- 30 Ocak 2019
- 1.431
- 1.563
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.881
Sanmam ben kızıma kazayla hamile kalmıştımYa valla ben artık erkek doğuranın hiç bişi yapmadan erkeğe kız doğuranında hiç bişi yapmadan kıza genel olarak hamile kaldığını anladım durum bu yani
Bak o bende tutmamıştı çok kaptırmıştım kendimi belirtilerime göre erkek sandım hep sadece akşam bulantım olurdu sabah sanki hiç hamile değildimBi de birşey sorayım mide bulantısından anlayabilir miyiz mesela erkek bebekler akşam kız bebekler sabah bulantı yapar gibi vs
Senin kaçıncı çocuk?Benim mide bulantım yok ama içim alev alev bazen afedersiniz su tarzı gibi olur ama çıkartmadım hiç sabah filan asla bi sorunum olmaz ( galiba bn havadan nem kapıyorum kız olsun diye)
Umut fakirin ekmeği derler ya o misalBak o bende tutmamıştı çok kaptırmıştım kendimi belirtilerime göre erkek sandım hep sadece akşam bulantım olurdu sabah sanki hiç hamile değildim
İlk ve son
Sondaki cümleyi demeseydin iyiydiHayırlısı olsun inşaallah gönlündeki nasip olsun banada ugs erkek gibi geldi ama
Canım yumurtlama takibi yapmadım amabir takvim vardı onu indirdim ayın 15 ni gösteriyordu yumurtlama günü tek ilişki denedik oldu....Yumurtlamadan once mi ilişki oldu
Canım yumurtlama takibi yapmadım amabir takvim vardı onu indirdim ayın 15 ni gösteriyordu yumurtlama günü tek ilişki denedik oldu....
Sondaki cümleyi demeseydin iyiydi
Öğrenince bize de yaz inşaallah
Ah bi bilsen ben nasıl merak ediyorumSanmam ben kızıma kazayla hamile kalmıştımtamamen nasip Allah bir şeyi Murat etmişse önüne kimse geçemez durum bundan ibaret işte farkındayız bunun yinede en küçük bir ihtimal bile var deseler herşey deniyoruz. Gerisi dua tevekkül senin bebişide çok merak ediyoruz grupça inşaallah erkektir.
12-13.gun catlamis duruyor,Kizlar 11-12-2020 adet tarihim bu zamana kadar ovulasyon testi yaptim ama hic anlamadim yumurtlama olmusmu catlamismi valla anlamadim teste * koyduklarim o gece birliktelik oldu sadece testlerimi anliyanlar yorumluyabilirmi acaba 5 ocak adet gozukuyo
Gebelik olusurmu sence 19u 20ye baglayan gece oldu en Son kalmismidir rahimde sperm sanmiyom ben sence12-13.gun catlamis duruyor,
Kiz spermler uzun yasiyor diyolar bence olabilir ama oncesinde ki iki gun daha iliski olmus ya ondan biraz emin olamadim, insallah hayirli saglikli bi kizin olurGebelik olusurmu sence 19u 20ye baglayan gece oldu en Son kalmismidir rahimde sperm sanmiyom ben sence
17yi 18e baglayan gece 1/2 gibiydi galibaKiz spermler uzun yasiyor diyolar bence olabilir ama oncesinde ki iki gun daha iliski olmus ya ondan biraz emin olamadim, insallah hayirli saglikli bi kizin olur
Kesinlikle öyle görünüyor12-13.gun catlamis duruyor,
Hayirlisi olsun tutmustur insallah17yi 18e baglayan gece 1/2 gibiydi galiba
18i 19u bagyalayan gece hatta Sabah 5 gibiydi
19u 20ye baglayan gece yine saat 1/2 gibi olmustu bende bilemedim yasarmi yasamazmi bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?