- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.221
42.gece cinciyeti ufleme felan hepsi bidat hurafe yalan.Allahu teala c.c. Dollenme esnasinda cinsiyeti tayin ediyor.Dollenen hücreler rahim duvarına tutundugunda cinsiyeti herseyi tamamlanmış yuce Rabbimiz tarafından.Hz.Ademi bile balçıktan yaptiginda Allah c.c.üfluyor ve ruh veriyor,yaratiyor.Lutfen rica ediyorum her duydugunuz batil inanclari hurafeleri paylasipta başkalarının aklina yanlis şeyler sokmayalim.Allahu teala bir şeye ol der oda oluverir.Dua etmek isteye hamile kalmadan dua etsin canu gönülden ve hayirlisini istesin.Mevlam elbet onun hakkinda hayirlisini nasib edecektir.Biz elimizden geleni yapalım mantikli olanları tabi.Gerisini Rabbimize bırakalım...[/QUOTE]Bugun hamile olduğunu öğrendin ya bebek zaten 2 yada 3 haftalik oluyor.hemen duayi ederek dinle yada kendin oku Rabbinden işte .40 gün dolmadan oku çünki melekler 42. Gece cinsiyetini üfluyormus bebeğe Rabbimiz kabul etsin insalah.sanada bir sağlıklı paşa nasip etsin
42.gece cinciyeti ufleme felan hepsi bidat hurafe yalan.Allahu teala c.c. Dollenme esnasinda cinsiyeti tayin ediyor.Dollenen hücreler rahim duvarına tutundugunda cinsiyeti herseyi tamamlanmış yuce Rabbimiz tarafından.Hz.Ademi bile balçıktan yaptiginda Allah c.c.üfluyor ve ruh veriyor,yaratiyor.Lutfen rica ediyorum her duydugunuz batil inanclari hurafeleri paylasipta başkalarının aklina yanlis şeyler sokmayalim.Allahu teala bir şeye ol der oda oluverir.Dua etmek isteye hamile kalmadan dua etsin canu gönülden ve hayirlisini istesin.Mevlam elbet onun hakkinda hayirlisini nasib edecektir.Biz elimizden geleni yapalım mantikli olanları tabi.Gerisini Rabbimize bırakalım...[/QUOTE]Bugun hamile olduğunu öğrendin ya bebek zaten 2 yada 3 haftalik oluyor.hemen duayi ederek dinle yada kendin oku Rabbinden işte .40 gün dolmadan oku çünki melekler 42. Gece cinsiyetini üfluyormus bebeğe Rabbimiz kabul etsin insalah.sanada bir sağlıklı paşa nasip etsin
Hatta böyle bir soru sordum diye hoca bana kızdı yani bu Nasıl bir soru diye yok öyle bir şey dedi devamındaysa yukarıda anlattıklarımı yazdı[/QUOTE]42.gece cinciyeti ufleme felan hepsi bidat hurafe yalan.Allahu teala c.c. Dollenme esnasinda cinsiyeti tayin ediyor.Dollenen hücreler rahim duvarına tutundugunda cinsiyeti herseyi tamamlanmış yuce Rabbimiz tarafından.Hz.Ademi bile balçıktan yaptiginda Allah c.c.üfluyor ve ruh veriyor,yaratiyor.Lutfen rica ediyorum her duydugunuz batil inanclari hurafeleri paylasipta başkalarının aklina yanlis şeyler sokmayalim.Allahu teala bir şeye ol der oda oluverir.Dua etmek isteye hamile kalmadan dua etsin canu gönülden ve hayirlisini istesin.Mevlam elbet onun hakkinda hayirlisini nasib edecektir.Biz elimizden geleni yapalım mantikli olanları tabi.Gerisini Rabbimize bırakalım...
Bu kirkinci gun ufledini cinsiyeti Kim dedi ben karistiridim iyice yawwww[/QUOTE]Hatta böyle bir soru sordum diye hoca bana kızdı yani bu Nasıl bir soru diye yok öyle bir şey dedi devamındaysa yukarıda anlattıklarımı yazdı
Sizi terk edemem olmazzzzBurdayimmmmm
Daha adet olmadin miBen nezmaan adet olacamki her ay 5gun erken oluyom gecen ay 20 sinde olmustum ondan onceki ay 25 bu ayda heralde bes gun atar
Yooo olmadim ayin 12 sinde test yaptim negatifti gecen ay 20 sinde adet oldum ama hep birazdaha erken oluuom 5 gun erken oluyom genelde yarin olmam lazim bence anlamadim karnimda ara ara dedimya dunden berli adet sancisi var ama birturlu patlamadimDaha adet olmadin mi
Canım insallah patlamazsinYooo olmadim ayin 12 sinde test yaptim negatifti gecen ay 20 sinde adet oldum ama hep birazdaha erken oluuom 5 gun erken oluyom genelde yarin olmam lazim bence anlamadim karnimda ara ara dedimya dunden berli adet sancisi var ama birturlu patlamadim
Nedense hamilesin gibi geliyor bana bebeğim, yarın bi test yapsanaYooo olmadim ayin 12 sinde test yaptim negatifti gecen ay 20 sinde adet oldum ama hep birazdaha erken oluuom 5 gun erken oluyom genelde yarin olmam lazim bence anlamadim karnimda ara ara dedimya dunden berli adet sancisi var ama birturlu patlamadim
Iyiz canimmm Sen nezaman basliyosun testlereKızlaaaar slm..bugün dışarıdaydık pek giremedim..geçmiş sayfaları okucam..napıyosunuz
Ovulasyon günüyle bir sonraki adet arası zaten yaklaşık 14 gün..12. Gün beta hcg yi görmek çok normal canım..bi önceki gebeliğimde 12.gün benim test pozitifti..çıkıyo yaniHa bide adete 3/4 gun kala cikiyodu testte benim bildigim iliskiden 12 sonra nasil cikiyokikarma karisik kafam yaaaffff