- 22 Aralık 2020
- 106
- 31
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.201
/80 erkek dedi ama değişir dedi kuzumDoktor ne dedi canım tahmin etti yazmışsın erkek mi dedi ugs erkek bebek
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. hangi aşamada deneme oldu acaba bir de kaç ilişkiyle tuttu yardımcı olur musun bizlerede?
Bnm oğlumun adida Emir rabbm hayrlsyla almk nsip etsin kucagnaAllah nasip ederse canım cuma 9 da sezeryanım var emir paşa geliyo sanki ilk bebek heyecan bambaşka
Saol canım Allah razı olsun inşallahBnm oğlumun adida Emir rabbm hayrlsyla almk nsip etsin kucagna
Dger cocklarn kc yasndalarSaol canım Allah razı olsun inşallah
6 ve 3 yaşında ogullarım bu da 3. Oğlum bende kızı bulamayanlardanım ilk iki çocuğu erkek istemiştik nasip oldu bunu çok kız istedim ama nasip olmadı herkesin imtihanı farklıDger cocklarn kc yasndalar
Canım sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı veriyor hiç canını sıkma evlat olsun da hepsi bir gönül olmayanı istiyor ama doğunca ne kızı kalıyor ne erkeği bahtı açık ömrü uzun olsun Emir kuzusunun inşallah6 ve 3 yaşında ogullarım bu da 3. Oğlum bende kızı bulamayanlardanım ilk iki çocuğu erkek istemiştik nasip oldu bunu çok kız istedim ama nasip olmadı herkesin imtihanı farklı
Aynen öyle valla stres heyecan midem agrısından duramıyorum sanki ilk gönül mutlaka olmayanı ister ama Allah evlat vermiş ötesi yok benim için sağlıkla gelsin yeter banaCanım sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı veriyor hiç canını sıkma evlat olsun da hepsi bir gönül olmayanı istiyor ama doğunca ne kızı kalıyor ne erkeği bahtı açık ömrü uzun olsun Emir kuzusunun inşallah
Demekki senn için hayrlı olan buymuş ne kadar ck istdysek vermyosa rabbm vardr bı bldgi6 ve 3 yaşında ogullarım bu da 3. Oğlum bende kızı bulamayanlardanım ilk iki çocuğu erkek istemiştik nasip oldu bunu çok kız istedim ama nasip olmadı herkesin imtihanı farklı
Mutlaka canım ona şüphem yok tevekkül edip şükür ediyorumDemekki senn için hayrlı olan buymuş ne kadar ck istdysek vermyosa rabbm vardr bı bldgi
Ya ne güzelHerkese iyi akşamlar arkadaşlar bende dün Dr gittim 16haftalik olmuşum çok şükür benimde bir oğlum olacak darısı isteyen herkese nasip etsin
Cnm ne yaptin cinsiyet belli oldumu?Salı günü gidicem nasipse canım. Ayrıntılı için özel bir killiniğe gidicem eşim falanda girecek.
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin inşallahYa ne güzelrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasip etsin cnm
Amin cnm dualarinda unutma bizideİnşallah canım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimHerkese iyi akşamlar arkadaşlar bende dün Dr gittim 16haftalik olmuşum çok şükür benimde bir oğlum olacak darısı isteyen herkese nasip etsin
MâşhAllah rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, bizlere de hayırlısıyla nasip olsun inşaAllahHerkese iyi akşamlar arkadaşlar bende dün Dr gittim 16haftalik olmuşum çok şükür benimde bir oğlum olacak darısı isteyen herkese nasip etsin
Hayirlisiyla doğsun insaallah gözünüz aydın şimdiden yumurtlama ile mi hamile kaldiniz erkek bebek için yöntem denediniz mi acabaHerkese iyi akşamlar arkadaşlar bende dün Dr gittim 16haftalik olmuşum çok şükür benimde bir oğlum olacak darısı isteyen herkese nasip etsin
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bende dün Dr gittim 16haftalik olmuşum çok şükür benimde bir oğlum olacak darısı isteyen herkese nasip etsin
Evet canım kesin erkek dedi. Sağlıkla gelir inşallah. Rabbim isteyen bekleyen herkese gölündekini nasip etsin.Cnm ne yaptin cinsiyet belli oldumu?
Sağlıkla kucağına al canım. Ovulasyon takibi yapmışmıydın canım nasıl denemiştiniz?Evet canım kesin erkek dedi. Sağlıkla gelir inşallah. Rabbim isteyen bekleyen herkese gölündekini nasip etsin.❤