ciktini biliuorum ama mesele 12 sinden 20 sne kadar sayarsak 8 gun oynuyor arada nasil test pozitif cikabilirki

Nasil ben gene anlamdim ben mesela gecen ay 20 sinde adet oldum bu ayin 20 sinden 3/4 gun once ciktini biliuorum ama mesele 12 sinden 20 sne kadar sayarsak 8 gun oynuyor arada nasil test pozitif cikabilirki
Ovylasyon gunundeki ilişkinde dollenen yumurta eğer o gun dollendiyse, o günden 12 gün sonra test pozitif oluyor ama eğer geç dollenme olmuşsa 13-14 gün sonra pozitifi görebilirsin.

Canim benimki adete 4 5 gun kala çıktı idrar testinde.Yumurtlamanin 12.günü net belirdi yani.Yarin yap olmazsa hastalanacan demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…