- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.041
Adetinde bi gecikme var mıEvet canim anliyorum yok ben daha adet olmadim ama olurum her an karnim agriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetinde bi gecikme var mıEvet canim anliyorum yok ben daha adet olmadim ama olurum her an karnim agriyor
Kim demiş 15.gunu yerlesme oluyor?Yaw mubarek oyle bisey soyledinki.Rahim duvarina tutunma 6.gun gerçekleşir.Tutunmadan 1 hafta sonrada testte çıkar.Gec dollenme oldumu 6 10 gün arasi olabiliyor sadece....yani gec dollenme olmussa 1 hafta daha gec belli oluyor.Genelde erkeklerin erken dollenir.Kızların geç dollenir...Belki de olmazsın adet çünkü embriyonun yuvarlanma yerleşme falan derken 15 günü buluyormuş benim de ikinci hamileliğim de hep negatif çıkıyordu ben hamile değilimdir diyordum adetten bir gün sonra pozitifi gördüm herkesin farklı oluyor çünkü senin ovülasyon gerçekleştikten sonra yaptın belli de olmaz yani sen yine de dikkat et ilaç falan kullanma
Yok gulum gecen ay 20 sinde olmustum var daha adetimeAdetinde bi gecikme var mı
Canım lazerciler işin ticari kısmında...söylemez onlar zararını...gebeliği düşünen risk almayacak, konu bebek sağlığı..Lazerci bayan dedi ben sormusum bir zarari yok.Sonra dr onada dedi gebelik düşünenlere 3 4 ay oncesinden birakmalari gerektiğini söyleyin dedi
Evet orasi oyle cunki benimde ablam yok veya Kiz kardesim yok suan olmasini gercekten cok isterdim insanin ablasi olmasi veya kardesi olmasi cok Iyi benim iki abim var Keske bi ablam olsaydi Ilerde cok lazim oluyor gercektendeKızlar bende tam tersi 2.bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğimden beri kafama soru düştü kızımın hiç kız kardeşi olmayacak mı diye bi tane daha kızımın olmasını isterdim etrafıma bakıyorum herkes kız kardeş gibisi yok erkek kardeşiyle bir kadın herşeyi paylaşamaz oğlan kendi ailesini bulur gider diyorlar,özellikle kız kardeşi veya ablası olanlar kesinlikle 3.çocuğu da yap kız olursa kızına yoldaş olur diyorlar. Eşimden biliyorum 3 erkek kardeşi 2 tane de ablası var ablaları çok yakınlar birbirine fakat erkekler arasında bir mesafe var sanki. Sizin kızlarınız var ne düşünüyorsunuz? Gerçekten öyle mi?
Hmm varsa canım daha hamilelik ihtimalin var..hayırlısı olsunYok gulum gecen ay 20 sinde olmustum var daha adetime
Sen baya bilgilisin bu konuda ne biliyim ben kendimden pay biçtim ben de nette araştırdım geç döllenme diye birşey var yani o yüzden sen de hep bana kızıyonKim demiş 15.gunu yerlesme oluyor?Yaw mubarek oyle bisey soyledinki.Rahim duvarina tutunma 6.gun gerçekleşir.Tutunmadan 1 hafta sonrada testte çıkar.Gec dollenme oldumu 6 10 gün arasi olabiliyor sadece....yani gec dollenme olmussa 1 hafta daha gec belli oluyor.Genelde erkeklerin erken dollenir.Kızların geç dollenir...
Hayirlisi bakalim kirmizilari gorene kadar bir ihtimal var bakalim bekliyecez isteH
Hmm varsa canım daha hamilelik ihtimalin var..hayırlısı olsun
Sen baya bilgilisin bu konuda ne biliyim ben kendimden pay biçtim ben de nette araştırdım geç döllenme diye birşey var yani o yüzden sen de hep bana kızıyon
Düşükle biten hamileliğimin belirtileride öyleydi canım..adet ağrısı, gerginlik..De hamilelik belirtileri yok sadece adet sancisi var ha oldum olacak gibi bi agri var
Bak sabirin siz kacinci ayda kaldiniz hamile bu arkadasinkide erkek genelde Kiz senesi erkek senesi oluyoyarya sizinki ayni doneme denk gelmis bu arkadasinkide erkekKızlar bende tam tersi 2.bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğimden beri kafama soru düştü kızımın hiç kız kardeşi olmayacak mı diye bi tane daha kızımın olmasını isterdim etrafıma bakıyorum herkes kız kardeş gibisi yok erkek kardeşiyle bir kadın herşeyi paylaşamaz oğlan kendi ailesini bulur gider diyorlar,özellikle kız kardeşi veya ablası olanlar kesinlikle 3.çocuğu da yap kız olursa kızına yoldaş olur diyorlar. Eşimden biliyorum 3 erkek kardeşi 2 tane de ablası var ablaları çok yakınlar birbirine fakat erkekler arasında bir mesafe var sanki. Sizin kızlarınız var ne düşünüyorsunuz? Gerçekten öyle mi?
Evet bizde üç kız bir erkek kardeşiz kızlar daha düşkün birbirlerine ama erkek kardeşim de düşkün bize kardeş sonuçta benim de iki kızım var ama büyük kızım ille de erkek kardeş diye tutturdu bakalım Allahtan hayırlısıKızlar bende tam tersi 2.bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğimden beri kafama soru düştü kızımın hiç kız kardeşi olmayacak mı diye bi tane daha kızımın olmasını isterdim etrafıma bakıyorum herkes kız kardeş gibisi yok erkek kardeşiyle bir kadın herşeyi paylaşamaz oğlan kendi ailesini bulur gider diyorlar,özellikle kız kardeşi veya ablası olanlar kesinlikle 3.çocuğu da yap kız olursa kızına yoldaş olur diyorlar. Eşimden biliyorum 3 erkek kardeşi 2 tane de ablası var ablaları çok yakınlar birbirine fakat erkekler arasında bir mesafe var sanki. Sizin kızlarınız var ne düşünüyorsunuz? Gerçekten öyle mi?
Evet iki dusugum oldu biliyorum o agriyi ayy varsada oyle Bise olmasinnnnallahim yasatmasin tekrardanDüşükle biten hamileliğimin belirtileride öyleydi canım..adet ağrısı, gerginlik..
Amin cnmEvet iki dusugum oldu biliyorum o agriyi ayy varsada oyle Bise olmasinnnnallahim yasatmasin tekrardan
BenimEvet bizde üç kız bir erkek kardeşiz kızlar daha düşkün birbirlerine ama erkek kardeşim de düşkün bize kardeş sonuçta benim de iki kızım var ama büyük kızım ille de erkek kardeş diye tutturdu bakalım Allahtan hayırlısı
Ayy sorma bizimki de taktı adını bile koydu olmazsa baya üzülür nolcak bilmiyorum adı Efe olacakmış öyle diyor bakalım hayırlısı yaBenim
4 yasindaki kizimda dun annanesine diyor bitanede erkek bebegimiz olsunn annane diyo ismide ruzgar olsun diyo hic demedim ruzgar velan aklina nerden dustuyse
Düşük ağrısı deil canım..hamileliği oğrenmeden önceki belirtiler..Allah yaşatmasın bidaha hiçbirimizeEvet iki dusugum oldu biliyorum o agriyi ayy varsada oyle Bise olmasinnnnallahim yasatmasin tekrardan
Amin kimseye yaşatmasınDüşük ağrısı deil canım..hamileliği oğrenmeden önceki belirtiler..Allah yaşatmasın bidaha hiçbirimize