- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.181
Bu topikte değilde başka konuları okuyorum bazıları yüzde yüz sonuç sizin ki nasıl tutmadı kesin yanlış yaptın vb yorumları okudukça hayret ediyorum maşallah hepsi birer doktor bide tutmayınca şaşırıyorlar yazık günah o kadar insanız inanıyoruz umutlanıyoruz sonuçta böyle kesin konuşulunca iyice kaptırıyoruz ister istemez.
Zaten yuzde yuz dogru olmadini hepimiz biliyoruz ama
Sabah arkadasimla konusmus onunda iki kizindan sonra oglu oldu onunda cevresinde cok varmis o ovulsayon testiyle hamile kalip ve erkek bebekleri olan tabiki rabbim bilir herseyin dogrusunu birazcikda olsa sansi yukseltmek icin ama
Aynen benim
Doktorda oyle dedi iste
Ay güldürdün yaUMUTSUZ EV KADINLARI
Biz zaten o minicik ihtimaller üzerinde duruyoruz..aslında şuda var..kadının vajen kimyası önemli..kimilerinin sürekli oğlu olup kimilerinin kızı oluyor..buda yumurta yüküne bağlanıyor..bazı yumurtalar sürekli x spermlerini çekerken, bazılarıda sürekli y spermleri çekiyormuş..bu yumurtadaki çekim yüküyle alakalı olduğu söyleniyor..bizim yumurtalar erkek spermlere yüz vermiyor:))Kızlar günaydın,sabah teyzemle konuştum kendisi kadın doğum uzmanı fakat kızının sağlık durumundan dolayı 4 yıldır işini bırakmak zorunda kaldı,kendisine bir sürüüü sordu sordum vebebegimmm doktorun sana ne dediyse o da aynısını söyledi yumurtlama,takvimler,idrarlar vs hepsi %85 bile kesin sonuç vermez bunlar sadece teori tutturduğunu zannedenler sadece şanslılılar o küçücük yüzde şansını yakaladıkları için, spermler yola çıktığında kendi aralarında savaşa başlar y kromozomu ne kadar sorunlu olursa olsun eğer galip gelip döllenirse erkek olur,diyetlerle perhizlerle yine ovulasyonda olduğu gibi şansını minicik bir farkla arttırabilirsin,ikili testler idrar renkleri vs hepsi yanıltıcıdır (kızımda idrarım açıktı kız oldu bunda ise koyu ve bebeğim erkek,arkadaşlarıma da test ettim onlarda da hepsinde tutmadı) kısaca doğa nasıl isterse o şekilde olur bunca doktor yalnış mı biliyor dedi. Üstelik kendisi aynı zamanda Rusya'da akademi mezunu hele oralarda böyle teorilere kesinlikle inanmıyorlarmış sonuç yanıltıcı olabilir diye. Ha nadir de olsa dediğine göre hastalıklı kromozomlar varmış mesala bir hastasının 5 tane sağlıklı kızı ve 2 tane sakat oğlu olmuş yapılan teste göre adamın genetiğe dayanan y kromozu hastalıklıymış,tabi bu durum çok sık olmazmış.Umarım kafamızda bazı sorulara cevap olmuştur,tek çare dua edip gönlümüzdekini dilemek gerisi tıp dilinde doğaya bize göre de Allah'a kalmış bişey:)
Tabiki canim bizler once hayirlisini diliyoruz vermessede allahin bildigi birsey var demekki napalim sukur kizlarimiz saglikli Allah onlarin acilarini gostermesinAy güldürdün yainşallah herşey gönlüne göre olur canım olmazsa bile kader kısmet kız veya erkek doğurmak bir üstünlük değil sonuçta veren de alan da tek Allah, hadi verdi diyelim zamansız almayacağı da ne malum.
Valla hiiiç beli olmaz canım anneannem maşallah peşpeşe 4 erkek peşpeşe 4 kız doğurdu hatta 5.kız olduktan sonra akrabalar şaşırmış sen kız doğurabiliyor muydun diyeBiz zaten o minicik ihtimaller üzerinde duruyoruz..aslında şuda var..kadının vajen kimyası önemli..kimilerinin sürekli oğlu olup kimilerinin kızı oluyor..buda yumurta yüküne bağlanıyor..bazı yumurtalar sürekli x spermlerini çekerken, bazılarıda sürekli y spermleri çekiyormuş..bu yumurtadaki çekim yüküyle alakalı olduğu söyleniyor..bizim yumurtalar erkek spermlere yüz vermiyor:))
İnşallah Allah bana da bi tane daha kız evlat verir 3.yaptıracak kadar içime işledi.Tabiki canim bizler once hayirlisini diliyoruz vermessede allahin bildigi birsey var demekki napalim sukur kizlarimiz saglikli Allah onlarin acilarini gostermesin
Veren O, alanda; Nedir senden gidecek? Telaşını gören de can senin zannedecek! Necip Fazıl KısakürekAy güldürdün yainşallah herşey gönlüne göre olur canım olmazsa bile kader kısmet kız veya erkek doğurmak bir üstünlük değil sonuçta veren de alan da tek Allah, hadi verdi diyelim zamansız almayacağı da ne malum.
