- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.161
Aynen haydi ben de kaçtım telefonun şarjı bitiyor şarjdayken uyuyakalırım iyi gecelerHayırlısı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen haydi ben de kaçtım telefonun şarjı bitiyor şarjdayken uyuyakalırım iyi gecelerHayırlısı canım
Uykum geldi seni gidi gidi gidiyor iyi gecelerAynen haydi ben de kaçtım telefonun şarjı bitiyor şarjdayken uyuyakalırım iyi geceler
Valla 16.gün dışında asla ağrım sızım olmaz ama spermin kalitesi de rol oynuyor eğer y spermi kaliteliyse yumurtlamadan önce de gayet erkek çocuk olabilir. Ben hala 16.gün yüksek ihtimaldir diyorum ama tabi hiçbişey yüzde yüz değil,hele burdaki arkadaşlara yapılan doktorların açıklamalarından sonra kafam iyice gitti tek bildiğim doktorların da dediği gibi doğaya karşı gelemezsin:)Yumurtlama günü çok düzenli adetlerde bile değişiklik olabiliyormuş..stres, heyecan, hava, yer değişikliği, yumurtlama gününü saptırabiliyormuş..testlerde bile çatladığı saati bulamıyoruz..muhtemelen seninde sandığından farklı bi gundedir..
Yukaridada dedigi gibi çift yumurtlama olabiliyor bazen.Adetten hemen sonra yumurtasi catlayanlarda var.İşte dedigim gibi yumurtalarin nezaman catladigi belli olmaz.Bu da demek oluyor ki adetten hemen sonra da hamile kalınabiliyor yani bu da demekki yumurtlama günü artı ilişki eşittir erkek Bebek önce Allah'ın izniyle tabiki
Canım herzaman insan farketmet sancıyı ağrıyı.19.günümde dr.gittimya dedi yumurtan çatlamış.Sok olmustum çünkü ağrı sancı bende hissetmemistim.Olabiliyor demek.Valla 16.gün dışında asla ağrım sızım olmaz ama spermin kalitesi de rol oynuyor eğer y spermi kaliteliyse yumurtlamadan önce de gayet erkek çocuk olabilir. Ben hala 16.gün yüksek ihtimaldir diyorum ama tabi hiçbişey yüzde yüz değil,hele burdaki arkadaşlara yapılan doktorların açıklamalarından sonra kafam iyice gitti tek bildiğim doktorların da dediği gibi doğaya karşı gelemezsin:)
Yok canım uyumamıştım, kızım uyandı o yüzden yazamadım...maşallah gece gece muhabbet bol:))Kardelen uyudum mu sen kız nerdesin....
Daha uzun sure(10 gün) sperm kalitesini düşürür müGünaydın kızlar..bişey sorucam..cinsel perhiz suresi kaç gün olmalı..5-6 gün yeterli mi
Sabirin demistiki 10 gun yapmayip ogun yaparsan daha kaliteli oluyomusDaha uzun sure(10 gün) sperm kalitesini düşürür mü
Evet canim öyle.Eger kocaniz dayaniyorsa adet vakti zaten ayrisiniz adetten sonrada birliktelik olmasa yumurtlamaya kadar kalite süper olur...Degilmi canim oyleydi senin dedikelrin bir bir aklimda
Tmm canım teşekkürlerEvet canim öyle.Eger kocaniz dayaniyorsa adet vakti zaten ayrisiniz adetten sonrada birliktelik olmasa yumurtlamaya kadar kalite süper olur...
Tamam adetim olursa busefer oyle yapacam amaaa iki gun yapsak olmuyomu kirmiziyi gordum ve catladi gun aha bu ay bikere yaptik tutmadiEvet canim öyle.Eger kocaniz dayaniyorsa adet vakti zaten ayrisiniz adetten sonrada birliktelik olmasa yumurtlamaya kadar kalite süper olur...
