- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.221
42.gece cinciyeti ufleme felan hepsi bidat hurafe yalan.Allahu teala c.c. Dollenme esnasinda cinsiyeti tayin ediyor.Dollenen hücreler rahim duvarına tutundugunda cinsiyeti herseyi tamamlanmış yuce Rabbimiz tarafından.Hz.Ademi bile balçıktan yaptiginda Allah c.c.üfluyor ve ruh veriyor,yaratiyor.Lutfen rica ediyorum her duydugunuz batil inanclari hurafeleri paylasipta başkalarının aklina yanlis şeyler sokmayalim.Allahu teala bir şeye ol der oda oluverir.Dua etmek isteye hamile kalmadan dua etsin canu gönülden ve hayirlisini istesin.Mevlam elbet onun hakkinda hayirlisini nasib edecektir.Biz elimizden geleni yapalım mantikli olanları tabi.Gerisini Rabbimize bırakalım...[/QUOTE]Bugun hamile olduğunu öğrendin ya bebek zaten 2 yada 3 haftalik oluyor.hemen duayi ederek dinle yada kendin oku Rabbinden işte .40 gün dolmadan oku çünki melekler 42. Gece cinsiyetini üfluyormus bebeğe Rabbimiz kabul etsin insalah.sanada bir sağlıklı paşa nasip etsin
Evet dediklerin doğru ben bu konuyu birçok hocaya bilen insana sordum öyle erkek Bebek duası yok ama Allahtan erkek veya kız Bebek istemek caizdir isteyebilirsiniz zaten Allah'ın takdir ettiği uygun gördüğü olacaktır demişlerdi biz Allahtan yürekten ve gönülden ve bizim için hangisi hayırlıysa onu istememiz lazım en doğrusunu O bilir.