- 5 Eylül 2011
- 2.180
- 4.257
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.901
Canım arkadaşım kullandı erkek bebeğe hamile şuan. Bu yöntemleri denedi. Ondada kuruluk vardı.Hanımlar merhaba ben geldim utanıyorum ama soracağım affedin..Kaygavlastrıcı jel asidik mi acaba erkek bebek için skntı olur mu?İki kızımdada kullanmadım da skntıyı son 2 yıldır yaşıyorum canım açıyor diye kullanıyorum.Bi yerde okudum sorayım dedim bilgisi olan var mı?
Asidik yapmiyor canim yanlis hatirlamiyorsam preseed jel vardi bi de onu kullananlarda da erkek bebek orani fazlaHanımlar merhaba ben geldim utanıyorum ama soracağım affedin..Kaygavlastrıcı jel asidik mi acaba erkek bebek için skntı olur mu?İki kızımdada kullanmadım da skntıyı son 2 yıldır yaşıyorum canım açıyor diye kullanıyorum.Bi yerde okudum sorayım dedim bilgisi olan var mı?
Yok canim daha 6 hafta 5 günlük bekliyoruz...Cinsiyetiniz belli oldu mu?
Aaa onu bilmiyorum Canım ben normal kayganlastırıcı kullanıyorum ok un çok teşekkür ederim rahatlattın beniAsidik yapmiyor canim yanlis hatirlamiyorsam preseed jel vardi bi de onu kullananlarda da erkek bebek orani fazla
Rica ederim canim gonlune gore olsun insallahAaa onu bilmiyorum Canım ben normal kayganlastırıcı kullanıyorum ok un çok teşekkür ederim rahatlattın beni
İlk gebelik için söyleyeyim ama iki ya da üç değil ilk gebelik.Bide abartmadan söyleyeceksin yani bi iki bulantı tabi olur.Ama bayılacak kadar bulantın varsa halin yoksa uyku özellikle çok varsa Kiz ama daha rahat bi başlangıç yaptıysan hamileliğe erkek bence.Ben cinsiyetler çevremde hep böyle anlıyorum.Ve yanılmadım genelde ama ilk gebelik.Bide doğal saç rengi olacak ama doğal saç rengi üstüne eğer güneşte hafif kızıllık oturmuş gibi duruyorsa kız bence Buda hormonlardan kaynaklı bence..Bi de birşey sorayım mide bulantısından anlayabilir miyiz mesela erkek bebekler akşam kız bebekler sabah bulantı yapar gibi vs
Senin de fedakar arkadasımRica ederim canim gonlune gore olsun insallah❣
İmkansız canım böyle şeyler herkes de faklıBi de birşey sorayım mide bulantısından anlayabilir miyiz mesela erkek bebekler akşam kız bebekler sabah bulantı yapar gibi vs
Allah allah ama sanki herkeste farklı yaİlk gebelik için söyleyeyim ama iki ya da üç değil ilk gebelik.Bide abartmadan söyleyeceksin yani bi iki bulantı tabi olur.Ama bayılacak kadar bulantın varsa halin yoksa uyku özellikle çok varsa Kiz ama daha rahat bi başlangıç yaptıysan hamileliğe erkek bence.Ben cinsiyetler çevremde hep böyle anlıyorum.Ve yanılmadım genelde ama ilk gebelik.Bide doğal saç rengi olacak ama doğal saç rengi üstüne eğer güneşte hafif kızıllık oturmuş gibi duruyorsa kız bence Buda hormonlardan kaynaklı bence..
Benim de aklıma geldi ama bulamadım canım merak ediyorum ne yaptı kiYeteramabukadar nerde ki acaba nick mi degisti, bulamadim
Yeterli idrar birikmemis yada hormon idrara cok gecmemis olabilir,
Sıvı alımından olabilir.
Çatlayıp yapanlarında hep kızı oldu kiKızlar pik ve ertesi gün deneyenlerin genelde kızı olduğunu görüyorum. Pik süresi uzun olanlar bence deneme yapmak için acele etmeyin.
Eskiden buradakiler hep tek ilişki yapmişti. Şimdi en az 2 oluyor. Bunlar tabi teori nasip de ne varsa o oluyorÇatlayıp yapanlarında hep kızı oldu ki
Çatlayıp yapanlarında hep kızı oldu ki
Bu sene Kız senesi galibaAynen özellikle son 6 aydır grupta hep ilk açılmada deneyen olduBende kararsız kalıyorum zaman yaklaştıkça sadece pikte mi yoksa pikten birkaç saat sonra mı bilemedim
Ben kizimda öyleydim şimdiki gebeligimde öyle geçiyor uyku hariç bide ilk gebeliğimde daha duygusaldim. Arkadaşım benden 4 hafta önde aynı doktora gidiyoruz yüzündeki sivilceleri sormuş erkek bebekte oluyormuş demiş dr. bide daha 8 haftalıkken bebek pit pit atıyorsa oda erkekmiş bunda ikiside tutuyor geçen hafta öğrendi cinsiyetini erkekmişİlk gebelik için söyleyeyim ama iki ya da üç değil ilk gebelik.Bide abartmadan söyleyeceksin yani bi iki bulantı tabi olur.Ama bayılacak kadar bulantın varsa halin yoksa uyku özellikle çok varsa Kiz ama daha rahat bi başlangıç yaptıysan hamileliğe erkek bence.Ben cinsiyetler çevremde hep böyle anlıyorum.Ve yanılmadım genelde ama ilk gebelik.Bide doğal saç rengi olacak ama doğal saç rengi üstüne eğer güneşte hafif kızıllık oturmuş gibi duruyorsa kız bence Buda hormonlardan kaynaklı bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?