Kesinlikle! Ne güzel demiş...biz isteriz sadece gerisi Allah'ın işi.Veren O, alanda; Nedir senden gidecek? Telaşını gören de can senin zannedecek! Necip Fazıl Kısakürek
Allah üzüleceğimiz sınavlara sokmasın inşallah..
Ayy dusunsene 8 cocuk massalah annnanenedeValla hiiiç beli olmaz canım anneannem maşallah peşpeşe 4 erkek peşpeşe 4 kız doğurdu hatta 5.kız olduktan sonra akrabalar şaşırmış sen kız doğurabiliyor muydun diye
Ozamanlarda millet çatır çatır doğuruyordu valla çoğu da ikisinden de tutturuyormuşAyy dusunsene 8 cocuk massalah annnanenede
Bizde de hep kız var eşimin ve bizim tarafta benim olursa ilk olur Allah'ın izniyle ne güze olurOzamanlarda millet çatır çatır doğuruyordu valla çoğu da ikisinden de tutturuyormuşkuzenimin de 2 kızından sonra oğlu olacak hatta doktoru 12.haftada kıza benzetmiş ama bikaç gün önce erkek olduğunu öğrendik işin ilginci eniştemin ailesinde ilk ve tek erkek torun yani ailede sadece kızlar var demekki oluyormuş
Bizdede erkek cok esimin tarafiBizde de hep kız var eşimin ve bizim tarafta benim olursa ilk olur Allah'ın izniyle ne güze olur
İnşallah olur canım,hiç ümidi yoktu doktor önce kıza benzetince hala şaşkınlığını atamadı:) ama oluyormuş işte inşallah isteyen herkese nasip olur.Bizde de hep kız var eşimin ve bizim tarafta benim olursa ilk olur Allah'ın izniyle ne güze olur
Inşallah canım yok bunun olmuş yok bunun olmamış. Benim arkadaşım K ibrisa gitmişti ya. O dedi ordaki doktorlar yumurtaninda erkegindeBizde de hep kız var eşimin ve bizim tarafta benim olursa ilk olur Allah'ın izniyle ne güze olur
Simdi tüm yorumlarinizdan sonra bu neydi...Bu topikte değilde başka konuları okuyorum bazıları yüzde yüz sonuç sizin ki nasıl tutmadı kesin yanlış yaptın vb yorumları okudukça hayret ediyorum maşallah hepsi birer doktor bide tutmayınca şaşırıyorlar yazık günah o kadar insanız inanıyoruz umutlanıyoruz sonuçta böyle kesin konuşulunca iyice kaptırıyoruz ister istemez.
Arkadaşım sinirlenme burda herkes kendi fikrini söylüyor işte kimimiz bunu dene kimimiz başka türlüsünü dene diyoruz,sağdan soldan duyduklarımızı paylaşıyoruz işte. Ha doğru ha yanlış,herkesin tek ortak noktası var o da hiçbişeyin yüzde yüz olmadığı.Herkes kendi kendine birer hekim olmuş maşallah. Evet hocam dinliyoruz başka neler var.
Canim niyetin al bana ssağlıklı hayırlı erkek ihsan eders es n adın i muhammed koydum ders e n aallahıniizniyle erkek ooluyor aablam da ve bi kişideyyaptık.2 kkızı vvardı ablam in gebe oolduğunu öğrendiği an mMeryem süresi ookuduk çok şükür bir oğluoldu adını muhammed aAyaz koyduk .sizde 40 ggüniiçinde okuyun kesinlikle okuyunyada nette okusun sizde c A Ni ggönülde dua edin.rabbim hepinize ssağlıklı Paşalar nasip etsinHayırlısı cnm ben rüyamda erkek çoçuğum olmuş oluyordu adını Muhammed koyacağız falan diyordum Bebek düşünmeden önce gördüm bu rüyayı hayırlısı
Ayy Amin inşallah ben rüyamda gördüm oğlum oluyordu adını Muhammed koyuyorduk hayırlısı inşallah o duayı biliyorum araştırmıştım hepsini deniyceğim o gün bir gelsin de teşekkürler duaların içinCanim niyetin al bana ssağlıklı hayırlı erkek ihsan eders es n adın i muhammed koydum ders e n aallahıniizniyle erkek ooluyor aablam da ve bi kişideyyaptık.2 kkızı vvardı ablam in gebe oolduğunu öğrendiği an mMeryem süresi ookuduk çok şükür bir oğluoldu adını muhammed aAyaz koyduk .sizde 40 ggüniiçinde okuyun kesinlikle okuyunyada nette okusun sizde c A Ni ggönülde dua edin.rabbim hepinize ssağlıklı Paşalar nasip etsin
Amin inşallah cümlemizeİnşallah olur canım,hiç ümidi yoktu doktor önce kıza benzetince hala şaşkınlığını atamadı:) ama oluyormuş işte inşallah isteyen herkese nasip olur.