Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Senin bir Kiz birde oglan karninda demi neguzel iste rabbim Sana ikisinide tattirmis
Evet canım kızım var bi tane 14.haftada doktor kesin erkek dedi hayırlısıyla bakalım,inşallah Allah isteyen herkesin gönlüne göre verir canım,sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar herşeyden önce.

Döllenme tedavisi nedir canım, ilk kez duydum:)

Valla canım bana göre tutmuyor ama şimdi burda ki yazıları okuduktan sonra kafamda soru işaretleri oluştu halbuki ben yumurtlama günümden çok emindim.
Yumurtlama günü çok düzenli adetlerde bile değişiklik olabiliyormuş..stres, heyecan, hava, yer değişikliği, yumurtlama gününü saptırabiliyormuş..testlerde bile çatladığı saati bulamıyoruz..muhtemelen seninde sandığından farklı bi gundedir..

Kızlar hesabım doğru çıktı bugün yumurtlama günüm galiba hesaplamıştım tutturabilir miyim diye çok feci kasıklarım ağrıyor sağ ve sol acaba ikisinden mi yumurtluyorum bilen var mı malesef bu ay ertelendi antibiyotik tedavisi sebebiyle bir dahaki aya inşallah neyse ben de o zamana kadar eşimi ve kendimi fındık fıstık ceviz tahin pekmezle besleniriz tutar o Zaman inşallah

Test aldınmı, bi deneme yapsaydın..hangi gün yumurtlama oluyor diye..

Test aldınmı, bi deneme yapsaydın..hangi gün yumurtlama oluyor diye..
Adetimin 14. günü bugün şiddetli kasık ağrısı şişkinlik ve akıntıda baya çoğalma var yok daha test almadım adetliyken netten şipariş edicektim ama ilk kez bu kadar net hissettim inşallah bir dahaki aya da böyle hissederim o Zaman iyi olur Bebek için

Inşallah canım insallah

Bir kadının hamile kalması için yumurtla döneminde olması gerekmektedir. Bunun dışındaki diğer günlerde hamile kalma ihtimali bulunmamaktadır. Genellikle çiftler yumurtlama dönemlerinin adet döneminden önce ya ada sonra gerçekleşmeyeceğini düşünerek bu dönemlerde korunmasız cinsel ilişkiye girmektedirler ve istenmeyen gebelik yaşama ihtimaline sahip olmaktadırlar. Çünkü kadının yumurtlama dönemi genel olarak iki adet arasındaki döneme denk gelse de kimi zaman oldukça ender de olsa bir ay içerisinde iki kez yumurtlama ya da regli döneminde yumurtlama imkanı da olmaktadır.

Bu nedenle genellikle adet kanamasından hemen sonra hamile kalınır mı diye düşünenlere bu durumun oldukça nadir olarak görülmesine rağmen imkansız olmadığını da belirtmemiz gerekmektedir. Bu nedenle bebek sahibi olmak istemeyen çiftlerin geri çekilme, takvim yöntemi gibi yöntemler yerine prezervatif, rahim içi araç ya da doğum kontrol hapı gibi yöntemleri tercih etmeleri tavsiye edilmektedir. Bir kadının oldukça ufak bir ihtimal de olsa adet dönemi sırasında ya da hemen sonrasında hamile kalma ihtimali bulunmaktadır.

Bu da demek oluyor ki adetten hemen sonra da hamile kalınabiliyor yani bu da demekki yumurtlama günü artı ilişki eşittir erkek Bebek önce Allah'ın izniyle tabiki

Kız sen bu saatte yatmaliydin. Rüyalar gormeliydin. Sen bizim uyuyan guzelimizdin. Bize yanılttınçok güzel bir yazı canım emeğine sağlık sen olmazsan ben ne yaparim

Kız sen bu saatte yatmaliydin. Rüyalar gormeliydin. Sen bizim uyuyan guzelimizdin. Bize yanılttınçok güzel bir yazı canım emeğine sağlık sen olmazsan ben ne yaparim
He yaa sorma karın ağrısı akıntı falan derken uykum kaçtı yumurtlama böyle oluyormuş demek ki herşey sizler için cnm bu konuyu konuşmuşsunuz araştırıp gönderiyim dedim uykularım kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…