- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.201
Tutmasada aaa Keske yapsaydim demiyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Amin inşallah ben rüyamda gördüm oğlum oluyordu adını Muhammed koyuyorduk hayırlısı inşallah o duayı biliyorum araştırmıştım hepsini deniyceğim o gün bir gelsin de teşekkürler duaların için
Yani meryem suresine kalmak istedinde okuyacan oylemi? Tam anlamadimBi akrabamiz in 3 kızı vardı eşi doguluydu erkek istiyordu huzurum bozulmasın dedi yaşlı bi teyze kızın hamile kal öğrendiğim gün yanıma gel d e mis oda gitmiş. Bana Meryem süresi okudu dedi 40 gün dolmadan 1 de sen oku niyet al allahın izniyle bebek erkek demiş .biz şaşırdık bekledik tabi sonra bi sevine Re k geldi erkekmis. Şimdi 2 yaşında maşallah bende ondan sonra eltime ve ablama internette açıp okuttuk çok şükür 2 sininkide erkek oldu Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin samimi olun kalben isteyin
Ha hamile kaldini ogrendikten sonra okuyacazYani meryem suresine kalmak istedinde okuyacan oylemi? Tam anlamadim
Öyle canım,kuzenime sordum bişey yaptın mı 1 ay boyunca kırmızı et ve sert kahve tüketmişler bide seyrek ilişki o kadar.Tutmasada aaa Keske yapsaydim demiyelim
Biz de gönülden istiyoruz ama bir şeyi ne kadar çok istersen Allahım bizi ondan imtihan eder diye de korkuyorum ama çok araştırdım ovülasyon günümde namazımı kılıp gönlümdeki diliyceğim Allah nasip ederseBi akrabamiz in 3 kızı vardı eşi doguluydu erkek istiyordu huzurum bozulmasın dedi yaşlı bi teyze kızın hamile kal öğrendiğim gün yanıma gel d e mis oda gitmiş. Bana Meryem süresi okudu dedi 40 gün dolmadan 1 de sen oku niyet al allahın izniyle bebek erkek demiş .biz şaşırdık bekledik tabi sonra bi sevine Re k geldi erkekmis. Şimdi 2 yaşında maşallah bende ondan sonra eltime ve ablama internette açıp okuttuk çok şükür 2 sininkide erkek oldu Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin samimi olun kalben isteyin
Aynen ben bir aydan beri beslenme düzenimi değiştirdim eşimin de protein ve potasyum bakımından zengin yiyecekler tüketmeye çalışıyoruz seyrek ilişki de önemliÖyle canım,kuzenime sordum bişey yaptın mı 1 ay boyunca kırmızı et ve sert kahve tüketmişler bide seyrek ilişki o kadar.
Benim bazen oluyor adetten sonra karı ağrısı akıntı da uzama falan oluyor ben anlıyorum o Zaman elimde test olsa belki de pozitif çıkacak yaniYukaridada dedigi gibi çift yumurtlama olabiliyor bazen.Adetten hemen sonra yumurtasi catlayanlarda var.İşte dedigim gibi yumurtalarin nezaman catladigi belli olmaz.
Her ne kadar doktorlar inkar etse de beslenme benim de aklıma yattı hatta şimdi hatırladım eylül ve ekimde eşimle acaip et yerdik çünkü kurban kesmiştik ben zaten kahve delisi olmuştum uykusuzluk yüzünden eşimde her gün soda tüketiyordu belki y kromozomu onun için atağa geçti:)Aynen ben bir aydan beri beslenme düzenimi değiştirdim eşimin de protein ve potasyum bakımından zengin yiyecekler tüketmeye çalışıyoruz seyrek ilişki de önemli
Ben netten araştırdım aynılarını yapmaya çalışıyorum Allah nasip eder inşallahHer ne kadar doktorlar inkar etse de beslenme benim de aklıma yattı hatta şimdi hatırladım eylül ve ekimde eşimle acaip et yerdik çünkü kurban kesmiştik ben zaten kahve delisi olmuştum uykusuzluk yüzünden eşimde her gün soda tüketiyordu belki y kromozomu onun için atağa geçti:)
Bende aynen o sekil yapacamBiz de gönülden istiyoruz ama bir şeyi ne kadar çok istersen Allahım bizi ondan imtihan eder diye de korkuyorum ama çok araştırdım ovülasyon günümde namazımı kılıp gönlümdeki diliyceğim Allah nasip ederse
Bugun hamile olduğunu öğrendin ya bebek zaten 2 yada 3 haftalik oluyor.hemen duayi ederek dinle yada kendin oku Rabbinden işte .40 gün dolmadan oku çünki melekler 42. Gece cinsiyetini üfluyormus bebeğe Rabbimiz kabul etsin insalah.sanada bir sağlıklı paşa nasip etsin[/QUOTE]E="bebegimmm, post: 45165379, member: 232193"]Ha hamile kaldini ogrendikten sonra okuyacaz
Sınırlı biri değilim. Ikincisi herkes fikrini ve düşüncelerini tabiki de söyleyebilir. Biz önce allah diyoruz. Onun emri olmadan yaprak bile kibirdamaz. Ki bence şimdi gebelik düşünenler var ise burda onun da rabbimizin yanında var bir hikmeti. Son yazdığınız bizim umudumuzu kırmaktan başka birşey değil. Öncelikle o okuduğunuz yazılanların sahiplerine fikirlerine saygı duyun ki bizde size duyalim. Böylelikle bir saygı zincirlerimiz olur. Ama önce siz lütfen................Arkadaşım sinirlenme burda herkes kendi fikrini söylüyor işte kimimiz bunu dene kimimiz başka türlüsünü dene diyoruz,sağdan soldan duyduklarımızı paylaşıyoruz işte. Ha doğru ha yanlış,herkesin tek ortak noktası var o da hiçbişeyin yüzde yüz olmadığı.
