Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Bugun hamile olduğunu öğrendin ya bebek zaten 2 yada 3 haftalik oluyor.hemen duayi ederek dinle yada kendin oku Rabbinden işte .40 gün dolmadan oku çünki melekler 42. Gece cinsiyetini üfluyormus bebeğe Rabbimiz kabul etsin insalah.sanada bir sağlıklı paşa nasip etsin
42.gece cinciyeti ufleme felan hepsi bidat hurafe yalan.Allahu teala c.c. Dollenme esnasinda cinsiyeti tayin ediyor.Dollenen hücreler rahim duvarına tutundugunda cinsiyeti herseyi tamamlanmış yuce Rabbimiz tarafından.Hz.Ademi bile balçıktan yaptiginda Allah c.c.üfluyor ve ruh veriyor,yaratiyor.Lutfen rica ediyorum her duydugunuz batil inanclari hurafeleri paylasipta başkalarının aklina yanlis şeyler sokmayalim.Allahu teala bir şeye ol der oda oluverir.Dua etmek isteye hamile kalmadan dua etsin canu gönülden ve hayirlisini istesin.Mevlam elbet onun hakkinda hayirlisini nasib edecektir.Biz elimizden geleni yapalım mantikli olanları tabi.Gerisini Rabbimize bırakalım...[/QUOTE]
Evet dediklerin doğru ben bu konuyu birçok hocaya bilen insana sordum öyle erkek Bebek duası yok ama Allahtan erkek veya kız Bebek istemek caizdir isteyebilirsiniz zaten Allah'ın takdir ettiği uygun gördüğü olacaktır demişlerdi biz Allahtan yürekten ve gönülden ve bizim için hangisi hayırlıysa onu istememiz lazım en doğrusunu O bilir.

Bugun hamile olduğunu öğrendin ya bebek zaten 2 yada 3 haftalik oluyor.hemen duayi ederek dinle yada kendin oku Rabbinden işte .40 gün dolmadan oku çünki melekler 42. Gece cinsiyetini üfluyormus bebeğe Rabbimiz kabul etsin insalah.sanada bir sağlıklı paşa nasip etsin
42.gece cinciyeti ufleme felan hepsi bidat hurafe yalan.Allahu teala c.c. Dollenme esnasinda cinsiyeti tayin ediyor.Dollenen hücreler rahim duvarına tutundugunda cinsiyeti herseyi tamamlanmış yuce Rabbimiz tarafından.Hz.Ademi bile balçıktan yaptiginda Allah c.c.üfluyor ve ruh veriyor,yaratiyor.Lutfen rica ediyorum her duydugunuz batil inanclari hurafeleri paylasipta başkalarının aklina yanlis şeyler sokmayalim.Allahu teala bir şeye ol der oda oluverir.Dua etmek isteye hamile kalmadan dua etsin canu gönülden ve hayirlisini istesin.Mevlam elbet onun hakkinda hayirlisini nasib edecektir.Biz elimizden geleni yapalım mantikli olanları tabi.Gerisini Rabbimize bırakalım...[/QUOTE]
Hatta böyle bir soru sordum diye hoca bana kızdı yani bu Nasıl bir soru diye yok öyle bir şey dedi devamındaysa yukarıda anlattıklarımı yazdı

42.gece cinciyeti ufleme felan hepsi bidat hurafe yalan.Allahu teala c.c. Dollenme esnasinda cinsiyeti tayin ediyor.Dollenen hücreler rahim duvarına tutundugunda cinsiyeti herseyi tamamlanmış yuce Rabbimiz tarafından.Hz.Ademi bile balçıktan yaptiginda Allah c.c.üfluyor ve ruh veriyor,yaratiyor.Lutfen rica ediyorum her duydugunuz batil inanclari hurafeleri paylasipta başkalarının aklina yanlis şeyler sokmayalim.Allahu teala bir şeye ol der oda oluverir.Dua etmek isteye hamile kalmadan dua etsin canu gönülden ve hayirlisini istesin.Mevlam elbet onun hakkinda hayirlisini nasib edecektir.Biz elimizden geleni yapalım mantikli olanları tabi.Gerisini Rabbimize bırakalım...
Hatta böyle bir soru sordum diye hoca bana kızdı yani bu Nasıl bir soru diye yok öyle bir şey dedi devamındaysa yukarıda anlattıklarımı yazdı[/QUOTE]
Bu kirkinci gun ufledini cinsiyeti Kim dedi ben karistiridim iyice yawwww

Hatta böyle bir soru sordum diye hoca bana kızdı yani bu Nasıl bir soru diye yok öyle bir şey dedi devamındaysa yukarıda anlattıklarımı yazdı
Bu kirkinci gun ufledini cinsiyeti Kim dedi ben karistiridim iyice yawwww[/QUOTE]
Cnm onu Allah bilir ama daha sperm yumurtayı döllerken cinsiyet bellidir diye duymuştum yani y ile döllenirse erkek x ile döllenirse kız yine de Allah'ın dediği olur

Ben nezmaan adet olacamki her ay 5gun erken oluyom gecen ay 20 sinde olmustum ondan onceki ay 25 bu ayda heralde bes gun atar

Ha bide adete 3/4 gun kala cikiyodu testte benim bildigim iliskiden 12 sonra nasil cikiyoki:KK64::KK64::KK64:karma karisik kafam yaaaffff:KK14::KK14::KK14:

Yooo olmadim ayin 12 sinde test yaptim negatifti gecen ay 20 sinde adet oldum ama hep birazdaha erken oluuom 5 gun erken oluyom genelde yarin olmam lazim bence anlamadim karnimda ara ara dedimya dunden berli adet sancisi var ama birturlu patlamadim
Canım insallah patlamazsin:anneadayı:bakmissin bir oglis olmuş. Inşallah sen mireglomm kardelen tüm isteyenler. Inşallah insallah allahım

Yooo olmadim ayin 12 sinde test yaptim negatifti gecen ay 20 sinde adet oldum ama hep birazdaha erken oluuom 5 gun erken oluyom genelde yarin olmam lazim bence anlamadim karnimda ara ara dedimya dunden berli adet sancisi var ama birturlu patlamadim
Nedense hamilesin gibi geliyor bana bebeğim, yarın bi test yapsana

Evet yarin sabah bi test alayim yapayim ama agrilarim var ya belim karnim Heran olacakmisim gibi oluyorum bakiyorum Bise yok

Ha bide adete 3/4 gun kala cikiyodu testte benim bildigim iliskiden 12 sonra nasil cikiyoki:KK64::KK64::KK64:karma karisik kafam yaaaffff:KK14::KK14::KK14:
Ovulasyon günüyle bir sonraki adet arası zaten yaklaşık 14 gün..12. Gün beta hcg yi görmek çok normal canım..bi önceki gebeliğimde 12.gün benim test pozitifti..çıkıyo yani

X