- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.061
Insanllah benimAyy sorma bizimki de taktı adını bile koydu olmazsa baya üzülür nolcak bilmiyorum adı Efe olacakmış öyle diyor bakalım hayırlısı ya
İşte kime sorsam kız kardeşi olan veya olmayan herkes aynı şeyi diyor. Hatta arkadaşımın annesi tam bir erkek çocuk delisi olmasına rağmen şimdilerde keşke kızıma bi tane de kız kardeş yapsaymışım diyor,herşeyin hayırlısı tabi.Evet orasi oyle cunki benimde ablam yok veya Kiz kardesim yok suan olmasini gercekten cok isterdim insanin ablasi olmasi veya kardesi olmasi cok Iyi benim iki abim var Keske bi ablam olsaydi Ilerde cok lazim oluyor gercektende
Ben kasımda hamile kaldım,foruma bakıyorum erkek çoğunlukta gibi ama etrafımda tam tersi kızlar çoğunlukta. Yalnız geçen sene bence gerçekten de erkek senesiydi hatta ünlülere bile bakarsanız 10 taneden 8'nin oğlu oldu çok şaşırtıcı.Bak sabirin siz kacinci ayda kaldiniz hamile bu arkadasinkide erkek genelde Kiz senesi erkek senesi oluyoyarya sizinki ayni doneme denk gelmis bu arkadasinkide erkek
Evet aynen geçen sene erkek senesi gibi birşeydi ama bu sene kimden duyduysam kız iki üç tane arkadaşım hamile onlarında kızı olcak Allahtan hayırlısı bize de nasip eder inşallahhhhBen kasımda hamile kaldım,foruma bakıyorum erkek çoğunlukta gibi ama etrafımda tam tersi kızlar çoğunlukta. Yalnız geçen sene bence gerçekten de erkek senesiydi hatta ünlülere bile bakarsanız 10 taneden 8'nin oğlu oldu çok şaşırtıcı.
Hayırlısı cnm ben rüyamda erkek çoçuğum olmuş oluyordu adını Muhammed koyacağız falan diyordum Bebek düşünmeden önce gördüm bu rüyayı hayırlısıInsanllah benim
Olursa mirac koyarim insanllahhh olursa tabi rabbim verirse hayirlisi olsun
Insnallah allahim kalbine Gore versinHayırlısı cnm ben rüyamda erkek çoçuğum olmuş oluyordu adını Muhammed koyacağız falan diyordum Bebek düşünmeden önce gördüm bu rüyayı hayırlısı
Yokya kusura bakma ama sende net bilmedigin şeyleri direk söylüyon.Okuyunca şok oldum.Kirdiysam hakkini helal et.Kizmadim yani.Uyardim sadeceSen baya bilgilisin bu konuda ne biliyim ben kendimden pay biçtim ben de nette araştırdım geç döllenme diye birşey var yani o yüzden sen de hep bana kızıyon
Evet benimİşte kime sorsam kız kardeşi olan veya olmayan herkes aynı şeyi diyor. Hatta arkadaşımın annesi tam bir erkek çocuk delisi olmasına rağmen şimdilerde keşke kızıma bi tane de kız kardeş yapsaymışım diyor,herşeyin hayırlısı tabi.
