- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.241
Ayy heyecanlandım şimdi..adetin 6. Gunundeyim..2 gün sonra başlarım inşallahIyiz canimmm Sen nezaman basliyosun testlere
Nasil ben gene anlamdim ben mesela gecen ay 20 sinde adet oldum bu ayin 20 sinden 3/4 gun once ciktini biliuorum ama mesele 12 sinden 20 sne kadar sayarsak 8 gun oynuyor arada nasil test pozitif cikabilirkiOvulasyon günüyle bir sonraki adet arası zaten yaklaşık 14 gün..12. Gün beta hcg yi görmek çok normal canım..bi önceki gebeliğimde 12.gün benim test pozitifti..çıkıyo yani
Hakkinda hayirlisi olsun canim insanllahAyy heyecanlandım şimdi..adetin 6. Gunundeyim..2 gün sonra başlarım inşallah
Ovylasyon gunundeki ilişkinde dollenen yumurta eğer o gun dollendiyse, o günden 12 gün sonra test pozitif oluyor ama eğer geç dollenme olmuşsa 13-14 gün sonra pozitifi görebilirsin.Nasil ben gene anlamdim ben mesela gecen ay 20 sinde adet oldum bu ayin 20 sinden 3/4 gun once ciktini biliuorum ama mesele 12 sinden 20 sne kadar sayarsak 8 gun oynuyor arada nasil test pozitif cikabilirki
İnşallah canım..Hakkinda hayirlisi olsun canim insanllah
Canim benimki adete 4 5 gun kala çıktı idrar testinde.Yumurtlamanin 12.günü net belirdi yani.Yarin yap olmazsa hastalanacan demekNasil ben gene anlamdim ben mesela gecen ay 20 sinde adet oldum bu ayin 20 sinden 3/4 gun once ciktini biliuorum ama mesele 12 sinden 20 sne kadar sayarsak 8 gun oynuyor arada nasil test pozitif cikabilirki
Ha anladimmm tamamOvylasyon gunundeki ilişkinde dollenen yumurta eğer o gun dollendiyse, o günden 12 gün sonra test pozitif oluyor ama eğer geç dollenme olmuşsa 13-14 gün sonra pozitifi görebilirsin.
Tamam yarin sabah yine bir test yaparim cikmazsa zaten olucam demektirCanim benimki adete 4 5 gun kala çıktı idrar testinde.Yumurtlamanin 12.günü net belirdi yani.Yarin yap olmazsa hastalanacan demek
Iyi canım ne yapalım kızlarla diKızlaaaar slm..bugün dışarıdaydık pek giremedim..geçmiş sayfaları okucam..napıyosunuz
Beni cok dasirtiyon neUykum geldi ama ufaklık uyumadığı için başını bekliyorum 2.5 yaşında ne olur ne olmaz diye
Nazar ettiniz kızıBeni cok dasirtiyon neoluyor sana ya uyumuyorsun artik
Hafta sonu olduğu için büyük olan okula gitmiyor ya sabah geç uyandığım için uykum gelmiyor yatsam uyurum hemen ama ufaklık da uyumadıBeni cok dasirtiyon neoluyor sana ya uyumuyorsun artik
Yok kız o nazar olmaz baksana uyumus ses yokNazar ettiniz kızı
Kız uyuma annende uyutmaHafta sonu olduğu için büyük olan okula gitmiyor ya sabah geç uyandığım için uykum gelmiyor yatsam uyurum hemen ama ufaklık da uyumadı
Göbeğin büyüdü mü erkek de daha çabuk büyüyormuş doğru mu ayyy ne güzel duygu insan özlüyorNazar ettiniz kızı
Uyumadım cvp yazıyorum da geç geliyor galibaYok kız o nazar olmaz baksana uyumus ses yok