Bu ayda kaliteli olarak yap tutar inşallah.Belki kalisesizdi ondan tutmadıTamam adetim olursa busefer oyle yapacam amaaa iki gun yapsak olmuyomu kirmiziyi gordum ve catladi gun aha bu ay bikere yaptik tutmadi
Tamam adetim olursa busefer oyle yapacam amaaa iki gun yapsak olmuyomu kirmiziyi gordum ve catladi gun aha bu ay bikere yaptik tutmadiEvet canim öyle.Eger kocaniz dayaniyorsa adet vakti zaten ayrisiniz adetten sonrada birliktelik olmasa yumurtlamaya kadar kalite süper olur...
yani 10 gun girmeyim iliskiye oylemiBu ayda kaliteli olarak yap tutar inşallah.Belki kalisesizdi ondan tutmadı
Zaten yuzde yuz dogru olmadini hepimiz biliyoruz amaKızlar günaydın,sabah teyzemle konuştum kendisi kadın doğum uzmanı fakat kızının sağlık durumundan dolayı 4 yıldır işini bırakmak zorunda kaldı,kendisine bir sürüüü sordu sordum ve bebegimmm doktorun sana ne dediyse o da aynısını söyledi yumurtlama,takvimler,idrarlar vs hepsi %85 bile kesin sonuç vermez bunlar sadece teori tutturduğunu zannedenler sadece şanslılılar o küçücük yüzde şansını yakaladıkları için, spermler yola çıktığında kendi aralarında savaşa başlar y kromozomu ne kadar sorunlu olursa olsun eğer galip gelip döllenirse erkek olur,diyetlerle perhizlerle yine ovulasyonda olduğu gibi şansını minicik bir farkla arttırabilirsin,ikili testler idrar renkleri vs hepsi yanıltıcıdır (kızımda idrarım açıktı kız oldu bunda ise koyu ve bebeğim erkek,arkadaşlarıma da test ettim onlarda da hepsinde tutmadı) kısaca doğa nasıl isterse o şekilde olur bunca doktor yalnış mı biliyor dedi. Üstelik kendisi aynı zamanda Rusya'da akademi mezunu hele oralarda böyle teorilere kesinlikle inanmıyorlarmış sonuç yanıltıcı olabilir diye. Ha nadir de olsa dediğine göre hastalıklı kromozomlar varmış mesala bir hastasının 5 tane sağlıklı kızı ve 2 tane sakat oğlu olmuş yapılan teste göre adamın genetiğe dayanan y kromozu hastalıklıymış,tabi bu durum çok sık olmazmış.Umarım kafamızda bazı sorulara cevap olmuştur,tek çare dua edip gönlümüzdekini dilemek gerisi tıp dilinde doğaya bize göre de Allah'a kalmış bişey:)
Bizimkiside bir umut isteKızlar günaydın,sabah teyzemle konuştum kendisi kadın doğum uzmanı fakat kızının sağlık durumundan dolayı 4 yıldır işini bırakmak zorunda kaldı,kendisine bir sürüüü sordu sordum ve bebegimmm doktorun sana ne dediyse o da aynısını söyledi yumurtlama,takvimler,idrarlar vs hepsi %85 bile kesin sonuç vermez bunlar sadece teori tutturduğunu zannedenler sadece şanslılılar o küçücük yüzde şansını yakaladıkları için, spermler yola çıktığında kendi aralarında savaşa başlar y kromozomu ne kadar sorunlu olursa olsun eğer galip gelip döllenirse erkek olur,diyetlerle perhizlerle yine ovulasyonda olduğu gibi şansını minicik bir farkla arttırabilirsin,ikili testler idrar renkleri vs hepsi yanıltıcıdır (kızımda idrarım açıktı kız oldu bunda ise koyu ve bebeğim erkek,arkadaşlarıma da test ettim onlarda da hepsinde tutmadı) kısaca doğa nasıl isterse o şekilde olur bunca doktor yalnış mı biliyor dedi. Üstelik kendisi aynı zamanda Rusya'da akademi mezunu hele oralarda böyle teorilere kesinlikle inanmıyorlarmış sonuç yanıltıcı olabilir diye. Ha nadir de olsa dediğine göre hastalıklı kromozomlar varmış mesala bir hastasının 5 tane sağlıklı kızı ve 2 tane sakat oğlu olmuş yapılan teste göre adamın genetiğe dayanan y kromozu hastalıklıymış,tabi bu durum çok sık olmazmış.Umarım kafamızda bazı sorulara cevap olmuştur,tek çare dua edip gönlümüzdekini dilemek gerisi tıp dilinde doğaya bize göre de Allah'a kalmış bişey:)