Olur mu öyle şey saygı duymasam burda işim ne ben yazılanları söyledim sadece hatta ekledim de umutlar kırılıyor bu yöntem kesin tutar deyip tutmayanlara aa nasıl tutmaz diye ısrar edenleri anlamıyorum Allah'ın hikmetinden sual olunmaz belirtmek istediğim sadece buydu şahsi fikrim sadece amacım tam tersi umut kırmak değil aksine umutlandırmak yanlış anlaşılmasın lütfen . Ben illa billa erkek çocuk olsun diye ısrar edenlere bile saygımı bozmuyorum onun fikri ama başta sen olmak üzere hepimiz öyle insanlar değiliz sadece bildiklerimizi paylaşıyoruz,iyi veya kötü bildiklerimi paylaşarak umut vermeye çalışıyorum aksine. Bu şekilde düşündürdüğüm için üzüldüm asla kötü bir niyetim yoktu.Sınırlı biri değilim. Ikincisi herkes fikrini ve düşüncelerini tabiki de söyleyebilir. Biz önce allah diyoruz. Onun emri olmadan yaprak bile kibirdamaz. Ki bence şimdi gebelik düşünenler var ise burda onun da rabbimizin yanında var bir hikmeti. Son yazdığınız bizim umudumuzu kırmaktan başka birşey değil. Öncelikle o okuduğunuz yazılanların sahiplerine fikirlerine saygı duyun ki bizde size duyalim. Böylelikle bir saygı zincirlerimiz olur. Ama önce siz lütfen................
Allah kabul etsin cnm inşallah hepimizinBende aynen o sekil yapacam
Bugun hamile olduğunu öğrendin ya bebek zaten 2 yada 3 haftalik oluyor.hemen duayi ederek dinle yada kendin oku Rabbinden işte .40 gün dolmadan oku çünki melekler 42. Gece cinsiyetini üfluyormus bebeğe Rabbimiz kabul etsin insalah.sanada bir sağlıklı paşa nasip etsin[/QUOTE]E="bebegimmm, post: 45165379, member: 232193"]Ha hamile kaldini ogrendikten sonra okuyacaz
42.gece cinciyeti ufleme felan hepsi bidat hurafe yalan.Allahu teala c.c. Dollenme esnasinda cinsiyeti tayin ediyor.Dollenen hücreler rahim duvarına tutundugunda cinsiyeti herseyi tamamlanmış yuce Rabbimiz tarafından.Hz.Ademi bile balçıktan yaptiginda Allah c.c.üfluyor ve ruh veriyor,yaratiyor.Lutfen rica ediyorum her duydugunuz batil inanclari hurafeleri paylasipta başkalarının aklina yanlis şeyler sokmayalim.Allahu teala bir şeye ol der oda oluverir.Dua etmek isteye hamile kalmadan dua etsin canu gönülden ve hayirlisini istesin.Mevlam elbet onun hakkinda hayirlisini nasib edecektir.Biz elimizden geleni yapalım mantikli olanları tabi.Gerisini Rabbimize bırakalım...[/QUOTE]Bugun hamile olduğunu öğrendin ya bebek zaten 2 yada 3 haftalik oluyor.hemen duayi ederek dinle yada kendin oku Rabbinden işte .40 gün dolmadan oku çünki melekler 42. Gece cinsiyetini üfluyormus bebeğe Rabbimiz kabul etsin insalah.sanada bir sağlıklı paşa nasip etsin
Sınırlı biri değilim. Ikincisi herkes fikrini ve düşüncelerini tabiki de söyleyebilir. Biz önce allah diyoruz. Onun emri olmadan yaprak bile kibirdamaz. Ki bence şimdi gebelik düşünenler var ise burda onun da rabbimizin yanında var bir hikmeti. Son yazdığınız bizim umudumuzu kırmaktan başka birşey değil. Öncelikle o okuduğunuz yazılanların sahiplerine fikirlerine saygı duyun ki bizde size duyalim. Böylelikle bir saygı zincirlerimiz olur. Ama önce siz lütfen................
nolduki burda anlamadimHakki söyledim.Teşekkür ederim canım.