En erken belirti.Göğüs ağrısı ve sabahlari uyaninca bas ağrısı olur.Diger adet belirtileride yanında salata zaten.Olmazsa olmazimizdir...De hamilelik belirtileri yok sadece adet sancisi var ha oldum olacak gibi bi agri var
İnşalla gönlüne göre olur canım,yumurtlama günü fln diyoruz ya bi tane arkadaş yazdı başka bir topikte ozaman aşılama olan herkesin erkek çocuğu olması lazımdı ama sonuçlar yine %50. Anneannem 4 oğlan 4 tane de kız doğurdu işin ilginci önce 4 erkek sonra 4 kız peşpeşe yumurtlamadan falan habersizdiler tabi:) bence yumurtlama yöntemi anca %51 civarı etkiler yoksa erkek bebek patlaması yaşanır.Evet aynen geçen sene erkek senesi gibi birşeydi ama bu sene kimden duyduysam kız iki üç tane arkadaşım hamile onlarında kızı olcak Allahtan hayırlısı bize de nasip eder inşallahhhh
Otur hurafelere inanmiyorum canım.2015 te erkekti 4 aylikken kaybettim.Buda erkek Allahin izniyleBak sabirin siz kacinci ayda kaldiniz hamile bu arkadasinkide erkek genelde Kiz senesi erkek senesi oluyoyarya sizinki ayni doneme denk gelmis bu arkadasinkide erkek
Helal olsun cnm şaka yaptım baya sağlam bir yapım var kolay kolay kırılmam iki kızıma da bu tür şeyleri bilmeden hamile kaldım hala da öğrenmiş değilim yani yanlış bir şey yazarsak birbirimizi düzeltmemiz lazım benceYokya kusura bakma ama sende net bilmedigin şeyleri direk söylüyon.Okuyunca şok oldum.Kirdiysam hakkini helal et.Kizmadim yani.Uyardim sadece
Amin inşallah zaten ilk önce Allahtan istiyorum ana yumurta takibi kafama yattı onu deniyceğim takdir Allah'ın sağlıklı ve hayırlı olsunlar daİnşalla gönlüne göre olur canım,yumurtlama günü fln diyoruz ya bi tane arkadaş yazdı başka bir topikte ozaman aşılama olan herkesin erkek çocuğu olması lazımdı ama sonuçlar yine %50. Anneannem 4 oğlan 4 tane de kız doğurdu işin ilginci önce 4 erkek sonra 4 kız peşpeşe yumurtlamadan falan habersizdiler tabi:) bence yumurtlama yöntemi anca %51 civarı etkiler yoksa erkek bebek patlaması yaşanır.
Amin cnm cümlemizinInsnallah allahim kalbine Gore versin
Genelde eylül, ekim, kasım, aralık aylarında hamile kalanlar erkek bebeği oluyor yada etrafımdakiler öyle..soğuk havalarda sperm daha hızlıymış o yuzden erkek okuyormuş bi sitede okumuştun..kızlar bebeklerinize hangi ayda hamile kaldınız..bi test edelimBen kasımda hamile kaldım,foruma bakıyorum erkek çoğunlukta gibi ama etrafımda tam tersi kızlar çoğunlukta. Yalnız geçen sene bence gerçekten de erkek senesiydi hatta ünlülere bile bakarsanız 10 taneden 8'nin oğlu oldu çok şaşırtıcı.
Ilk kizima mayis ikinci kizima martGenelde eylül, ekim, kasım, aralık aylarında hamile kalanlar erkek bebeği oluyor yada etrafımdakiler öyle..soğuk havalarda sperm daha hızlıymış o yuzden erkek okuyormuş bi sitede okumuştun..kızlar bebeklerinize hangi ayda hamile kaldınız..bi test edelim
İlk kızıma ağustosta ikinci kızıma şubatta hamile kaldımGenelde eylül, ekim, kasım, aralık aylarında hamile kalanlar erkek bebeği oluyor yada etrafımdakiler öyle..soğuk havalarda sperm daha hızlıymış o yuzden erkek okuyormuş bi sitede okumuştun..kızlar bebeklerinize hangi ayda hamile kaldınız..bi test edelim
İlkbahar yani..bende kızıma nisan ayında hamile kaldım:)Ilk kizima mayis ikinci kizima mart
Ozamam kisin yapacaz ucuncu bebeleriİlkbahar yani..bende kızıma nisan ayında hamile kaldım:)
Valla ben kızıma ekimde hamile kaldım.Genelde eylül, ekim, kasım, aralık aylarında hamile kalanlar erkek bebeği oluyor yada etrafımdakiler öyle..soğuk havalarda sperm daha hızlıymış o yuzden erkek okuyormuş bi sitede okumuştun..kızlar bebeklerinize hangi ayda hamile kaldınız..bi test edelim