- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.221
ben takip yada diyet gibi şeyler yapmadım canım. hatta 6 ay boyunca tutmadığı için sadece tutsun diye düşünerek sık sık deneme yapmıştık. bol bol dua harici yaptığım bir şey yok yani.Sağlıkla kucağına al canım. Ovulasyon takibi yapmışmıydın canım nasıl denemiştiniz?
Bana dua edin lütfenben takip yada diyet gibi şeyler yapmadım canım. hatta 6 ay boyunca tutmadığı için sadece tutsun diye düşünerek sık sık deneme yapmıştık. bol bol dua harici yaptığım bir şey yok yani.
Canım mesajını ancak Ford malum bebekle çok giremiyorumOvulasyonla kaldiniz galiba catlama tarihi ve saatini hatirliyomusunuz
Rabbim sana ve senin gibi isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. istemeye başladığımda zaten her zaman aklımda dilimde duamdaydı. geçen kadir gecesi 70 yasini birden bu niyetle okuyup hediye etmiştim. bol bol hatim yapıp hediye ettim ve hala daha yapıyorum. bol bol tesbih çektim ve her ezan sesi duyduğumda dua ettim. ben olduysada bu sebeple olmuştur diye düşünüyorum. ibrahim hakkı hazaretlerinin duasını da yapmıştım bide. inşallah isteyen kim varsa en tez vakitte nasip olsun.Bana dua edin lütfen
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmEvet canım kesin erkek dedi. Sağlıkla gelir inşallah. Rabbim isteyen bekleyen herkese gölündekini nasip etsin.❤
Cnm duayi atarmisiin bana bulamadim.nettenRabbim sana ve senin gibi isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. istemeye başladığımda zaten her zaman aklımda dilimde duamdaydı. geçen kadir gecesi 70 yasini birden bu niyetle okuyup hediye etmiştim. bol bol hatim yapıp hediye ettim ve hala daha yapıyorum. bol bol tesbih çektim ve her ezan sesi duyduğumda dua ettim. ben olduysada bu sebeple olmuştur diye düşünüyorum. ibrahim hakkı hazaretlerinin duasını da yapmıştım bide. inşallah isteyen kim varsa en tez vakitte nasip olsun.❤
Buyur canım. Denemeden önce abdestli bir şekilde eşin elini karnına koyup okusun. Eğer erkek olursa da efendimizin isimlerinden birini koyman gerekiyormuşCnm duayi atarmisiin bana bulamadim.netten
Cok tesekkur ederim cnm deneme oldu beklemediyim insallah dua okuduk iliskiden once ama senin attigin duanin kisasi galiba insllah erkek olirda saglikla koyariz sen dualrin da unutma cnm dualarina talibimBuyur canım. Denemeden önce abdestli bir şekilde eşin elini karnına koyup okusun. Eğer erkek olursa da efendimizin isimlerinden birini koyman gerekiyormuş
Canim ben test kullanmadım yumurtlama günümü hesapladım tek ilişki oldu duada bol bol kuran okudum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahyaa maşaallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin test hangi aşamadaydı denemede, kaç ilişki diyet, takviye dua vs.. bizimle paylaşır mısın rica etsem.
Canim kaç haftalık ti bebisinCnm sen ne zaman gidicen. Ben geçen gun gittum başka doktora oda kız dedi ha bide bende çok baktim araştırdım erkej bebek kesesi çoğunlukla yuvarlak
Canım sağlıkla kucağınıza alın inşaallahben takip yada diyet gibi şeyler yapmadım canım. hatta 6 ay boyunca tutmadığı için sadece tutsun diye düşünerek sık sık deneme yapmıştık. bol bol dua harici yaptığım bir şey yok yani.
Amin canım Allah razı olsunCanim ben test kullanmadım yumurtlama günümü hesapladım tek ilişki oldu duada bol bol kuran okudum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
tabi ki de canım. inan herkese dua ediyorum. gönlünüze göre versin rabbim.❤Cok tesekkur ederim cnm deneme oldu beklemediyim insallah dua okuduk iliskiden once ama senin attigin duanin kisasi galiba insllah erkek olirda saglikla koyariz sen dualrin da unutma cnm dualarina talibim
Canım attım zaten ama bol bol hatim yaptım hala yapıyorum. Bide kadir gecesi sırf bunu niyetlenip sahura kadar oturup 70 yasin okudum. Bol bol tesbih çekip hacet namazı kıldım. Bide ben rüyamda oğlum olduğunu gördüm ve rüyamda onun için sadaka veriyordum kontrole falan giderken hep sadaka verdik.Canım sağlıkla kucağınıza alın inşaallahözel olarak okuduğun dua var mıydı?
Allah razi olsun canim sen saglikla kucagina al oğluşunutabi ki de canım. inan herkese dua ediyorum. gönlünüze göre versin rabbim.❤
amiin inşallah canım.Allah razi olsun canim sen saglikla kucagina al oğluşunu
15 haftalık kız dedi 18 haftalıkkende gittim başka bir dr oda kız dediCanim kaç haftalık ti bebisin
Allah kabul etsin canım maşaallah tek bir gecede mi okudun 70 Yasini şerifiCanım attım zaten ama bol bol hatim yaptım hala yapıyorum. Bide kadir gecesi sırf bunu niyetlenip sahura kadar oturup 70 yasin okudum. Bol bol tesbih çekip hacet namazı kıldım. Bide ben rüyamda oğlum olduğunu gördüm ve rüyamda onun için sadaka veriyordum kontrole falan giderken hep sadaka verdik.
aynen öyle canım.Allah kabul etsin canım maşaallah tek bir gecede mi okudun 70 Yasini şerifi