- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #104.961
Üzme kendimi kuzenim 7.ayinda öğrendi erkek olduğunu sürekli göstermiyordu. Allah hayırlısını nasip etsin cnm. bende çok stresliyim15 haftalık benimde ama söylemdi işte nasip erkek olsaydı söylerdi diyorum kendimce
Hayırlısı artık biraz daha bekleyim öğrencem diye yemedigim çikolata icmedig8m meyve suyu kalmadiÜzme kendimi kuzenim 7.ayinda öğrendi erkek olduğunu sürekli göstermiyordu. Allah hayırlısını nasip etsin cnm. bende çok stresliyim
Hayırlısı artık biraz daha bekleyim öğrencem diye yemedigim çikolata icmedig8m meyve suyu kalmadi
Canım devlet 16 dan önce söylemiyor aslında bence daha iyi bana 13 haftalıkken kıza benziyor dedi özeldekş doktorum. 16 haftalıkken devlette erkek olduğunu öğrendim. 14 haftalıkken gittiğim daha çok erken demişti aynı doktor.Devlet ama üniversite hastanesi
Bence sen haftaya yine git durumun el veriyorsa özelde görün onların renkli olduğu için daha iyi görüyorlarHayırlısı artık biraz daha bekleyim öğrencem diye yemedigim çikolata icmedig8m meyve suyu kalmadi
Kızlar bunu denesenize bnm erkek çıktıKan tahliline göre bebeğin cinsiyeti | hesapla
Çevrimiçi, ebeveyn kan tahlil ile çocuğun cinsiyetini belirleme - kan tahlili ile çocuğun cinsiyetini doğru bir şekilde hesaplamak için ücretsiz hesaplayıcı.womencalc.com
Evet ya devlet geç söylüyorCanım devlet 16 dan önce söylemiyor aslında bence daha iyi bana 13 haftalıkken kıza benziyor dedi özeldekş doktorum. 16 haftalıkken devlette erkek olduğunu öğrendim. 14 haftalıkken gittiğim daha çok erken demişti aynı doktor.
Evet gitmeyi düşünüyorum bakayım haftaya flnBence sen haftaya yine git durumun el veriyorsa özelde görün onların renkli olduğu için daha iyi görüyorlar
Inşallah gönlündeki nasip olur canEvet gitmeyi düşünüyorum bakayım haftaya fln
Benimde erkek çıkıyor ama kızKızlar bunu denesenize bnm erkek çıktı
Cinsiyeti öğrendin mi cnm bebisinInşallah gönlündeki nasip olur can
Yok cnm haftaya gidelim diyorumda eşim ikna olmuyor bi türlüCinsiyeti öğrendin mi cnm bebisin
Yok cnm haftaya gidelim diyorumda eşim ikna olmuyor bi türlü"]
Cinsiyeti öğrendin mi cnm bebisin
Hayirlisi olsun cnm rabbim gönlüne göre versinYok cnm haftaya gidelim diyorumda eşim ikna olmuyor bi türlü16.haftayı bekleyelim diyo yani 2 hafta sonra
Canım senin erkek miCanım devlet 16 dan önce söylemiyor aslında bence daha iyi bana 13 haftalıkken kıza benziyor dedi özeldekş doktorum. 16 haftalıkken devlette erkek olduğunu öğrendim. 14 haftalıkken gittiğim daha çok erken demişti aynı doktor.
öyleymiş canım.Canım senin erkek mi
Canım anlayamadım şimdi senin toplam 2 ilişki mi olduAcaba test silikleştikten sonra iki defa ilişki olması kötü mü oldu, bu iki ilişkiden sonra sabah test yaptığımda hala T kısmı C kısmından silikti ama tam silinme olmamıştı tümüyle kaybolmamıştı T kısmı
Evet canım akşam 7 gibi çatlama oldu ve test silikleştikten sonra gece saat 11 de bir kere oldu sonra 2 saat geçtikten sonra saat 1 de bir kere oldu ilişkiCanım anlayamadım şimdi senin toplam 2 ilişki mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?