-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.241
Canim ovulasyon testi kullandiysan tahmin yapabilirimGünaydın kızlar ben daha yeniyim öyle erken cinsiyet araştırması yaparken buldum burayıultrason 6+1 dedi ama adete göre 6+6 dım alttan vajinal muayene etti bana da yorum yaparmısınız kız m erkek mı Teşekkür ederim
Kullanmadım canım hiç. Tüp bebek mucizesi benimCanim ovulasyon testi kullandiysan tahmin yapabilirim
Ramzi teorisine göre erkek görünüyor sağlıkla doğsun inşaallah gönlündeki nasip olsun.Günaydın kızlar ben daha yeniyim öyle erken cinsiyet araştırması yaparken buldum burayıultrason 6+1 dedi ama adete göre 6+6 dım alttan vajinal muayene etti bana da yorum yaparmısınız kız m erkek mı Teşekkür ederim
Amin canım sağlıklı olsunda rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah teşekkür ederimRamzi teorisine göre erkek görünüyor sağlıkla doğsun inşaallah gönlündeki nasip olsun.
MasallshGünaydın kızlar ben daha yeniyim öyle erken cinsiyet araştırması yaparken buldum burayıultrason 6+1 dedi ama adete göre 6+6 dım alttan vajinal muayene etti bana da yorum yaparmısınız kız m erkek mı Teşekkür ederim
Amin canım. Güzel dua etmen yetti Allah razı olsun inşallah senden. Seninde gönlüne göre versin rabbimMasallshrabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin tahmin konusunda inan hic yapimiyorum .gonlunden ne geçiyorsa onu nasip etsin rabbim
Sende Allah razi olsun cnmAmin canım. Güzel dua etmen yetti Allah razı olsun inşallah senden. Seninde gönlüne göre versin rabbim
Öylemi masallahKullanmadım canım hiç. Tüp bebek mucizesi benim
Amin canım Allah razı olsun cümlemize nasip etsin inşallahÖylemi masallahrabbim sagsalim kicagina almayi nasip etsin canim
Canim yine iste nasipte varsa oluyor aslinda akışına birakmak gerekiyir yoksa bu surec insani cok yıpratıyor mantar icin fitil mi kullanmışİyi geceler kızlar bnm kuzenimde 3 4 ay boyunca hamile kalmayı deniyordu olmuyordu hastaneye gitti mantar enfeksiyonu için eşine ve kendisine ilaçlar vermiş doktor sık ilişkiyle oğlu olacak aklınızda bulunsun dedim
Evet canım başka ilaçlarda vardı esinede vermislerdiCanim yine iste nasipte varsa oluyor aslinda akışına birakmak gerekiyir yoksa bu surec insani cok yıpratıyor mantar icin fitil mi kullanmış
Tmm cnm sağlıkla kucagina alsin bebeğiniEvet canım başka ilaçlarda vardı esinede vermislerdi
Bence erkek çocuk için denemeye değerse kız çocuk için daha çok denemeye değer inan. Bu dönem artık erkeklerin kaynana kayınbabasını anne baba gördüğü dönem kız çocukları dönemi yaniAyyy maşallah sana belki erkek yerine kızlarım olsaydı bende düşünürdüm ama üç oğlandan sonra kız olacağını bilsem de düşünmüyorum
Allah öyle nasip etmiş bana çok şükür inşallah Rabbim hayırlı gelin Kızlar nasip ederBence erkek çocuk için denemeye değerse kız çocuk için daha çok denemeye değer inan. Bu dönem artık erkeklerin kaynana kayınbabasını anne baba gördüğü dönem kız çocukları dönemi yani
Neden byle dsunuluyor bu erkek cocklari icn ki bnde bunu anlmyrm yeri glincede bı oğlumda yok kim bakacak derler vlla hyrli evlat en önemlisi kızi erkeği degl erkek kız kimin bkacgni blemyrzkiBence erkek çocuk için denemeye değerse kız çocuk için daha çok denemeye değer inan. Bu dönem artık erkeklerin kaynana kayınbabasını anne baba gördüğü dönem kız çocukları dönemi yani
Aminnnn çokça dua edelim bizim gibi gelinlerimiz olsunAllah öyle nasip etmiş bana çok şükür inşallah Rabbim hayırlı gelin Kızlar nasip eder
Bize baksınlar diye yapmıyoruz ki zaten kızları da o yüzden yapmıyoruz erkeği de. Arkadaş sadece erkek olmasa yapardım demiş ondan bende bunu yazmak istedim ikisinin de yeri Ap ayrı ikisi içinde yapmaya değerNeden byle dsunuluyor bu erkek cocklari icn ki bnde bunu anlmyrm yeri glincede bı oğlumda yok kim bakacak derler vlla hyrli evlat en önemlisi kızi erkeği degl erkek kız kimin bkacgni blemyrzki
Tabikide 2 oğlum var blsem kızım olck hemen smdi yparm gnul ikisinide istyo insanız sncta villa 3 dsunuyom ama blsem 3 oglndn snra kız olck denermBize baksınlar diye yapmıyoruz ki zaten kızları da o yüzden yapmıyoruz erkeği de. Arkadaş sadece erkek olmasa yapardım demiş ondan bende bunu yazmak istedim ikisinin de yeri Ap ayrı ikisi içinde yapmaya değer
Aynen bende hep kız çocuklarını daha çok sevmişimdşr bitane kızım vardı hamileyim bu da kızmış duyunca burkuldum mesela erkek isterdim ama nasip üçüncü erkek olacanı bilsem ben doğumdan sonra bile yaparım o dereceTabikide 2 oğlum var blsem kızım olck hemen smdi yparm gnul ikisinide istyo insanız sncta villa 3 dsunuyom ama blsem 3 oglndn snra kız olck denerm