Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Bu topikte değilde başka konuları okuyorum bazıları yüzde yüz sonuç sizin ki nasıl tutmadı kesin yanlış yaptın vb yorumları okudukça hayret ediyorum maşallah hepsi birer doktor bide tutmayınca şaşırıyorlar yazık günah o kadar insanız inanıyoruz umutlanıyoruz sonuçta böyle kesin konuşulunca iyice kaptırıyoruz ister istemez.

UMUTSUZ EV KADINLARI
Ay güldürdün ya inşallah herşey gönlüne göre olur canım olmazsa bile kader kısmet kız veya erkek doğurmak bir üstünlük değil sonuçta veren de alan da tek Allah, hadi verdi diyelim zamansız almayacağı da ne malum.

Biz zaten o minicik ihtimaller üzerinde duruyoruz..aslında şuda var..kadının vajen kimyası önemli..kimilerinin sürekli oğlu olup kimilerinin kızı oluyor..buda yumurta yüküne bağlanıyor..bazı yumurtalar sürekli x spermlerini çekerken, bazılarıda sürekli y spermleri çekiyormuş..bu yumurtadaki çekim yüküyle alakalı olduğu söyleniyor..bizim yumurtalar erkek spermlere yüz vermiyor:))

Tabiki canim bizler once hayirlisini diliyoruz vermessede allahin bildigi birsey var demekki napalim sukur kizlarimiz saglikli Allah onlarin acilarini gostermesin

Valla hiiiç beli olmaz canım anneannem maşallah peşpeşe 4 erkek peşpeşe 4 kız doğurdu hatta 5.kız olduktan sonra akrabalar şaşırmış sen kız doğurabiliyor muydun diye

Tabiki canim bizler once hayirlisini diliyoruz vermessede allahin bildigi birsey var demekki napalim sukur kizlarimiz saglikli Allah onlarin acilarini gostermesin
İnşallah Allah bana da bi tane daha kız evlat verir 3.yaptıracak kadar içime işledi.

Veren O, alanda; Nedir senden gidecek? Telaşını gören de can senin zannedecek! Necip Fazıl Kısakürek
Allah üzüleceğimiz sınavlara sokmasın inşallah..

Ayy dusunsene 8 cocuk massalah annnanenede
Ozamanlarda millet çatır çatır doğuruyordu valla çoğu da ikisinden de tutturuyormuş kuzenimin de 2 kızından sonra oğlu olacak hatta doktoru 12.haftada kıza benzetmiş ama bikaç gün önce erkek olduğunu öğrendik işin ilginci eniştemin ailesinde ilk ve tek erkek torun yani ailede sadece kızlar var demekki oluyormuş

Bizde de hep kız var eşimin ve bizim tarafta benim olursa ilk olur Allah'ın izniyle ne güze olur

Bizde de hep kız var eşimin ve bizim tarafta benim olursa ilk olur Allah'ın izniyle ne güze olur
İnşallah olur canım,hiç ümidi yoktu doktor önce kıza benzetince hala şaşkınlığını atamadı:) ama oluyormuş işte inşallah isteyen herkese nasip olur.

Şimdi biz
Inşallah canım yok bunun olmuş yok bunun olmamış. Benim arkadaşım K ibrisa gitmişti ya. O dedi ordaki doktorlar yumurtaninda erkeginde
Simdi tüm yorumlarinizdan sonra bu neydi...

Herkes kendi kendine birer hekim olmuş maşallah. Evet hocam dinliyoruz başka neler var.
Arkadaşım sinirlenme burda herkes kendi fikrini söylüyor işte kimimiz bunu dene kimimiz başka türlüsünü dene diyoruz,sağdan soldan duyduklarımızı paylaşıyoruz işte. Ha doğru ha yanlış,herkesin tek ortak noktası var o da hiçbişeyin yüzde yüz olmadığı.

Hayırlısı cnm ben rüyamda erkek çoçuğum olmuş oluyordu adını Muhammed koyacağız falan diyordum Bebek düşünmeden önce gördüm bu rüyayı hayırlısı
Canim niyetin al bana ssağlıklı hayırlı erkek ihsan eders es n adın i muhammed koydum ders e n aallahıniizniyle erkek ooluyor aablam da ve bi kişideyyaptık.2 kkızı vvardı ablam in gebe oolduğunu öğrendiği an mMeryem süresi ookuduk çok şükür bir oğluoldu adını muhammed aAyaz koyduk .sizde 40 ggüniiçinde okuyun kesinlikle okuyunyada nette okusun sizde c A Ni ggönülde dua edin.rabbim hepinize ssağlıklı Paşalar nasip etsin

Kizlarrrr onceeee allahtan istiyecezz sonrada bildiklerimizi uyugulayacaz bu ovulsayon testiyle nezaman karar verirseniz hamile kalamya ozaman kesin yapacaz ovulsayon testiyle daha sabah arkadasla konustum iki kizdan sonra oglu oldu ve oda testtele takip ettim dedi ve cizgileri gordum gun iki gun iliskiye girdim dedi ve sonuc erkek dedi tabiki Allah bilir dedi ama bende cok arastirip ve uyguladim dedi bende senin gibi cevreme sordum dedi genelde iki kizdan sonra oglan oldu diyor ve testle oldu diyor

Ayy Amin inşallah ben rüyamda gördüm oğlum oluyordu adını Muhammed koyuyorduk hayırlısı inşallah o duayı biliyorum araştırmıştım hepsini deniyceğim o gün bir gelsin de teşekkürler duaların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…